:predaja:
Uglavnom prolazi pod dečka prvih dva tjedna nakon šišanja.
Printable View
:predaja:
Uglavnom prolazi pod dečka prvih dva tjedna nakon šišanja.
ma presladak je ali moram priznati da me neodoljivo podsjeca na Olsen blizanke dok su bile bebe :oops: :lol:Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Hana_Sara, :lol:.
Makka, lijep je :heart: kako samo jedan dečko može biti lijep. I točka!
Hvala cure,
zapravo sam otvorila topic zato što se s tim susrećemo gotovo svakodnevno, pa me zanima kako sami klinci reagiraju na to, dvoipol- trogodišnjaci i stariji.
Već sam rekla da meni to uopće ne smeta, samo me zanimaju reakcije klinaca.
Evo npr. nedavno smo bili u šetnji sa malim prijateljem kojemu su 4 godine.
Prišla nam je njegiova poznanica i rekla "vidi mala curica" a ovaj mali kaže "ma jesi luda, to je Marko!" :lol:
Ja bi samo rekla jednu stvar: Naaaajljepši dječaci "nalikuju" na djevojčice, da. To vam ustvari može biti kompliment. :)
Makka, za ne povjerovati ali isto je i kod nas! I za našeg Marka svi pitaju jel curica (ili punčka kad smo bili u Sloveniji). I uopće nije bitno da li je totalno zabundan ili mu se vide plave loknice. A pogledaj slike! Isto je plavooki plavokosi mali ljepotan. Baš kao i tvoj slatkiš ;)
Ili Vanja :heart: .Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Voljela sam takve situacije, ljudi koji nisu htjeli direktno pitati spol pa bi pitali ime, i samo bi se još više zbunili.
Ja sam kao mala bila kratko šišana i često su mi govorili dečko i jednom me mama u haljinici šetala, i neki tip kaže joj kako lijepi dečko, a moja mama ga je pogledala i pitala da li on svog sina oblači u haljinu.
ja ovo opet ne kužim :)Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
btw. i Ian je plavook. Da ljudi ne misle da su samo cure plavooke :shock:
Meni je smiješno koliko ljudi povezuju obleku sa spolom. Kad je Kaleb u plavim nijansama, "vidi se da je pravi dečko". Kad je u crveno-narančastim (koje mama preferira ;) ), onda je "slatka curica".
makka, Marko ti je predivan, ali iskreno da ti velim - i ja bih ga zamijenila za curicu. :lol: :oops: Pogotovo na slici 42.
Karin, bebač ti je presladak :heart: , već sam nedavno pregledala tvoju stranicu i stvarno je super, svaka čast!
Luna, bili su komentari ispod slika ali sam ih slučajno obrisala i nije mi se dalo ponovo pisati. Inače nema uvijek takav "friz" :lol: ,
to se upravo probudio, pa je zato tako sav raščupan.
I meni je blesavo to sa muškim i ženskim bojama, ali marko je znao biti u plavom od glave do pete i u plavom kolicima pa je opet bio "cura".
A kad je u crvenom, onda ide "pa šta to rediš od djeteta":x
Ja mislim da ljudima najviše upada u oči kosa, a kada im kažem da je dečko onda odmah pretpostave da se ili on ne voli šišati, ili je mama jaako htjela curicu pa ga sad eto "nosi" kao curicu :roll:
meni su jakoooo dugo (citaj do neke 9-10 godine) govorili dečko... pa evo me danas žive i zdrave.
Mog juniora su jednom zamijenili s curicom kad je imao na sebi crvenu trenirku. A baš je izgledao kao frajer 8)