-
tata je kod nas nesto posebnoooooooooooooooo, ali kad smo oboje uz njega onda ide tata, mama, tata, mama..................
meni pase i svidja mi se sto BC je vezan i uz tatu. njih dvojica imaju svoje igre, i svoj nacin komunikacije. kako trenutno ne radim, cijeli dan smo skupa, a kad dodje tata, ja sma u drugom planu. mislim da je dobro da djete ima poseban odnos i sa mamom i sa tatom.
-
Nataša, tvoja Anja i ja smo rođene na isti datum, ako ima nešto u horoskopima, ne treba ti kućni majstor. Čim se dokopa odvijača, rastavit će tv. Jesi li je već skužila?
-
Potpisujem Leki. Osim toga Damjan je lud i za bakama i didama, pa kad je kod njih nece doma. Navece u krevetu ih nabraja, trazi pa u nedogled vodimo razgovore tipa: Ejmen (nadimak mog tate). Onda ja-dida sad spava, pa on Biba (moja mama)- baka spava, Doda (sveki)-baka spava, pa kad nabrojimo cijeu obitelj po vise puta pristane i moj sin spavati.
DAMJAN 09.07.2005.
-
roby, kakva je situacija? malo sam prelistavala razne topice, i ovaj mi je super. jel se šta promijenilo? kod nas je sad "tata faza" i ja sam tužna za onom "mama fazom" :(
-
roby je u očekuje "svoju bebu", možeš je pronaći na kružocima.
-
Imam ja jedno takvo iskustvo - moje lično!
Nažalost, moj tata nije više sa nama, evo za koji dan punih 12 godina :cry:
Ali sad kad imam svoje dijete i kad sjedim i gledam u svoju mamu,
nekad mi bude jako žao što nisam više uz nju vezana,
ali ona tu ne može ništa, a ni ja :cry: