MN, jesi vidjela ovo?! :)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...184&highlight=
Printable View
MN, jesi vidjela ovo?! :)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...184&highlight=
Mama Natasa sretan rođendan :*
Ivonna i cure držite se!
Jesam, jesam..
Baš ste me iznenadile :*
I kako se osjećaš mamaNataša????
oko 10 mi se čini ok!!!
bucka-kaj ima???
puse ivonnčicama :* :*
Vidu se guza zacrvenila ko' malom pavijanu, čak mu je i natečeno,
mažem s Bepantenom ali za sada ništa ne pomaže (Sudo krema je isto tak-tak) ima li koja od vas neki svjet??????????????????
Staro, staro...
Onda je dogovor pao - sutra, 10h, Trajbar team, Zaprešić. Nadam se da svi znate do tamo. Tko ne zna javim broj na pp pa zovete ak se izgubite :P
Nama su frendovi preporučili kremu Desitin, njima je bila super a nama tak-tak. Proizvođač je Phyzer (mislim da se tak piše).
o neeeeeeeee,Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
bucka ako vi ne dolazite nema šanse da nam Nataša objasni gdje moramo doći :lol:
Frana jutros nissmo odveli u jaslice, jadničak je cijelu noć imao zaštopan nosić i slijevalo mu se u grlo toliko da je 3* povratio šlajm. :(
Jutros sam ga odvela kod bake i dede i dobro je. Samo da ne dobije upalu uha. Kupili Sterimar, Operil, fiziološku, čupamo čok-čokom...Dobra vijest je da nema temperaturu...
Pusa MN za rođoš, i želi vam dobar provod sutra!
:PCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Najdražoj mami Nataši, sreeeeeetan roooočkas i puuuuno malih preslatkih Lenica!!!
Curke nećete vjerovati!!! Privatni pulmolog je pregledao Matiju, testirao ga i zaključio da je ovih 2 mjeseca dobivao krivu terapiju...Nema astmu, nije alergičan, a dobivao je terapiju za to, što mu je stvaralo kontraefekt i nuspojave. U bolnici je imao izgleda i upalu pluća koja uopće nije liječena... Ako je ovaj pulmolog u pravu (što ćemo vidjeti kroz par dana) mogla bi zadaviti cijeli Srebrnjak. Matija je sada na nekim inekcijama i antibiotiku i cijelu noć je prespavao i prodisao kako unazad mjesec dana nije. Za par dana bi trebao ozdraviti i normalno se uključiti u jaslice.
Prvo :D a onda :evil: za doktore.
Hoćemo se vidjeti sutra?
Puse ozdravilice malom Franu.
Mirta mi mažemo guzu sa Bepanthenom ili baby kremom od Biopharma. M. tako zna biti crvena od paradajza. Da mu nije od neke hrane?
Mi ne dolazimo na druženje jer moramo ići po pikicu.
:(
Nitice, pa strasno da su skroz pogresili! Kako su grozniii!
Super sto je Matiji vec bolje, ja mislim da to znaci da mu terapija odgovara, inace se ne bi nista desilo. Tako ti je to sa antibioticima.
Kovke, ljubi Frana i saljemo vibrice da ostane na smrkljicima!
Mirta, najbolje pomaze gola guza! Nemoj da se p[lasis da je hladno, samo mu obuci neku laganu trenerku ili pidzamu dole.
Novi je u malim boxericama po ceo dan kuci!
Ivonna, ljubi obe devojcice, pa kako obe zajedno. Tebi ~~~~~~~~~~~~~~ da izdrzis a lepoticama da ih sto pre prodje!
Nemoj biti tak blaga, mogli su mi dijete upropastiti, jer su to užasno jaki lijekovi sa nuspojavama. Kad sam to jučer čula počela sam se tresti i plakati od jada, ali i olakšanja!! Joj kak sam ljuta!!!!Citiraj:
Ja tek sad vidjela da su mi snahice bubine! Pusaaaa Andrei i Meri od malog princa
Ja već mjesec dana objašnjavam ovima u bolnici da mu terapija ne odgovara jer mu ništa nije bolje, nego svakim danom sve gore, ali oni valjda misle da znaju najbolje...Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
I ja mislim da je konačno terapija pogođena. Sad me zvala svekrva da je upravo sam od sebe zaspao. Legao na krevet i čori. On je totalno željan sna i mirnog disanja. Da ga vidite, od jučer je procvao. Jurca po stanu, jer konačno ima zraka i ne zapuše se nakon tri koraka. Ma, kaj da vam velim cijela obitelj je preporođena. Presretni smo kada ga vidimo ovako živog, veselog i na putu potpunog ozdravljenja!!! :heart:
Sorry, nema ljućeg smajlića...Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Nitice - nemam komentara :evil: , užas!!!!!!!!!!!!!
Nitice - užas! Zbilja bi ih trebalo tužiti! Uživajte na kavici u subotu, popijte ju i za mene jer mi baš nije zgodno doći ali misliću na vas iz Zagorja!
nitice, stvarno ne mogu vjerovati!!!!!! :shock:
:evil: za doktore!!
bas mi je drafi da je Matiji vec malo bolje!! :D
mi nismo sigurni dal cemo sutra doci u zapresic jer na kraju u isto vrijeme imamo dogovor na bundeku sa ekipom sa nogaca!!!
ak nas nece biti tamo-lijepo se provedite!
mi veceras opet idemo van sa prijateljima,a niku kod nas cuva baka!!
slijedeci tjedan idemo opet kod fizijatra jer joj dok hoda desna nogica ide prema unutra!
:* svima koliko vas ima!
Mirta kaj se samo mi družimo?
ajde vi dodjite radje na bundek!!!gledajte ekipu za pozeljet!!! :)
1. kukica i necakinja
2. dc, bs i np
3. dille i veseli trio
4. coksa i pticica
5. Kristina1 i Nikolica (muz se ne spominje, pa ne znam)
6. tanja_b i Andrej (muz se takodjer ne spominje, pa takodjer ne znam)
7. apricot i Orka
8. pcelica i Nika
9. bucka, daddy i nika
:)
please,please,please
ajde vi dodjite radje na bundek!!!gledajte ekipu za pozeljet!!! :)
1. kukica i necakinja
2. dc, bs i np
3. dille i veseli trio
4. coksa i pticica
5. Kristina1 i Nikolica (muz se ne spominje, pa ne znam)
6. tanja_b i Andrej (muz se takodjer ne spominje, pa takodjer ne znam)
7. apricot i Orka
8. pcelica i Nika
9. bucka, daddy i nika
:)
please,please,please
Ja bi možda mogla na Bundek!! Bucka može mob na pp i kad druženje počinje?
Bucka potkapaš mi happening :mrgreen:
Ajde i Vi dođite!!! :DCitiraj:
ajme kod vas drustvenog zivota. ja bi se samo mogla poklopit po glavi jer iz kuce ne mrdam, a od zivih ljudi vidjajem samo postara i akokogot slucajno svrati :cry:
Ivonna kako su cure?
:mrgreen:
daj dodjiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ja bi rado bila na oba mjesta ali se ne znam teleportirati!!
btw, cure vise nemaju temperaturu ali im curi nos. ne znam jel to prikladno da hepening s trajbara prebacimo na moj dnevni boravak...vjerojatno ne, ha?
bucka sta mi nabijas na nos te svoje izlaske :P
Ne znam, zato i pitam :)
Nataša?????????? i kaj sada
pa ne znam, ne bi htjela da se nitko zarazi, jelte..pa da mene razapnete :mrgreen:
ma koji izlasci??!!Citiraj:
ivonna prvotno napisa
ovo nam je valjda 6-i u 15mjeseci!!!
dodjemo ti mi jednu vecer cuvat curke,a tebe posaljemo u kino,ili disco, ili shopping, ili na veceru!! ;)
joooj moooozeeeee. jel imas jos mlekeca u cicekima? :mrgreen:
Nisam sigurna da ćemo otići do Bundeka, dok dođemo do grada pa natrag - druženje nam baš upada u vrijeme spavanja pa ne želim maltretirati Lenu. Ovak mi je bliže Trajbar...
Mirta kako hoćeš, moj poziv stoji za sve zainteresirane...
:lol:Citiraj:
ivonna prvotno napisa
btw, prijavljujem...da postoje dobre naznake da ce Andrea imati Unibrow...iliti "obrvu"..bar je u necem na mene...ja skrivam svoje slike iz ere koja je prethodila otkricu pincete ko zmija noge :shock:
ja bi radije malu promjenu i došla bi do Zapršića
vjerovatno dolazimo - smsamo se u jutro