Kalypso, koliko ste platili romobil? Ja također jednom četverogodišnjaku i petogodišnjaku planiram kupiti za roćkas.
Printable View
Kalypso, koliko ste platili romobil? Ja također jednom četverogodišnjaku i petogodišnjaku planiram kupiti za roćkas.
Moja je bila oduševljena romobilom,stalno je u pogonu,dosta smo ga platili,ali je dosta čvrst,baš pravi za cure roskast,ima dodatak torbicu za stvari kazala bi dobra investicija,teško je nešto predložiti,svako djete ima drugačije afinitewte.Od kolegice mala vršnjakinja stalno se igra plastelinom moja ponekad izašla je iz te faze kada smo se svakodnevno igfrali.moja voli bebe oblačiti,preslačiti,kuhati im............kolica i nosiljka su isto bile dopbre investicije a i nakit za praviti nije loš izbor.Nadam se da sam bart malo pomogla
stafelaj ploca u ikei kosta 18 eura, a mi smo je kupili na rasprodaji za 10Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
..a jel' liči to na šta..čini mi se prejeftino... :? :mrgreen: :*Citiraj:
stray_cat prvotno napisa
...ja sam jučer pregledavala katalog od TL i zapeo mi za oko:1. teleskop i 2. mikroskop..-neznam koje su kvalitete,ako ih je netko imao-cijena jednog je oko 300 kn a drugog oko 200 kn..-ima li još negdje za pogledat dječje teleskope/mikroskope???( Zdenka..?.. :mrgreen: )