Ovako. Kao prvo nije istina da si sama, imaš se kome obratiti, nije savršeno ali te naše Udruge, koje si i sama počela kontaktirati, ipak koliko-toliko funkcioniraju. Kao drugo ne daj si zamazati oči zatišjem (pred buru), jer i sama si rekla da je TM mudar i proračunat, a budući da jabuka ne pada daleko od stabla, to se isto može reći i za njegovu obitelj s kojom živiš. Nemoj da ti ovaj put bude "pa smirili su se, pričekat ću da ponovo bude sr..e", jer taj idući put za tebe može biti i zadnji. Obzirom da si i ti temperamentna i nije ti strano udariti muškarca, na neki način si im dala do znanja da ne misliš da su udarci nešto loše. Budi smirena i stalno na oprezu i nemoj prestati sa diskretnim traženjem izlaza, nemoj popustiti ali budi mudra i hrabra. Svi smo mi za neke stvari u životu rekli "Ma neću nikad više..." pa smo ih ponovili. A ovo što bi TM mogao ponoviti može biti jaaaaako ružno.
I još nešto. Ne mislim da žena treba, kako je meni mama uvijek govorila, "šutjeti, trpiti i biti dama" (najveća glupost koju jedna majka može reći svojoj kćeri), ali mislim da su najveća snaga žene mudrost i diplomacija. Nemoj se spuštati na njegov nivo jer time i svom djetetu šalješ jako ružne poruke. Bez obzira što je mali osjeća sve što se u domu događa.