Maria :heart:
Ajoj, i dalje su svi bolesni. :*
Nika i dalje kašlje, nos još nije procurio, a jučer popodne je imala temp 37,2. Čekam razvoj.
Printable View
Ajoj, i dalje su svi bolesni. :*
Nika i dalje kašlje, nos još nije procurio, a jučer popodne je imala temp 37,2. Čekam razvoj.
S bakom nije dobro.....
plamičak njenog života još tinja,a kad će se ugasiti zauvijek, ne znam......
tužni su odlasci i rastanci jer uvijek imamo još nešto za reći,čuti još po neku priču iz prošlosti koja nam je ne tako davno ( u pubertetu ) išla na živce.....
teško mi je.......
Maria, drži se! :heart:
Bubancima pusa ozdravilica - :*!
Svima ostalima - :love:!
maria :heart:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
..potpuno te razumijem jer je i meni osoba u najužoj obitelji jako, jako bolesna i na raznoraznim terapijama, nije dobro, a ja se ježim i plače mi se na svaku pomisao na rastanak :cry:
cure, vibrajte za spookicinu pijicu, da sve prodje o.k. :heart:
Pia ~~~~~ :heart:
Maria :love:
Maria, ne znam što bih ti utješno rekla osim da sam tu ako trebaš. :love:
Pia, evo puno vibri ~~~~~~~~~ :heart:
Anekica, i tebi virtualni zagrljaj da budeš bolje.
mamma san i ostali bolesnici, vama puno pusa-ozdravilica!
Mi još uvijek obilazimo vrtiće. Danas smo se malo prošetali Cvjetnim, pojeli slatkač i popili kavicu...
Uh ja sam pod šokom ove užeasne nesreće... :cry:
Još uvijek smo bolesni..
Spooky, kako je Pia?
spooky javi se
I mene je ovo šokiralo. Zadnja 2 sata samo razmišljam o tome kako danas jesmo, a sutra nismo :cry:
Kako je Pia?
I ja cijelo vrijeme razmišljam o ovoj užasnoj nesreći. :cry:
Prošle nedjelje je MM ostao bez bratića - 40 god., nikada ga ništa nije boljelo, a onda ga srce srušilo za manje od 2 sata. Ostala je mali dečko nešto stariji od Nike. :cry:
Nika ima bronhitis. Nadam se da su ostali bolje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja tek skužila šta se desilo Pii! :(
Ja mislila da vibramo zbog kašlja.
Je li se neko čuo sa spooky, ja nažalost nemam broj!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Pia ~~~~~~~ puno vibri i Niki ~~~~~~~ isto tako. :heart:
Ni ja ne mogu prestati misliti na nesreću. :cry:
Maria, kako si ti?
baka je još tu,ali definitivno se samo čeka brzojav iz bolnice.....( kod nas ne zovu telefonom )
ne kontaktira sa okolinom....daju joj maximalno 10 tak dana.....
Cure, hvala na vibrama, izgleda da su pomogle...
Pia je dobro...došla je k sebi još u petak, ali smo ipak morali ostati u bolnici. Na svu sreću , nisu stvarali probelem oko mojeg ostajanja uz nju.
Dora je bila s nama u bolnici cijeli dan, tako da je mogla isprazniti cice, a i pravila je društvo svojoj sekici te popravljala atmosferu u sobi.
Jako se svidjela jednom slatkom Davidu s kojim se većinu vremena igrala.
Noć sam provela stisnuta uz Piju koja je slatko spavala, a sestre su svaki čas dolazile provjeriti jesmo li dobro. Jedna sestra mi je čak pokrila leđa s plahtom kada sam spavala.
Ma svaka pohvala odjelu neurokirurgije na Rebru... :heart:
Maria, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..vidim da nakon ove tragedije s virgo, nekako nitko nema volje pisati.. :/
i ja sam totalno pod dojmom toga, stalno razmišljam o svom životu, bližnjima, svemu...
pusa svima :heart:
p.s.
drago mi je da je pijica dobro :D
Ja sam maloprije htjela ovov napisati...totalno ista situacija kod mene.Citiraj:
anek prvotno napisa
Prebacila sam se na neka luda razmišljanja i baš sam u bedu.
zaboravila sam napisati da mi je šogi u bolnici sa laganim trudovima :D otovrena 3 prsta i s nestrpljenjem očekujemo malog Filipa ( nervoza u želucu do besvjesti )
pretpostavljam da ovih dana svi razmišljamo o istom :(
spooky, vibramo za lagan porod! drago mi je da je pia dobro i da ste imali tako dobro iskustvo na rebru. kad bi zatrebalo, ja bih s andrejem radije otišla na rebro nego u klaićevu.
mi smo u niskom startu za vrtić - krećemo za malo manje od dva tjedna. uzbuđenje je na vrhuncu - moje, naravno! a mm kuka "ode nam dijete iz kuće". :roll:
andrej mi je jučer bio tako sladak, išao je s tatom frizeru pa je ponosno sam ušetao unutra, izjavio da će sam sjediti na stolcu i davao upute frizerki što da radi. usred šišanja ispalio je: a sad mi daj lizalicu!
tako je zavolio odlaske frizeru da si sve mislim da bi mogli ići jednom tjedno na pranje i frizuru...
ajvica, umirem na bisere tvojeg sinčića :lol:
Pia još nikada nije bila šišana.MM ponosan do neba na njezinu kosicu. Ona malo-malo traži nove frizure i već vidim kakva će to prefriganka biti za kojih 12 -13 godina ( manje se bojim napisat ).
