hej buba,ajde mi napisi mail na pp da ti posaljem slike i filmic :D
Printable View
hej buba,ajde mi napisi mail na pp da ti posaljem slike i filmic :D
Evo mi smo relativno ok, bez temperature ali s proljevom...ma glavno da mi je dobro raspoložen. Mislim da ću ga poštediti jaslica ovaj tjedan da mi se oporavi do kraja!
Odra-nadam se da ćete i vi ubrzo ozdraviti!
Bubimira-imaš cugu! Inače svi drve kako je isti ćaća!! Heh :roll:
Mene i Roka poharala neka prehlada, ne znam tko je gore od nas dvoje.
A ja sam danas osjetila i prve "čari" trudnoće. :/ Drago mi je da je MM bio doma, jer ne znam kak bi da njega nije bilo nakon što sam se skoro srušila u kuhinji kad sam išla po vodu. Samo malaksavost, pritisak u glavi, i osjećaj da se gubim, nemam zraka. Nakon rigoleta je bilo malo bolje. OK, s Roko mi je bilo katastrofa u trudnoći,ali ne sjećam se da je bilo baš tak... Uglavnom,koma. Idem spavat :mrgreen:
Annie, uspori malo, odmaraj koliko god mozes. :love:
Bubimira, ima li kakvih drugih novosti? :mrgreen:
Odra, i Zach ima dosta tog sekreta, no redovno mu to izvlacim. ono sto je jako vazno je da blago lupkas Andreja po ledjima kako bi mu taj slajm "otpao" sa pluca i ne bi uzrokovao neku bakterijsku upalu ili bronhitis.
pusa svim bubanima!
Momze, sad upravo ima bronhitis, zato tolika sluz, prije nisam primjetila.
I kod nas je malko bolja situacija - nakon opet katastrofalnog jutra, zaspao je u pola 10 i spavao tri sata. Zato sam ja budna od 6 i čini mi se kao da mi dan traje i traje i traje...
Tu i tamo se još zakašlje, ali hropac više ne čujem. Sad je zaspao u roku pet minuta, to nam se rijetko događa.
Bubimira, dobro došli natrag!
Čisto sumnjam da bi Andrej izdržao u kazalištu, i na tv se jako kratko koncentrira. Osim kad su reklame, onda jedino to vidi.
Jel mi može netko poslati adresu za novu stranicu fotki jesenskih beba?
Annie, čuvaj se, i ko što Momze kaže - uspori, slušaj tijelo! ;)
da vam javim kako je bilo u kazalištu
odlično
prvih pola sata je bila kao hipnotizirana, stajala je na tatinoj stolici i pridržavala se za sjedište ispred i gledala širom otvorenih očiju, pokazivala prstima, mahala, čudila se.
Nakon pola sata joj je malo dosadilo, pa se malo prebacila k meni, pa za 5 minuta opet tati, pa malo cici, al je bila mirna, pa malo opet gledala, uglavnom izdržala je sat vremena, na kraju je bilo puno pjesme i plesa pa je opet gledala i pljeskala.
A ja sam joj predviđala 15 minuta i mislila sam ako toliko izdrži bit ću presretna.
Školjkice, gusarica je baš faca!
hura za gusaricu :D !
mi ćemo vjerojatno sljedeći vikend...
I mi ona budemo probali. Danas smo bili u posjeti kod Evine cimerice iz bolnice (Eva je 20min starija) i ja sam se totalno zbedirala jer curka priča, spaja riječi, uredno govori hvala...a šefica se samo smijulji.
khmmm :cekam: ...Citiraj:
MBee prvotno napisa
n da... i ja ću samo reći khmm.Citiraj:
miha prvotno napisa
nažalost ništa od kazališta idući tjedan. u nedjelju radim, a u subotu ćemo možda u ispomoć na rasprodaju.
odra... bronhitis kažeš. koma! vibram da što prije prođe. jel ga inhaliraš? to je za bronhitis idealno
shiny...neznam kak ti izgleda muž al mene je jr ovdje tak podsjetio na tebe. ovaj osmijeh
momze...neznam još ništa za novosti. još je rano
konačno sam složila album pa pogledajte fotkice. pass je isti već dugo. tko ga zaboravio, šaljem na pp
Ja ne znam više šta da radim!
Imate savjet?
Jan mi već četvrti dan neće ništa jesti (osim mlijeka HN25 protiv proljeva), pije ali ne onoliko koliko mislim da mu je potrebno, nema više temperaturu ali jučer i danas ima proljev i to obilan...
