ne, i nadam se da nećemo još dugo! potvrdu za vrtić nam je odmah dala.Citiraj:
tweety prvotno napisa
Printable View
ne, i nadam se da nećemo još dugo! potvrdu za vrtić nam je odmah dala.Citiraj:
tweety prvotno napisa
PegPerego je u gepeku :)
Lijepo sam izignorirala sve komentare.
Iš, iš!
A otkud vama da se on neće veselit autu? Pa obožava ih!
Kinder jaje si želi za rođkas i dobit će ga i tad, svaki dan od mene dobije jedno makar ih ni ne jede, nego su mu igračke ludilo i to je naš ritual.
Al on stvarno voli i ove aute i pravi je šofer. Mijenja brzine, dodaje gas, vješt za volanom...
I naravno da je auto za prirodu i da će ga vozikati kada želi.
Apsolutno je najmanji problem strpat auto u gepek i otić u Maksimir, vozit se i fino gledat kako striček naplaćuje.
Možda i ja otvorim konkurentski obrt :)
Popust Rodama :P :P
ne, hvala...
nama je draže svaki put se voziti u drugome :beeeelj:
ako se sretnemo u maksiću, dajem glavu da će se andrej voziti u autiću a ja gurati bicikl. 8)
Puse od mene
Sunce, drago mi je što si se javila
Ja sam u komi...BOLI ME CICAAAAAA!!!
Lagana temp., crvena i bolna cica, tijelo boli kao da imam gripu, ajde pogodite što me snašlo :cry:
spooky...nemam iskustva sa mastitisom (sva sreća), ali ~~~~~~~~ :heart:
I još na temu klinaca i vožnje biciklića..zaboravih napisati: :mrgreen:
Lovro je isto bio u fazi da hoće triciklićem u šetnju. I onda se predomisli, pa "Mama nosi me!"... :roll: No, tu sam pribjegla nečemu drugom: "Mili, nema problema! Ali ja ne mogu nositi i triciklić i tebe. Ostaviti ćemo triciklić pa neka ga uzme vidiš onaj dečkić tamo.... :mrgreen: "...normalno škrtica se odmah sjela na triciklić i izpedalirala ili se odgurala nogicama što dalje....i tako do sljedećeg "cendranja"... :roll:
Moj monolog i dalje traje... :mrgreen:
No moram napisati da ne zaboravim. Uglavnom kako je Mm sa Lovrom doma veća 2 tjedna, tako je definitivno malac mamu izbacio u drugi plan. :/ Tako i uspavljivanja...ja sam sa njim prvih 10 minuta, i onda:Tata! TAta! Dodzi!!! :) I tata i on se uspavljuju...
Tako i danas. Ide u krevet, i hoće mamu. Međutim skače i luduje po krevetu..ja već nervozna jer vidim kamo to vodi...on nakon 10 minuta zove tatu na uspavljivanje i ja ga pitam: "A zašto nećeš da te ja uspavam?" i Malac odgovara: "Mama, dobila si nogu!" :mrgreen:
danas su mi rekli moji sedmaši
bome vi učiteljice imate konjske živce......
sunca moja mala :love:
marko je marko je marko....
to se terba doživjeti,ne da se prepričavati
Pametnica mala.. :*
naravno budan je :roll:
i vidi slike Saturna,i kaže
jel to svemir?
jel to onaj planet s prstenom ? gdje je raketa?
ja nema rakete to je sonda
misliš robot ?
da robot
a on šalje podatke na zemlju
ja da
kako šalje
ja :roll: :shock:
on pa valjda ima antenu
ja :predaja:
Ajme, ne stignem sve ni pročitati :( , a kamoli pisati...
Samo o bicikliću: mi smo ove jeseni kupili Giantov, 12'', u TL, koštao je 500kn i čini mi se vrlo OK. Ima sve ovo što je Mamma nabrojala.
A. nikad nije skužila okretanje pedala na triciklu, a od (doslovno) trenutka kad je sjela na pravi bicikl više se nije zaustavljala. Jesenas joj je još bio malkice previsok (nije se mogla sama popeti, iako smo spustili sic), a sad se i penje i spušta ko velika. Jedino je frka što prebrzo vozi, pa je zanese na jednu stranu 8) .
Ni mi nemamo nešto jako puno igračaka, ajde malo se zainteresirala i za puzzle, može ih pospajati, ali više onako na moju molbu...polijepi ih i pogleda me u stilu: evo, spojila sam ti, kad već navaljuješ :lol:
Nekako se najviše zaigra s plastičnim životinjicama i plišancima (!), razgovaraju, glume, stavlja ih u životne situacije i sl. Osobito je vezana za gavrana i kunu, s njima po 20 minuta kruži oko fotelje i tumači im dogodovštine...
Sunce, vidiš te autiće nismo nikad vozili, moramo probati...nekad mi se učini da sam ko maćeha, strogo joj doziram sva ta čudesa...vrhunac luksuza joj je ljuljati se na onim spravicama pred marketima, a dijete jadno svaki peti put skromno zapita "mama, imamo li danas dvije kune za konjića?"
Skužila je nedavno upravljanje mišem, pa sam kupila "Orašara"... neke igrice su joj još malo prekomplicirane, ali ovim jednostavnijim je već ovladala, a i muzika je prekrasna :heart:, najviše joj se sviđa Ples šećerne vile "koja kvari zube" :lol: .
velika :* svima!
Spooky ~~~~~ da se riješiš te napasti što prije.
Ejhe, svima.
Umjesto rođendanske fešte, nama totalno komorno.
Sinoć je Fabi zakurio, danas je čak imao 40,2.
Sad vrluda oko 38,5-39,5, cijeli dan je jadan i cviljav. Pedijatrica dala standardne upute za snižavanje temperature, al najniže danas bilo je 37,8...
Čini mi se da je gripa, s obzirom da je muž već nekoliko dana pod temperaturom i cvili da ga čak i kosa boli. Doma imam bolnicu i vrlo je neveselo, a sutra je rođendan i jadni smo za pop....
Summae summarum,
jutros sam otkazala oba partija - današnji s djecom i sutrašnji s familijom.
Rasplakala se nad gomilom hrane koju sam jučer pripremila.
Francusku dala starcima i baki, kolače podijelila, Piece of cake neće naplatiti otkazivanje torte.
Ak trebate rotkvice i mladog luka, javite.
Sunce, :* :love: :heart:
Puse najveće, našem velikom slavljeniku. :*
Nadam se da će temperatura ipak brzo pasti i da ćete otkazani tulum ipak provesti u djelo npr.sljedeći vikend.
Ljubi nam slatkog plavušana i drš ' te se
ajoj, fabi opet kuri na rođendan. :(
danas šaljemo ozdravilice :* , sutra ćemo rođendanske a onda vibramo da se tulumi održe idući vikend!
Gle Ajvi, DANAS su i puse ozdravilice i rođendanske puse za Fabića! :)
Fabi brzo nam ozdravi i SRETAN TI ROĐENDAN!! :love:
PS
Mi i dalje imamo tempricu 37.5 i danas sam skužila crveno grlo....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a! :/
Rođendanska fešta prebacuje se na slijedeći vikend (17.)...
..eh da...u nosu mu je izoliran heamophilius.... :/ pedijatrica kaže da ne trebamo ništa, cijepljen je.... :/
nisam baš sretna...
za fabića jedna rođendanska :love: i jedna ozdravilica :love:
i lovri jedna za skidanje temperature :love:
pa kaj je ovo, bolnica i dalje traje?! dečki, nemojte nam ljutiti moderatoricu - hitno ozdravljajte i tulumarite! :*
mamma, skužila sam da mi se sve pobrkalo pa sam se iskupila na rođendanskom topicu.
mi smo današnji pre-prekrasan proljetni dan proveli na jarunu, andrej je pecao u jezeru i pilio drva a mm i ja sjedili i uživali gledajući ga. sreli smo i vrtićku tetu pa sutra njih dvoje imaju o čemu pričati. :)
A fakat je bolničarski topic. :?
Ajmo cenzuru nabacit.
Ajvi, blago vama, dan je bio nevjerojatno dobar, mi smo samo s prozora ćirili kak se drugi vesele.
:(
San, bit će još rođkasa, držim fige da brzo, brzo prizdravi mali komad.
Tweety :love:
Sutra idem raditi, a s F će tata ostat, s obzirom da se i on oporavlja od prošlotjedne gripe.
Pusa velika velikima i malima.
Sretan rođendan, Fabijan! :heart:
I mi smo danas popodne bili skoro 3 sata na Jarunu, prohodali smo gotovo cijeli krug oko jezera (zadnjih 500m A. više nije mogla, pa je MM skočio po auto), s pauzama za labudove, bacanje kamenčića u "more" (nije ti to, mama, jezero, to je plavo more ko i kod nona) i hopsanje po igralištu.
Dan je stvarno bio ko izmišljen!
Sreeeeetan roooođendan, Fabijane!!!
Cure drage, našil klinci su trogodišnjaci :shock: kak to vrijeme letiiii
Fabijan :heart:
Prijavljujem još jednu bolesnicu. :(
I ja - Doru. Pia se zasada drži...Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Dori sam jutros iz nosića izvukla gnoj koji u životu nisam vidjela. Okeco joj je bilo zaljepljeno jer joj je i suzni kanalić zaštopan. Jučer je bila samo malo šmrkava i MM joj je špricao nosić sa sterimarom. Prije spavanja sam joj dooooobro našpricala nosić i očistila, a onda u jutro ovo...
Tješi me jedino što nema temp. U vrtić ju naravno nisam niti pomislila poslati....
ajde cure, ozdravite nam! :love:
spooky, kako cica?
još malo boli, ali to je valjda od silnog masiranja.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Nisam očekivala da ću tako brzo srediti stvar...
baš mi je drago čuti :*
Ajoj, dragi moji kikići...
Milijun pusa ozdravilica... :* :*
:heart: & :heart: za naša dva slavljenika!
Ejhe!
Sad mi je sinulo da F više nije u 1-3.
Hoćemo čekati sve ZPD-iće za selidbu na 3-6, hoće li nas udomiti tamo??? :?
A joj bas nam je zao kad vidimo da ste bubani. :(
Šaljemo vam svima puse ozdravilice!!!!!! :* :* :*
Vidi jeCitiraj:
sunce prvotno napisa
Jedva dočekala!
Idem tražiti prebačaj moderature na taj podforum!
Sunce, pa normalno da idemo svi zajedno...čekamo zadnjeg zepedeića, Cvrčka. :)
apri, prebačaj ti ne gine jer vidim da je egemama sama na 3-6. nama ipak treba čvrsta ruka i nadzor 24/7. :lol:
ajvić, kako je mali jasličar? :)
ujutro rasplakano i vidim da ga je strah :( , kasnije dobro. pomalo mu sjeda da ću zaista doći onda kad smo se dogovorili.
jučer je gurnuo curicu i potrgao slikovnicu "jer je bio ljut" pa smo popričali o tome što treba raditi kad je ljut, a što kad je tužan. no, tete kažu da je za prvi dan nakon bolesti bio ok.
i dalje predlaže da dođem po njega nakon gableca a ne nakon ručka. pustimo ga da priča kako "ne voji ići u vitić", objasnimo zašto ide pa onda skrenemo na ono što voli, puno se mazimo i tako to.
čuj nama je stvarno pomogla priča o poslu... :) jer mu ništa drugo nije bilo dovoljno jako kao razlog. (1. ako mu je to drguo mjesto za igranje = nije dobro, jer se dobro igra i doma 2. ako mu kažemo da ga nema tko čuvati = opet nije dobro jer ga je tata do sada čuvao a ako on ne može, doći će baka, ako ona ne može opet će neko doći) Kad smo mu objasnili da svatko ima svoj posao (ja nešto radim na kompjuteru, tata popravlja aute, teta L. štema po školi (ovo mi je najbolje, dijete je prihvatilo da mu teta popravlja školu a ne da uči klince)) tako i on ima posao, koji je za razliku od naših, najbolji na svijetu. On se mora igrati. Ali ne pali igranje doma, već ono u vrtiću. I to je prihvatio kao fantastičan razlog...i još mu se kasica puni (kad se mama i tata sijete). :)
Tako da ponekad kad pričamo on krene uvijek na ovaj način: "Ako budem puno radio..."(misleći na igranje... :mrgreen: )
na odlasku je vikao za tetom: teta sandjica! doći ću ti sutja!
i onda neizbježno: znaš, ja ti nevojim ići u vitić. :saint:
drago mi je da nam je šulkolegica lada zdrava i u formi!
napokon. ovo nam je bilo najdulje bolovanje do sada, a završilo je rasječenom i hipernatečenom usnicom u stilu ramba.Citiraj:
ms.ivy prvotno napisa
nadam se da će andrejeva prilagodba ubrzo biti iza vas :love:
sunce, idemo u čoporu, nego kako? :)
opet?! :(Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
:*Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Mi smo nakon 2 dnevne temperature u nedoumici. Jučer je u 2 navrata imala temperaturu 37,2, opće stanje super, jede bolje nego inače, ne žali se da je nešto boli, ali temperatura je tu.
Očekivala sam curenje iz nosića, a ono ništa.
je li nekome bilo slično?
Pusa klincima. :*