Pia ovih dana uživa s mamicom. Dora je u vrtiću i sada ona ima nedjeljivu pažnju svoje mamice.
Ipak, vidim da joj nedostaje Dora i da je sva sretna kada dođe doma. Ah, predivna je ta sestrinska ljubav :heart:
nakon što smo izgubili prekrasnu virtualnu prijateljicu shvatila sam koliko mi neki ljudi ovdje puno znače :heart: ...a neke od njih nikada nisam niti vidjela, ali se nadam da hoću.
pčelice, kako je nika?
maria71, kakve su vijesti iz bolnice?
spooky, ljubi glavicu tvrdu k'o orah :love: i javljaj novosti iz rodilišta, a mi ćemo vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrati za filipa.
:lol: ovo bih prije od tebe očekivala.Citiraj:
ms.ivy prvotno napisa
Mi od sutra ponovo u vrtić. Jučer smo bili na pregledu kod pedice i išao je sa tatom (to su muška posla :roll: ). Hrabro je ušao, SAM SE SKINIO i OTVORIO USTA da mu doktorica pogleda grlo (sa digalicom)... :shock: Pedica je bila totalno u šoku. (i ja...a ja sam čekala u autu).. :)
Ja sam još uvijek slinava do besvjesti.
Ajvić...pusaj tog biserka. :*
Pusa svim klincima i klincezama. :*
maria?
I mi smo kuc-kuc ozdravili (nije uopće ni dobila temperaturu), nosić je prazan, pedica nam je rekla da će još koji dan kašljati...
Svoj dječici :* .
ništa novo
polako se gasi
na sondi je,u nekoj polu komi
maria :heart:
maria :heart:
anek, imaš pravo - svi razmišljamo o istom, pitam se kako bi bilo tek da smo je upoznali. :cry:
I mi smo ozdravili. Bili smo na Srebrnjaku, dobili novu terapiju, vidjet ćemo kako će biti. U biti me zabrinjava što je dr. Rihter pored bronhitisa, napisao i astma nespecificirana. Ja se ipak nadam da se ovo neće razviti u astmu, i da je ovo zadnja godina sa boleštinama (ova godina je puno bolja od prošle, valjda zbog vremena, a i toga što je kljukam svim i svačim za podizanje imuniteta).
Svim bubancima velika pusa. :heart:
pčelice, vi se još patite s tim. :( iš, iš astma!
maria :love2:, znam kako ti je.
i zaboravila sam čestitati neustrašivom lovri! :*
ne znam kako vaši klinci, ali vid je LUD za maskiranjem i glumatanjem raznoraznih likova; nikad ne znam kad dolazim posla tko će me dočekati na vratima: kapetan kuka, spiderman, petar pan, dimnjačar ili nešto novo.. :mrgreen:
onda vam je jasno da je maskenbal za njega san snova,
doma imamo već rekvizite za indijanca, kauboja, spidermana, batmana, a jučej je od bake dobio komplatan outfit za kapetana kuku :roll:
..a MM i ja se isprsili i kupili mu Legoville željezničku stanicu, odavno smo mu obećali nove legaće, jako ih voli slagati.
Toliko se obradovao da se u 5 ujutro ustao i išao provjeravati da li su ti novi legaći u sobi gdje ih je ostavio :heart:
Ja ću uskoro na turneju po vrtićima, da još jednom vidim i odlučim gdje bi ga mogli prijaviti na proljeće...
Glumac mali.. :love:
Pčelice ~~~~~~~~~~~~~~~ da se ta beštija kloni Nike. :heart:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Pusa malom glumcu. :heart:
Nika je više u češljanju frizurama, oblačenju i knjigama. Poreda svoje lutkice/plišance i čita im.
Najnovije je da igra Memory i razmješta ikone po desktopu. :mrgreen:
Zaboravih:
Jučer ga spremam na spavanje i oblačim bodić i navlačim mu duge gaće (gege). Gege su na prugice neke sivo-žute vodoravne.
Još mu navučem gornji dio trenirke i on počne krstariti po stanu. Odjedanput stane i veli: "Mama vidi! Imam noge ko Žutokljunac!" :mrgreen:
Nakon pola sata gleda si noktiće i veli: "A notkići su mi kao i kod flaminga!" :mrgreen:
:lol:
ŠOGORICA JE RODILAAAA!!!!! :D
detalje ću kasnije napisati jer je deda koji je javljao bio previše uzbuđen da bi zapamtio detalje
Čestitam TETA!!! :D :D :D
čestitam! :D