Kako da to zaustavimo, hranom ne možemo kada odbija išta staviti u usta, a vidim da mi je dosta iscrpljen od svega!
Najrađe bi ga odvela na infuziju..ma ne znam...
:lol:Citiraj:
bubimira prvotno napisa
ma dajte cure, progovorit ce i vasi. pa, kad pocnu psovati kao Zach, onda cete pozaliti sto su tako "brzo progovorili" :mrgreen:
Shiny, ne znam sto bih ti rekla. mi takve stvari rjesavamo dojenjem... mozda ne bi bilo lose da ga pogledaj pedijatar da nije slucajno dehidrirao.
kada ga usipnes (podlakticu na primjer) jel mu se koza omah vraca u prvobitni oblik?
tek sam sada bolje procitala i vidjela da Jan ipak popije mlijeka - pa, to je dobro. ja sam skuzila da skroz odbija. ne bi bilo lose da mu das rehidromix-a (malo mineralnih soli koje je izgubio povracanjem i proljevom).
pusa, bubanom JR-u! :love:
ajme bubi divnaaaa je :love: !!! a odvalila sam na onu na skijicama :lol: - što je to funkcioniralo?!Citiraj:
bubimira prvotno napisa
ima li kakav video :mrgreen: ?
Preslatka je! Koja divna kosica! Meni je najbolji spavanac na sanjkama.
[quote="mamanatali"]Inače, svi su telefoni "baba" još od početka (jer smo najčešće telefonirali baki). :lol:
Isto ko kod nas... baba je mobitel i telefon , intercom , ponekad i neki daljinski koji vidi prvi put. Isto jer stalno babe zovu na telefon , jadne nismo u istom gradu..pa...
Inace nisam stigla sve procitati , morala sam ovo prokomentirati.Mi smo vam dobro i vratili smo se iz zg-a , bili smo 2 tjedna ... nismo stigli na maskare , ma tata mi bio tjedan dana na rebru na pretragama ,tako da sam bila ..ne pod stresom nego to ne mogu ni opisati.
Dijagnoza mu je non hodgkins limfom - nije prosiren rekli su da se to sad super izlijeci sa nekim lijekom novim, vec je primio jednu terapiju ... dobro je podnio, vazno je da se krenulo .Pa bice dobro.eto sorry na off topic , ali moram napisati sta mi je na srcu :/ .
Sad vas idem dalje citati :mrgreen:
A joj pobogu, tek sad skuzila!!!
annie nam trudna!!!! :D
super super super
cestitam od srca draga :heart:
jagina mamice...žao mi je za tvog tatu. ~~~~~ za poboljšanje.
:* za JR. da nam brzo bude onaj stari nasmijani dečkić.
miha...imam nekoliko filmića i baš jedan sa skijama. al ja seljo neznam to stavit na net. ajd mi objasni pa možda pokušam.
i sad još nešto OT: kad snimam filmić na fotiću u okomitom položaju i kad ga prebacim na komp ne znam ga rotirati u normalan položaj nego uvijek gledam tak da izvrnem ekran. jel se to uopće može rotirat il ću ubuduće ipak morat češće gledat u kojem mi je položaju fotić kad snimam filmić?
prebaciš u komp i upload-aš na www.youtube.com ;)
a ovo za okomit/uspravan položaj fotića, mislim da je isto kao i kod kamere - mora biti vodoravan, normalan položaj (što sam shvatila kad sam prve rokove snimke u rodilištu snimila naopako :( )
znači nema pomoći. ja se stalno tješim da će mi netko jednog lijepog dana otkrit tajnu pa nisam puno vodila računa o položaju kad sam snimala filmiće. imam ih brdo tak naopako snimljenih :oops:
a ti si mi sad razbila iluziju kao balon od sapunice. he he
tubiju kažeš. ma kak se nisam samo sjetila? misliš li da ću ja to moći?
ne se bedirati... možda miha u krivu...Citiraj:
bubimira prvotno napisa
we shall see :raspa: :mrgreen:Citiraj:
bubimira prvotno napisa
btw, momze ovo je samo za tebe :* (našla sam to u kompu i sjetila se tebe i priče o rokovoj fotki iz rodilišta - evo ti i filmić)
dakle, bubi - ak sam ja uspjela :P ...
Isuse Bubimira kak' je Vita naraslaaa-premedena je!
I šta? Hoće na tutu?
Mi nikako da počnemo...
Jan je onako...stalno varira...danas idemo kod pedijatrice...
momze uštipnula sam ga za podlakticu ali nisam ništa pimjetila..mislim da mu se odmah vratilo u prvobitni oblik! U čemu je štos?
sad sam gledala Rok-a i sva sam se raspekmezila-kako su bili mali, tek kad se tvoja ruka vidi skužiš kako je malena glavica. A tako je isti, onako svoj, oči, nos :saint:
baaaaa
hoću bebu
Daklem, Jan je dobro...mora se samo sad oporaviti od viroze, nejedenja i nespavanja i za čas će biti onaj stari!
Imam pitanje-planirate li svoju djecu cijepiti protiv hepatitisa B? To cjepivo je obavezno za svu djecu koja su rođena ove godine a svi ostali se cijepe u 6. razredu osnovne škole.
Ali može se kupiti cjepivo (8O kn) i naravno cjepiti vanredno.
Nekako si razmišljam kako bi to bilo ok napraviti, šta mislite?
držim fige :love: ... (ne znam samo zašto je mutno sve do pred kraj. doma u komp-u mi je oštra snimka)Citiraj:
Školjkica prvotno napisa
Vita je :zaljubljen:
Buba, :zaljubljen: baš ste lijepa obitelj!
Dakle, moje dijete je postalo glavna štemerica u jaslicama! Najmlađa, skoro najmanja, sve ih postroji i ordinira, što meni nebi predstavljao problem (neka male šefice) ali to njeno šefovanje uključuje u udaranje :shock:. Ja ju doma pokušavam usmjeriti na neke nježnije pokrete, ako udari ili uštipne ili ogrebe uzmem njenu rukicu pa se dragam, pričam joj ali za sada ne funkcionira.
Teta kaže da je vjerojatno skužila da je njihova miljenica pa si je uzela za pravo uvesti malu diktaturu LOL, da je to faza i da će prestati, ja se nadam da će to biti uskoro.
Bubinima ~~~~~~~~~~ da čim prije ozdrave!
Gle ti našu frendicu štemericu!!! Zato je Mimi još uvijek doma. Čeka da je prođa te faza, pa da i on krene u jaslice :lol:Citiraj:
Frida prvotno napisa
Ma bravo za Ilonu!
Tako treba, nek' se zna tko je gazda(rica) u vrtiću i doma.
viš ti ilone? ma tko bi rekao???
al izgleda da svi moraju kroz to proći. moja v neda ništa svoje, i nemilosrdno uzima svima drugima njihove stvari. i isto se gura i udara. sad je već počela iz sve snage vikat: nee,neeee. ja sam mislila da je takva jer ne ide u vrtić pa nema s kim dijeliti stvari.
video još nisam stavila :mrgreen:
Ajme,totalno si nemrem zamisli Ilonu da je ratoborna..ona je meni tak cool i djeluje mi tak smireno. :heart: Ma to je samo faza..
Shiny,sto se tog hepatitisa B tice,evo bas sam sad isla gledat..moju Bubu su vec tri puta s tim cijepili (prvi put u rodilistu)...pojma nemam jel potrebno ili ne,priznajem u tom polju nisam nikakav strucnjak. :/
Annie..kako tvoje mucnice,jel sta bolje? Meni su te mucnine i ta rusenja bila uzasno naporan dio trudnoce,tako da te razumijem.
jaslice i socijalizacija kmm :roll:
moja jasličarka neda niš dirat svoje, a spremna je i izgurati se za neš što nije njeno samo da dođe do toga, naljuti se za sekundu
uopće niš ne propuštate vi koje ne idete u jaslice
Vitine slike su prekrasne, super mi je di spava na sanjkama i one bucmaste noge, a vidim i našu ste kapicu šetali na snjegu
ma kapica je zakon! svi me pitaju od kud mi. :heart:
miha...video još nisam stavila. ni ide mi baš
Nigdje nikoga dva dana???
Jučer mi je Tin nekoliko puta tijekom dojenja rekao "Tita je njama!" :lol:
mamanatali, pa Tin već u rečenicama :shock: Miš mali!andrej za siku kaže "TI-A", ali samo ako ga pitam što je to. Jedina reč. koju on izgovara je "ta e to?" i to milijun puta dnevno.
Smršavio je u ovoj bolesti pa smo sad pali na 10,5 kg, a visok je 82. Koliko je bio velika beba, toliko je sad sitan dječačić.
Nitko nije vidio moje pitanje o novoj adresi jesenskih na fotkiju? Miha???Ajd pa da se i mi pokažemo!
Vita je medena, koji preslatki rumeni obrazi! :heart: A majica... Al definitivno mi je favorit fotka spavanje na saonicama!