Jan :heart:
Printable View
Jan :heart:
:love: :heart:
pusa našem malom hrabrom prijatelju! :love:
:love:
janoccka, sjetila sam se još nečeg:
ja sam ponijela u bolnicu i Isaovu tut i kesice za urin(one obične iz apoteke)zato što Isa nije mogao odmah poslije operacije da se pomjera, a pošto je uzimao dosta tečnosti(kako bi izbacio anesteziju), one kesice su nam jako dobro poslužile!
Nismo ih upotrijebili dosta, jer je Isa već istu večer(operacija je bila ujutro) krenuo na tutu i to je tražio baš svoju i bilo mi je drago da smo je ponijeli.
U pošetku je pio isključivo onaj čaj koji nam je donosila med. sestra i primio je jednu infuziju,a na kon toga je prof. savjetovao da mu dajemo vindijin izotonični sok od limuna i grejpa, što smo mi i uradili.
Samo je važno da ne jede ništa dok se ne vidi kakve su posljedice anestezije, ali to će vam već tamo reći. Isa nije imao nikakve(osim temperature 38.5 koja je trajala od 3-4.00 ujutro i jako mi je drago da sam tad bila s njim) reakcije i već je već sutradan otpušten kući :)
Ima negdje naša priča na zdravlju djece :*
ako se još šta sjetim , pišem
Operacija je dogovorena za četvrtak. U srijedu ujutro je prijem, ako sve bude OK, u subotu ujutro ide doma. Preko dana smo s njim.
Do sada se pokazao jako hrabar i nadam se da će tako i ostati :heart:
Danas je napravio sve pretrage (krv, urin, EKG, pregled pedijatra i anesteziologa). Sve je super osim što tu i tamo zakašlje.... I sada me strah da se ne razboli...
Janoccka, ja ovo tek sad vidim :oops: !
Šaljem vam puno :love: i da što bezbolnije prođe...
Jan :heart: !
Nadam se da će sva biti ok. :heart:
Javite se čim stignete....
malo vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:* janu
~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~ za hrabrog dečka :love:
(i mamu i tatu da sve skupa što lakše podnesu)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malog hrabrog dečka i njegove roditelje :love:
~~~~~~~ :heart: za hrabricu i mamu!
Za dečka :heart: , za mamu :love: ... vibram da sve brzo i bezbolno prođe.
Janoccka draga, predobro znam kako ti je.
Samo ti mogu pozeliti da operacija i oporavak prodje dobro kao nama - sve je ispalo bolje nego sam ja mogla zamisliti. Zelim vam isto.
Hrabrom Janu :heart: , mami :love:
Drzite se!
Hrabrom Janu :heart: !
Mami :love: !
Neka sve prođe najbolje!
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
i mi drzimo fige
~~~~~~~~~~~
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je drago dijete? :)
:love: svima...
Janu je ovih dana glavna zabava prelistavanje kataloga i raspoređivanje tko će mu što donijeti u bolnicu :)
Još uvijek se zna nakašljati i malo mu curka nosić... Totalno sam luda od trčanja za njim, navlačenja potkošulje u gaćice,obuvanja papuča i sl.
U formi je, to je dobro. ;)Citiraj:
Janoccka prvotno napisa
Važno da se polako oporavlja, a i ti si odahnula. Čuvajte se :love:
Ma nisam odahnula... Operacija je 12.04. Samo da se taj nos i kašalj ne razvije u nešto gore... :heart:
Bože, šta ja brijem, mislila sam da je na postoperativnom oporavku! :roll:
Naravno da onda nisi odahnula :( .
Ali drž'te se, znaš da će uskoro doći trenutak kada ćeš danu d gledati u leđa i zahvaljivati jer je sve prošlo onako... po špagici! :heart:
Vibram da nos i grlo izdrže do 12. :*
Došli. Prespavali. Ošli.
Naša pedijatrica kaže da je sve OK iako curka nosić, njihova da je prehlađen. I sad ti znaj.
Operacija odgođena dok se to ne sanira. Vjerojatno 25og... Ne savjetuju nam duže odlaganje jer je boravak u bolnici jaaaaako dobro prihvatio.
:heart:
Drž'te se! :love:
~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~
Janoccka vibram za tvog malca i cijelu tvoju obitelj ~~~~~~~~~~~~~~
Znam kako vam je zbog same operacije i odgađanja, prošli smo to 3 puta sa Stelom.
Sve će biti u najboljem redu, samo se ti drži i budi smirena i hrabra. Jan će sve super podnijeti, klinci su nevjerojatni u kriznim situacijama, a ti budi uz njega. :love:
Samo hrabro i strpljivo! :love2:
Svima vam želim puno sreće i šaljem još malo vibrica i od naše Stele (operirana 04.04.2007., nadamo se zadnji put) ~~~~~~~~~~~ :heart:
Janoccka vibram za tvog malca i cijelu tvoju obitelj ~~~~~~~~~~~~~~
Znam kako vam je zbog same operacije i odgađanja, prošli smo to 3 puta sa Stelom.
Sve će biti u najboljem redu, samo se ti drži i budi smirena i hrabra. Jan će sve super podnijeti, klinci su nevjerojatni u kriznim situacijama, a ti budi uz njega. :love:
Samo hrabro i strpljivo! :love2:
Svima vam želim puno sreće i šaljem još malo vibrica i od naše Stele (operirana 04.04.2007., nadamo se zadnji put) ~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: