Miloc, Lovro je u Različku u Petrinjskoj.
Uglavnom, danas je bila frka sa spremanjem jer nije htio u vrtić. I onda je uskočio i Sv. Nikola i Djed Mraz (Božićnjak...kak da ga nazovem???)...uglavnom, rekla sam mu da će sada početi pripreme za njihov doček. Da i jedan i drugi nose sitnice i poklone za djecu!
Trebaju se okititi sobe, napraviti ukrasi i to sve se čini u vrtiću. Pa smo pjevali SV. Nikolu...i tako se polagano spremili i krenuli u naše Zečiće.
Kod presvlačenja ga je izdala hrabrost. Onda smo se pomazili i gledali i drugu djecu koja dolaze u vrtić. I onda smo se uspjeli presvući i doći do vrata. Na vratima smo se oprostili (počeo je plakati) i ja sam ga predala teti Z. Tu se razvrištao... :cry: Rekla sam mu da će tata doći po njega. I otišla.
U njegov ormarić (onaj sa veeeeeliiiikiiiiim orlom) sam mu ostavila malog plišanca žabu (voli jako žabe) i ljigavu kornjaču (obožava ju)...koje će ga dočekati u vrtiću....
Uglavnom tata će ga pokupiti oko 11.15 - 11.30.
I kad sam došla na posao nazvala sam tetu da vidim kako je prošlo. Uglavnom razvrištao se je ono odmah na ulazu. Onda ga je teta posjela sebi u krilo i pomazila. On se smirio. I kaže mi teta Z., svako malo dođe do nje malo se pomaziti.... :love: Rekla sam joj da je on jednostavno tako malo mazno dijete. Kojem maženje treba. Daje mu sigurnost.
Sad se igra... :heart:
Miloc, Lovro priča. Ali isto se ne igra sa ostalom djecom. Igra se u skupini, ali sam sa sobom. To je normalno za njegov uzrast. I normalno je da se vežu uz tete.
Uglavnom, Lovro je prošli tjedan pojeo nešto od ručka, ali sam ga ja čekala vani. I mislim da će na ručku, ako sve bude ok, ostati tek negdje idući tjedan. Mi idemo tako da mu otprilike dnevno produžimo ostajanje za kojih pola sata. 15 minuta ujutro ranije i 15 minuta duže. Danas bi trebao biti cca 2 sata i 15-30 minuta tamo.
Na spavanju ga sigurno nećemo još ostavljati. Produživat ćemo ostajanje, ali ostati će na spavanju samo ako on hoće spavati. Iskreno mislim da će to biti najranijie za 3-4 tjedna...