:cry: :cry: :cry:
šaljem ti puno virtualnih zagrljaja utjehe... :heart:
Printable View
šaljem ti puno virtualnih zagrljaja utjehe... :heart:
:cry: :love2:
Jako mi je žao :cry: . :heart:
:cry:
Bože dragi...ne znam šta da kažem, suze idu...
nema ništa gore od ovoga šta ti se desilo... :cry:
Iskrena sućut.
OD :heart: ŽELIM ZAHVALITI SVIMA NA PREKRASNIM RIJEČIMA A POGOTOVO -RONIN-, TVOJE JE PORUKA PREKRASNA I KAD SAM TUŽNA JE PONOVO PROČITAM.
DRAGA IVA9, ZNAM DA JE TEŠKO ALI NAŠI ANĐELI SU UVIJEK S NAMA.
SVAKI DAN SAM NA FO :heart: :heart: RUMU I NADAM SE DA ĆU VAM USKORO JAVIT LIJEPO VIJEST.
:heart: :heart: :heart:
:saint: :saint: :saint:
Draga Mantha,
nemam rijeci.....samo da osjetis da imas podrsku :heart:
Moja iskrena sućut :(
Strašno mi je žao, ali točno znam kako se osjećaš. Takva ista priča se dogodila i bratićevoj ženi. Maleni je umro u snu u bolnici nakon 3 dana. Ne trebam ni reći koliko joj je teško bilo, ali uvijek nakon kiše dolazi sunce. Nakon godinu i pol od tog događaja rodila je blizance, curicu i dečka. Sada klinci imaju 2 godine i najsretnija je mama na svijetu. Drži se, sve će biti u redu. :heart:
zao mi je :cry:
:cry: :cry: :love: . Ovo je nešto što niti jedna žena ne bi trebala proći. Nadam se da ćeš iz ovoga izači jača. Ne mogu niti zamisliti kako se sada osječaš, ali šaljem ti svu podršku i ljubav da podneseš ovo teško razdoblje.
Moja iskrena sućut! :cry:
Draga drži se :cry:
:cry: :love:
Jaaaakooooooo mi je žao. Želim ti brzo , brzo drugu bebu , to je najbolji lijek. Znam da ništa ne može zamijeniti ovu prvu ali...vidjet ćeš ;)
:cry: tako mi je žao, želim vam da se ohrabrite u ljubavi koju osjećate i da budete blagoslovljeni još jednim malim srčekom
Užasno mi je žao! :cry: I vjerujem da se pitate zašto baš vi, zašto baš vaša djevojčica... nema tu pravila, razloga... možemo samo oplakati, pomiriti se s nesrećom i ponovo ustati u potragu za srećom...
ja ti šaljem vibre da što prije nađeš sreću u tom jednostavnom, toplom "mama" koje će ti uputiti jedan mali anđelak... dok se Lana smiješi negdje odozgo pazeći na vas... :heart:
Ronin, prekrasan tekst!
:cry: :heart:
:heart: :saint:
:cry: :cry: :love:
Staršno mi je žao :cry: :cry:
upravo takoCitiraj:
zibba prvotno napisa
:cry: Draga Mantha, jako mi je žao! :love:
draga mantha,
moja iskrena sućut, užasno mi je žao! :cry:
sve što ti želim je da uskoro skupiš snage i ponovno kreneš i u brzo postaneš MAMA!
Draga, ne mogu ni zamisliti vašu tugu.Šaljem vam puse tješilice
draga želim ti puno snage da to nekako potisneš ....... mislim da nema veće boli od izgubljenog djeteta! puno puno cmokića i podrške....... :cry: :(
drzi se. :heart:Citiraj:
ra prvotno napisa
Draga Mantha,
moja iskrena sućut. :heart:
:cry: moja iskrena sucut
:love2:
:cry: :heart: moja iskrena sućut
:cry: Iskrena sucut.
nema kraja suzama...
drži se :love2:
Beskrajno sam tužna zbog toga što vam se dogodilo. Dat će dragi Bog, bit ćete opet mama i tata! :heart:
Pretuzno,rasplakala me tvoja prica.Iskrena sucut.... :heart:
Mantha znam koliko boli,
i ja imam svog anđela :cry: :cry:
:love2: