MM kaže, ako nije onaj oxi u pitanju već obični clario da su u elektrojapi te papučice 99 kuma.
Printable View
MM kaže, ako nije onaj oxi u pitanju već obični clario da su u elektrojapi te papučice 99 kuma.
a kak to imaju, a filter nemaju... :?Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
btw - nisam još zvala, jer moram sutra kikicu poslat na pripreme pa sam u cajtnotu.
Piše MM:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Za vrecice i filtere za usisivače smo distributri za cijelu HR, a uz put imamo ostali pribor za usisivače.
Filteri za zamrzivač se naručuje preko servisa i serviser mora dati nalog da se to nabavi, to dućani nemaju.
Javi se, nešto ćemo organizirati, jednako ti vremena treba za nazvati i za žaliti se na forumu na neposlovnost ;)
vjeruj mi - na bezobrazluk onog gorile iz electroluxa - došlo mi je da se bacim u potragu po crnoj kronici, da vidim ko ga može mlatnuti umjesto mene :evil: :evil: !
pa makar u međuvremenu morala kupiti novi frižider druge marke! :x
a nije mi logično da mi netko proda frižider, a da za njega nema ono što je potrebno za redovan rad. pa nisam tražila kompresor...
(kao što vidiš - još me nije pustilo :? ... grrrrrrr)
Gdje je to?Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Slavonska avenija 3. Iza onog parkirališta MUPa u Heinzlovoj gdje se radi pregled autosjedalica.
Brigita2,napucaj BI-EL-ovce čim prije!Reci da buš uzela odvjetnika da im razjasni par stvari,budu se već opametili.Mi smo imali manju nezgodu s fenom pod garancijom,isto je bilo priče kod njih....Imaš pravo na novi strojček,u svakom slučaju.Da si htjela popravljani i rabljeni mogla si ga nabaviti i preko oglasnika badava,slobodno im to napomeni.
kupila filter. zakasnila na posao, ali srećom nije bilo gužve. skupo ko kuga :evil: .
brigita, obrati se i društvu Potrošač ili nazovi zastupnika direktno i inzistiraj na novom stroju.
mi inače imamo zanussi perilicu i malu elektrostaklenu ploču (dobro, nju baš ne koristim puno) i to je sve ok, onda imamo electrolux ugradbenu plinsku ploču s rešetkama od gusa i ugradbenu pećnicu, to sve negdje oko 3 godine staro, u upotrebi nešto malo manje.
s tom rešetkom od gusa i rinkovima imam problema jer ne znam kak da ih očistim više, da budem zadovoljna kako to izgleda, na početku je još nekak išlo, ali sada više stvarno to izgleda tako da bih najradije stavila u neku kiselinu da sve pojede i da sve dobi istu boju.
a kaj se pećnice tiče, dosta se zaprskala (jer je MM-u trebalo stvarno jako dugo da mu uđe u glavu da ne uključuje ventilator dok se peče meso, zato jer je njemu to bilo super kak se ispeče), ja sam to uspjela lako očistiti, pa je nekako ljetos opet došao red za čišćenje, no ja trudna, nisam se mogla dić iz kreveta tjednima i mjesecima, pa je došla i jesen, a i zima i gledam nedavno odakle padaju stalno neke mrvice na dno, nemoguće da su to komadići hrane - kad skužimo da iznad gornjih grijača ima rđe i da pećnica ustvari trune i ljušti se. taman kad joj prošla garancija.
samo što me nije šlagiralo, a posebno kad se sjetim cijene! i kaj sad, možemo ju komtno baciti. a "osim toga" bila sam super zadovoljna njome i kak se sve peklo...
imamo frižider, ledenicu i vešmašinu gorenje i iako sam po nekim topićima čitala kak su ih ljudi pljuvali, to nam radi savršeno, bez ikakve zamjerke. a moja vešmašina koju sam kupila odmah nakon faxa i držala je u podstanarskom stanu, pa je nakon toga preseljena kod mame MM-a (mi kupili novu i jaču) i danas radi nakon ne znam koliko godina bez i jednog jedinog servisa ili kvara...
