I ja sam se juče zgrozila izgledom Čk vode, dno posude je bilo prekriveno sitnim pijeskom, a slavine obavezno MM čisti 1x mjesečno jer se zaštopaju. Prijateljica u Vk taj problem rješava Britta vrčom sa filterom i tako daje svojoj bebačici :love:
Printable View
I ja sam se juče zgrozila izgledom Čk vode, dno posude je bilo prekriveno sitnim pijeskom, a slavine obavezno MM čisti 1x mjesečno jer se zaštopaju. Prijateljica u Vk taj problem rješava Britta vrčom sa filterom i tako daje svojoj bebačici :love:
[quote="Luna Rocco"]
Moje dijete liže kotače od kolica. Gledajući u tom svjetlu, mislim da bi bilo suludo prokuhavati mu vodu. 8)
...hihi...i moje!...kad sam to prvi put vidila,skoro sam se onesvjestila,brzo sam joj išla oprat usta i ručice... :lol:
...sad smo već navikli..
Ja ne prokuhavam.
Prvih par mjeseci ponekad je znala dobiti jake napadaje
štucavice koje dojenje nije moglo zaustaviti i
dala bih joj žličicom malo prokuhane vode.
A onda sam zaključila da mi je to nepotrebno.
I ja još prokuhavam,naša voda je koma,kamenac šprica iz nje :lol:
Možda ću mu do ženidbe prokuhavati... :roll:
ma je koma je,ali ima i užasnije vode..
ja sam mišljenja da se polako trebaju navikavati na okolinu u kojoj će živjeti pa tako i na vodu koju će piti...
i ja jos prokuhavam al ne znam do kad ,za koji dan mu je 6 mj
Jos pije Janu neprokuhanu, prokuhavala do 4 mjeseca.
A što je sa vodom iz brite, zar stvarno ni ona nije ok :shock:
Toniju je 11 mj i ja jos uvijek prokuhavam vodu iz slavine, ali ne zato sto mu ne zelim dati neprokuhanu vodu vec zato sto mi je to preslo u naviku pa kada nemam vode za njega automatski ukljucim aparat za kuhanje vode, procijedim vodu kroz papirnate filtere koji se koriste i za kuhanje kave i onda mu dam vodu ili napravim caj :mrgreen: