nama je svaki drugi dan večera maslinovo ulje s češnjakom, a ostale dane sir, vrhnje i češnjak
Baš sam vidjela da stigao mladi
Printable View
nama je svaki drugi dan večera maslinovo ulje s češnjakom, a ostale dane sir, vrhnje i češnjak
Baš sam vidjela da stigao mladi
Da vidio ... koliko sam vec pusleka ove godine dezintegrirao ...! :slurp:Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
..a moj je 92/53. I još sam živa. :mrgreen: ..iako,dosta se brzo umaram i imam jedan mali problemcic-u ova prijelazna razdoblja hladno/toplo i na jesen toplo/hladno a i po onoj velikoj vrućini-krv mi curi iz nosa i to zna biti dosta neugodno.Moram ići jednu žilicu spaliti ali nikako da odem,bila jednom ali mi nisu htjeli obaviti zahvat jer sam bila prehlađena-krv mi dosta dugo curi,a inače su mi nalazi ( zgrušavanje i to ) OK.-jeli moguće da niskotlakašima "duže" treba da si zaustave krv?... :? :mrgreen:Citiraj:
Andora prvotno napisa
..a moj je 92/53. I još sam živa. :mrgreen: ..iako,dosta se brzo umaram i imam jedan mali problemcic-u ova prijelazna razdoblja hladno/toplo i na jesen toplo/hladno a i po onoj velikoj vrućini-krv mi curi iz nosa i to zna biti dosta neugodno.Moram ići jednu žilicu spaliti ali nikako da odem,bila jednom ali mi nisu htjeli obaviti zahvat jer sam bila prehlađena-krv mi dosta dugo curi,a inače su mi nalazi ( zgrušavanje i to ) OK.-jeli moguće da niskotlakašima "duže" treba da si zaustave krv?... :? :mrgreen:Citiraj:
Andora prvotno napisa
Andora prvotno napisa
mislih na mladi češnjakCitiraj:
tatek prvotno napisa
aha ...Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
LeeLoo, i meni relativno cesto curi krv iz nosa (pogotovo u doba prehlada), no dosta brzo stane. Nalazi zgrusavanja su mi OK. Vjerojatno je to kod tebe bas ta neka problematicna zilica. Meni je moja dr savjetovala da si mazem nos sa mascu slicnom akvamarisu (NaCl sastav, regenerira sluznicu) i to zbilja pomaze. Kosta mast u apoteci cca 50-60 kn ...
Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
I ja ga volim, ali moj zeludac ne :roll: a i nezgodno je u dzepu nosti glavicu cesnjaka, pa kad ustreba :lol:
kad smo vec kod niskog tlaka - moj osobni rekord je 65/35 i to pod stresom...