Citiraj:
anki prvotno napisa
linda, a zakaj ne napraviš ovak; za Uskrs im pokloni čokoladna jajca, a onda nakon tjedan-dva odite vi curke u šoping ili se jednostavno pojavi doma s haljinom i kolicima i reci da mama časti jer je dobila povišicu ili tak nekaj! TM bu sretan, cure se ne budu "naučile" na velike poklone za Uskrs, a ipak ćeš ih razveseliti.
Hvala, anki :D ovako ću napraviti!
Preko vikenda zapravo uopće nisam započinjala razgovor s mm-om o poklanjanju za Uskrs, jer nam je baš bilo nekako idilično i nije mi se dalo započinjati rasprave, a i lagano sam se ohladila od prvotne zamisli.
Zeček će, naravno, donijeti paketiće s čokoladnim jajčekima i picekima i to je to.
Istina da cure najviše uživaju u zajednički provedenom vremenu, pa će tako i biti. U subotu zajedničke pripreme za Uskrs- bojanje jaja, kolači, kićenje stana, u nedjelju uživancija, niš posebno, a u ponedjeljak je meni i mm-u 10. godišnjica hodanja, pa ćemo se počastiti izletom (btw, ima li tko dobar prijedlog za izletište?). To će im sigurno biti najljepši poklon. :heart:
Anki, ne mogu vjerovati da si pogodila- u svibnju stvarno dobivam povišicu, pa ću počastiti cure (a i moj potrošački duh će biti zadovoljen).