ok :)
Printable View
ok :)
Kod mene isto, 7,28 kn preko 4.250. Ko će ga znati!Citiraj:
martinaP prvotno napisa
Inače, prekjučer mi sjela naknada, tj. kao kod branke, 2 "vrste".
Pa je maksimum 4250, a moje 2 zadnje naknade za prvih 6 mjeseci su bile 4255 i 4259 kn. Mislim, tih par kuna zbilja ništa ne znači, ali mi je bilo čudno jer je iznad 4250.Citiraj:
anjica prvotno napisa
Pa to vam je ono povišenje nakada zbog zaokreta u pronatalitetnoj politici :lol: .
evo ovako,
onima koji imaju prosjek preko 4250 (a prosjek čine iznos radnog sata pomnožen sa brojem radnih sati u tom mjesecu) dakle, ako je unatoč tome što je mali broj radnih sati u veljači nekome prosjek preko 4250- on će dobiti punu naknadu, isto tako ako se radi o drugih šest mjeseci- dobiti će puni iznos za drugih šest mjeseci!
Oni koji su na minimalcu- također dobivaju puni iznos jer je to zakonom propisani minimum i nema veze sa "cijenom2 radnog sata!
svi koji su između, jednostavno množe broj radnih sati u njesecu sa iznosom radnog sata i dobiju iznos naknade za taj mjesec,
zato i nije nakdnada uvijek ista jer neki mjesec ima više a neki manje radnih dana, a time i radnih sati!
Cijena radnog sata je izračunata na temelju one liste koju ste nosile - dakle na temelju prosjeka zadnjih šest plaća!
eto,
nadam se da je sad jasno i da sam pomogla!!!! :mrgreen:
viš viš pogodila ja :mrgreen:Citiraj:
Mayaa prvotno napisa
nego jel ima netko iz vlade ovde pa da me zaposli :cekam:
Ajme, ne mogu vjerovat!!! A ja mislila da mi smanjili porodiljni! :)Citiraj:
Mayaa prvotno napisa
A kako onda računaju naknadu za drugih šest mjeseci.Meni je sat 13,74 kn. Da li ću dobijati onu minimalnu.Do sada sam dobijala između 2100-2400 ovisno o broju dana.
to ti mene pitaš ko stručnjaka ;)
valjda da, ispod minimuma ne mogu ić :/
Ja mislim da ćeš i dalje dobivati kao do sada, znači 2100-2400 kn, jer dobivaš iznos svoje plaće, a najviše 2500kn .Citiraj:
nikolicc prvotno napisa
točno!Citiraj:
martinaP prvotno napisa
tih drugih šest mjeseci je maksimum 2500,
a ti ćeš dobivati kao i do sada jer si ispod maksimuma!