Vjerovala ili ne sve sam to napravila. Zastupnika sam kontaktirala više puta i javljeno mi je da će se to hitno riješiti. Danas je prošlo već 73 dana od prijave kvara i još ništa nije riješeno. 27.12 su serviseri odvezli veš mašinu, obečali da ćemo dobiti novu i da još samo treba riješiti papirologiju. Dosad ništa. Ljudi ne kupujte Quadro veš mašine nipošto. Što mi sad vrijedi 3.godišnja garancija kad se popravak pretvorio u nočnu moru. Koliko sam samo vremena, živaca i telefona potrošila na servis, trebali bi mi dati odštetu za duševne boli. :xCitiraj:
Hera prvotno napisa
Moj Electrolux frižider, kupljen u ljeto 99, srednja klasa, je u katastrofa stanju. Zagnjilili, ali doslovno, mrve se i lome, svi bijeli plastični dijelovi iz ABS plastike. Obzirom da su vrata naslonjena na lajsne iz te plastike, naravno, pod uobičajenim teretom od par boca su propale i spustile se.
Da naručim samo te plastike došlo bi maltene više od samog novog frižidera, a servis je koma. Iskustva kao sorciere. Za razoliu od frižidera imamo škrinju, namijenjenu zapadnoevropskom tržištu značajno bolje kvalitete.
Savjet pri kupnji. Kad tražite neki proizvod i nađete ga, zapišite mu oznaku, ukucajte ju na googlu i vidite...ako vam se otvaraju stranice s jezicima poput ruskog, češkog, mađarskog...roba za istočno tržište..ako se pojave i neki "svjeckiji" jezici poput njemačkog, francuskog ili talijanskog...onda je proizvod ipak kvalitetniji.
Nažalost po nas...uglavnom su samo najskuplji modeli u gami modela takvi..
A Quadro....grrrr..mislim da većeg šrota od jeftilen proizvođača nema..eto mi kupili nedavno DVD player koji sve što treba je playati i eto..nakon pola sata prestane svaka reprodukcija :)
I Quadro TV nikad gori, i Quadro kućanski aparati...
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari!
Ja moram izreklamirati novu vešmašinu moje mame...ako želite imati apsolutnu tišinu pranja (osim pri uzimanju vode i radu pumpe, što se ne može izbjeći) i to takvu tišinu da se čuje samo rominjanje pjene u bubnju dok nečujno vrti..proizvođač Candy, ali obavezno mora imati invertni motor!..top model jest, cca 4500 jest...ali u životu tako nešto tiho...nisam vidjela ni čula. Samo taj jedan top model ima invertni motor, ostali imaju elektronsku regulaciju koja žviždi kao kad polijeće mlaznjak.
Meni je Candy i inače zakon. Kad budem kupovala slijedeću mašinu, neću žaliti platiti za invertni motor. Hvala, Virgo.
Znam da takvu tehnologiju imaju i u Miele-u, samoć njihova makina košta 12000 kuna i više :)
:shock:Citiraj:
Virgo30 prvotno napisa
Sad još više volim Candy :heart: .
Mama razmišlja da kupi suđericu elektrolux pa malo švrljam i skupljam tuđe utiske o istoj. Nakon što sam pročitala sve što ste napisale mogu samo reči da se slažem sa onim da je danas jako malo važno koju marku kupiš jer možeš naletit na dobar jeftini proizvod ali isto tako na skupi loš.
Moja iskustva sa Gorenjem (kuc, kuc u tvrdo ) su više nego dobra, njihovu imamo suđericu, ploču, napu i rernu.
Elektrolux frižider također je super. Ne stvara se uopče led dolje među ladicama, radi u komadu već 1,5 god nema ni malo leda i tih je.
Ali zato jedna veš mašina Zanusi izletila iz upotrebe nakon samo 3 god. Koma, svako malo kad je uzimala prašak je voda sa praškom iz ladice curila po podu, lupala je kad je centrifugirala tak jako da ju nikad navečer nismo puštali da radi i na kraju crkla do kraja.
Nakon nje smo odlučili ne štediti na mašini pa kupili neki novi super model Candy imamo ju 5 mjeseci a majstor je bio već 2 puta. Nisam zadovoljna lupa i cvili kad centrifugira (ko avion kad polijeće :lol: ) Navodno su otišli neki amortizeri, a njih čekamo od Nove godine. A šta se njihovih ovlaštenih servisa tiče isto su nemoguća misija, zoveš čitav dan a niko se ne javlja.
potpisujem i dodajem: zvuči kao tenk!Citiraj:
bobaibeba prvotno napisa
Ja imam Elektroluxov frižider već deset godina i savršen je,al moj frižider je original švedski,nije ni turski,ni mađarski i u tome je cijeli problem sa tim aparatima.
Perilicu suđa imam njemačku Elta,savršena je i sram me napisati koliko sam ju malo platila,nedavno su se pojavile iste takve perilice,al sa oznakom Quadro i skuplje cca 1000kn od moje.
Veš mašinu imam Gorenje,deset godina,kad sam je kupovala bila je neki srednji model,ni najskuplja,ni najjeftinija.Nikad me nije iznevjerila,jedina investicija u nju je bila lani promjena gume na bubnju i ništa više......
Gdje me nađe...a meni usisavač Elektrolux
XIO nakon 3 i pol godine ni da mrdne..
i gladam ja gledam brojeve tih servisa i pitam se kad ga odnesem hoce li
ga pogledati i reci 200 kn za neki prekidac ili neznam sto ili
da odmah kupujem novi i to koji ????
ili umro motor i gotov je?
uh
inace nas je dobro sluzio i slatki mi je nekako i cak smo proslo ljeto kupili
isti na moru....
ima li tko iskustva s "malim kvarovima"?
jel g.Milan jos uvijek u Japi?
Bojler Electrolux- krepao za 4,5 godine- nepopravljivo.
Suđerica Electrolux- nakon 3 godine otišla elektronika, popravak sitnica od 1000 kn, već godinu i pol opet peremo suđe na ruke.
A baš mi je bio dobar taj slogan- inteligentna rješenja iz Švedske.
e draga, jesu to inteligentna rješenja iz Švedske, al nisu inteligentno napravljena i sigurno nisu u Švedskoj napravljeni ;)Citiraj:
ja_bi_ja prvotno napisa
Moja mama je kupila Elektrolux ESF65040w perilicu poduđa. Kupili smo ju ima par dana. Danas je stavila prati posuđe u nju (prvi put)... U uputama za korištenje ne piše koliko traje pojedini program, ali piše da vrijeme trajanja piše na digitalnom ekranu. Sve je bilo OK dok nismo vidjeli da na ekrančiću piše da pranje traje 170 i nešto minuta ! Preko 3 sata ! Neznamo u čemu je problem. Ako netko ima sličnih iskustava, molim Vas odgovorite i pokušajte mi pomoći ! Hvala unaprijed !
Nemam pojma za ovu perilicu suđa, ali kad je već tema dignuta iz prašine samo ću se nadovezati da smo i mi imali izuzetno neugodna iskustva s ekipom iz Electroluxa u Hr.
Toliko su bili arogantni da sam planirala kontaktirati sjedište firme u Švedskoj. Ali sam u međuvremenu rodila pa više nisam imala vremena ni volje za dopisivanje i istjerivanje pravde.
Naravno, Electrolux u moju kuću više neće, sve da besplatno dijele mašine na ulici ja ih ne bi uzela. Daleko je to sve od kvalitetnog (pretpostavljam da mi dobivamo proizvode za istočno tržište) a u slučaju ikakvog kvara (ili dobivanja neispravnog uređaja u butizi, što je kod nas bio slučaj) imaš posla s toliko neposlovnim djelatnicima da je to prestrašno i ustvari nezamislivo u današnje vrijeme kad postoji takva tržišna konkurencija. Užas.
Evo i mene... Kupili preko Electroluxa Zanussi perilicu suđa lani, garancija 2 god. Riknula nam neki dan bravica sama od sebe na vratima. Došao serviser i veli da nam garancija ne pokriva taj kvar, a da se bravica čeka 10-ak dana!!! Ti bokca, pa kakav je to servis?!