ja ne jedem s poda samo ako mi padne na namazanu stranu
a po pravilu murphy 21 naravno da padne :tele:
Printable View
ja ne jedem s poda samo ako mi padne na namazanu stranu
a po pravilu murphy 21 naravno da padne :tele:
i dalje kažem bljak. :nope:
S poda pojedem ako mi je palo nešto fino. Ako je nešto za čim nisam luda, bacim. I uopće se ne smatram licemjernom.
Licemjerna bi bila prema djetetu, da ga tjeram da baci nešto što ja pojedem s poda, i on želi pojesti, ili obrnuto, da pojede nešto što bih ja bacila, a i on.
Točno tako.Citiraj:
Brunda prvotno napisa
potpisujemCitiraj:
Hana_Sara prvotno napisa
jedino sto klopu koja nam padne damo zivotinjama ili pticama
Ali ja to smatram pranjem savjesti. Ja eto ne rasipam ali oni i dalje nemaju....Citiraj:
Hana_Sara prvotno napisa
Nego ja redovno uplatim nesto npr. unicef-u. Nekako mi efektnije od moraliziranja.
good for you. ali rasipanje nije jedini nacin da se djeci posalje poruka, za njih je ponekad upravo efikasnije kad mama pojede nesto sto joj mozda nije fino ili je na trenutak palo na pod, nego da im pokazuje racun i veli "vidite, ovo sto je kostalo toliko i toliko nismo kupili, nego smo se ogranicili na ovo, a to cemo sigurno pojesti ovaj tjedan"... kuzis sto hocu reci. kao sto kaze jedan topic na ovom podforumu "what children see, children do". ali sta ja znam, mozda ti njima pokazujes uplatnice unicefu prije nego ides u banku :mrgreen:Citiraj:
ninet prvotno napisa
odlicna ideja. bas sam razmisljala koliko je tek lakse onima koji zive bas u prirodi, na selu itd... oni stvarno ne moraju ni malo rasipati, bas im zavidim! :)Citiraj:
stray_cat prvotno napisa
Bas me zanima - kruh se ljubi samo kad vam ispadne za stolom? Ljubi li se i stari koji je ostao u ormaru od prethodnog dana prije nego se baci u smece?
:shock: to se kod tebe tako radi? :? kod mene se stari cuva do kraja tjedna kad se (jednom tjedno) rade okruglice od kruha koje uz umak od rajcice /mljevenog mesa cine odlican obrok. za prste polizati! posaljem ti recept ako hoces ;)Citiraj:
summer prvotno napisa
:mrgreen: baš jedem i čitam i umrem od smjeha... LR mi možemo skupa negdje na večeru - svaka sa svojom knjigom (ili laptopom) :lol:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
eto i mene tipkam.klopam i gledam tv....idem i ja s vama :lol:
Citiraj:
Hana_Sara prvotno napisa
Naravno. Dam mu uplatnicu da poljubi i ako mi ujutro ne izbifla transakcijski racun dobije batine.... :mrgreen:
mali bu bio racunovoda sa kompleksom djeda mraza :lol:Citiraj:
ninet prvotno napisa
:lol: Ubilo se za psiho-triller....
No dobro, salu na stranu.....Mene je "tjeralo" da jedem i zbog toga sto sam bila neuhranjena i zbog djece u Etiopiji. A ako ce iko gorjeti u paklu zbog bacanja hrane - ta sam...Cim oni preko vrata - ja u smetljarnik.
moj buraz je hitao iza radiatora-kao ne vidi se-mudrijas-da ne velim kak je zavrsilooooooooooooooooo :P