ne znam sto joj znaci ovo 'prosjecna zena'
pa prosjecna zena u hrvatskoj skoro pa uopce ne doji :lol:
Printable View
ne znam sto joj znaci ovo 'prosjecna zena'
pa prosjecna zena u hrvatskoj skoro pa uopce ne doji :lol:
Ja sam se stvarno nasla uvrijedjenom procitajuci ovaj clanak!
Tako i tako dok sam dojila sam bila izlozena svakakvim negativnim komentarima od raznih primitivaca, a sad smo u novinama dobile i dijagnozu i to bez da je itko provodio ikakvo istarzivanje na osnovu toga... :roll:
mislim da u ovom grmu leži zec. dugo dojenje, kao i još bezbroj stvari, može biti SIMPTOM nečega. ali mnogi koji o dojenju nemaju pojma smatraju ga UZROKOM.Citiraj:
Maja prvotno napisa
žalosno za čuti od bilo koga s gramom mozga, a kamoli od psihologinje...
kao da možeš prisiliti dijete da doji :roll:
Nevjerojatno je kako mnogi ljudi, ne samo primitivci, nego i vrlo obrazovani, negativno doživljavaju dojenje djeteta starijeg od godine dana. I to ih puno više smeta, nego izlaganje djeteta pasivnom pušenju, nuđenje alkoholom (iz fore), višesatno gledanje televizije (valjda dijete ima priliku sisu vidjeti u primjerenijem kontekstu, nego što je "nastrano produljeno dojenje"), prehrana industrijskom, umjetnom hranom poput hrenovki i cole. Hvala Rodi što vidim da ipak nisam vanzemaljac :lol:
Pa ja čak vjerujem da možeš, ne fizički možda, ali suptilnijim porukama djetetu, svakako je moguće. No, od tog bijednog postotka žena koje doje dijete starije od tri godine (i valda su skoro sve na ovom forumu :) i ja ih osobno, blisko znam jako puno) za niti jednu ne mogu reći da sam primjetila da to radi. Stoga mi je naglasak na ovakav aspekt produženog dojenja apsolutno apsurdan.Citiraj:
aries24 prvotno napisa