mi isto imamo plin i super smo zadovoljni :)
kad promjenimo auto plin ćemo prebaciti u novi 8)
Printable View
mi isto imamo plin i super smo zadovoljni :)
kad promjenimo auto plin ćemo prebaciti u novi 8)
ako prolazite godišnje oko 20 000 onda ti se definitivno isplati.Citiraj:
mmmama prvotno napisa
mi ovo službeno vozikamo na duplo više kilometara i zamisli koliko je to benzine i novaca tijekom godine. :mrgreen:
MM je zaključio da nećemo uštedjeti ništa
jer ćemo zbog jeftinije vožnje preći više km :mrgreen:
mi volimo putovati
reka mi: zamisli put Ši-Vž + Vž-Ši = 400kn, pa mogli bi ići svaki vikend .. ili bar svaki drugi :lol:
Samo jedna mala opaska:
ako u novo vozilo ugrađujete plin (kod ovlaštenog servisera za plin), može se desiti da vam ovlašteni dealer (za vozilo) neće priznati garanciju na dijelove koji su 'dirani' pri ugradnji plina.
hoće. dat će vam garanciju ako odete kod tog dealera auta i pitate ga s kim ima dogovoreno da ugrađuje plin u njihove aute i da vam ostaje garancija.Citiraj:
Maruška prvotno napisa
svi oni imaju to s nekom od firmi koja ugrađuje plin.
mi godinama imamo plinCitiraj:
emily prvotno napisa
i kako mjienjamo auta, tako u svako ide plin
i isplati se :D
plin se definitivno isplati. ima negdje računica nakon koliko km se otplati ugradnja, znam da je po našoj potrošnji bilo manjeod godinu dana i otplatimo ugradnju plina na razlici.
ono što je jako važno je ugraditi u nekom ovlaštenom servisu. moj tata je ugradio plin onako, kod jednog u garaži i nakon manje od godinu je jako sve počelo štekati, sada je auto gotovo propao koliko je namučen i uništen tim svim sitnim popravcima.
nije istina da moraš više tankati. sve ovisi o potrošnji auta. uopstalom, uvijek imaš i benzina u tanku i ne možeš ostati bez goriva. a sve više i više pumpi nudi i lpg. mi smo os osijeka do slovačke išli na jednom tanku plina...
imamo ga vec vise od tri godine i super smo zadovoljni. ugradnju smo platili 7000kn i isplatilo se vec u prvoj godini
jedino smo se zeznuli sto smo uzeli onaj najveci tank pa nam sad u gepek stane kutija keksa i dvoje pelene :/ ali zato je vec vrijeme za promjenu auta...i vec gruntamo da kupimo jedan od onih sto nude besplatnu ugradnju plina :mrgreen:
mi smo ugradili plin u atosa i prezadovoljni smo.financijski smo prepolovili troškove a da ne pričam koliko se puno vozimo.što se troškova tiče tj. održavanja plinskih instalacija u autu mislim da samo trebaš jednom godišnje
ići na čišćenje tih dizni ali u biti se vozimo zabadava.mi imamo spremnik od 33l toliko koliko je stao u prostor za rezervnu gumu.jedino kaj nam je guma u prtljažniku ali nije puno zauzela mjesta.auto nam troši inače 4,5 l na benzin pa si sad zamisli koliko ti je to na plin!?a to kaj neko veli da ti se to ne isplati to su čiste gluposti.recimo hyundai odlično prihvaća plin ali opel je katastrofa i još neki drugi.to sam čula iz iskustva drugih.ljudi nisu znali pa su brzo odustali od plina.mi smo ga platili 6 500 kuna kod predena u sesvetama.i ako idete ugrađivati plin pazite kod koga idete jer vam danas svaka šuša to radi.pa bolje platiti više sa računom nego jeftinije bez računa.