Glasala....neću reći za što (previše me vas pozna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) ) ali definitivno može bolje (čitaj češće...) :mrgreen:
Printable View
Glasala....neću reći za što (previše me vas pozna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) ) ali definitivno može bolje (čitaj češće...) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Citiraj:
TIGY prvotno napisa
I mi smo glasali za nekoliko puta tjedno da vam popravimo listu kako Tigy reće, ali najviše zbog bebe ;)
Da se cesce sexamo onda bi se svi bolje osjecali i bivali manje frustrirani ... Ovako nema seksa nego 1-2 puta mjesecno, na vec postojece frustracije se slazu nove pa nam je jos manje do seksa i tako to sve u krug .... steta!
Trebao bi postojati propis koji bi parovima s djecom omogucavao barem jednom tjedno miran i bezbrizan seks (babysitting for free na 1-2 sata uz predocenje djecje zdravstvene iskaznice? :mrgreen: :mrgreen: ) u cilju popravljanja opceg psiholoskog i fizickog stanja roditelja i cijele nacije ...
(vidi mamazikin post ... :P )
Izvrstan post tatek :lol:
Živio govornik!!! :lol: :lol: :lol:
Progovorio bih ja i prije, ali sam tek sad nasao ovu nadasve zanimljivu temu ... ;)
A kad vec i mene tu svrbi onda je red da se pocesem ... :P
Nego, ne sjecam se da sam igdje vidio neku temu o podmazivanju kod postporodjajnog seksa (znate vec, kremice, lubrikanti itd.), (ne)ugodnosti doticne radnje jos mjesecima nakon poroda i sl. Mogu to i ja pokrenuti kao jedan od rijetkih tateka ovdje, no ne vjerujem da se dosad od tolikijeh zena na forumu nijedna nije dotakla tih problemcica ... ;) :/ :? :*
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Hebes budalu sta si ti :love: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeee tatek rules!!!Citiraj:
tatek prvotno napisa
(ne smijem poslati ljubećeg smajlića da se ne bi krivo protumačilo :lol: :lol: )
Sex ?
ŠTA JE TO ??? :mrgreen: :mrgreen:
ma sjećaš se, andrea, ono prije testa za trudnoću... :mrgreen:
Ha, vidi ti koji je ovo promet na ovoj temi!?! :shock: :mrgreen: :lol:
Nisam ni mislio da ima toliko interesenata za ovu inace (barem medju roditeljima) potcijenjenu aktivnost ... :roll: :/ :oops:
pa da, svi bi voljeli znati o čemu je tu zapravo riječ :lol: :lol: :lol:
Ja htjela poslati prazan post. Ne daju!
vidim, svi su se preselili na ovaj topic... ;)
nikog čak ne brine ni "šta kuhamo danas", praznooo... :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
još samo da prijeđemo s riječi na djela... :P
Fuuuuj...koji degutantni postovi....sram vas bilo ;)
Ja glasovao a trenutna situacija glede navedene teme je porazavajuca, sto iz medicinskih sto iz podocnjackih razloga.
Uopce ne vidimo svjetlost na kraju apstinencijskog tunela s obzirom na danonocno cicanje i danonocnu aktivnost naseg misa.... :cry:
jedino neka poza sa djetetom u marami, ali tako da se ona ljulja dok....jel... :lol:
Seks - kuhanje 1:0 :mrgreen:Citiraj:
andrea prvotno napisa
(da ne bi bilo zabune, volim ja nesto i pojesti, pa cak rado i skuham, ali ...)
ljudi dragi, ja skužila da to nema veze s hormonima. u pitanju je čista, nepatvorena iscrpljenost. :/ dokaz: par mjeseci nakon poroda imala sam dobru volju ali nisam imala vremena, a sad nemam ni jedno ni drugo. samo se dogovaramo: evo večeras ćemo... onda navečer: ja sad ne mogu! onaj drugi poskrivečki odahne... ajde sutra ćemo! ne znam je l' da se :lol: ili da :cry: ...
E da, moram se sad otkaciti s mreze - ugodan vikend svima i nadam se da cete preko vikenda poduzeti ponesto vezano uz ovu temu ... :D :mrgreen:
Ipak je sutra subota, izgleda da se zagrijavate... :love:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vidim ja, ovdje postaje živi raspašoj... :mrgreen: :mrgreen:
(dok oblacim cipele ...)
Ah, pa zna se da je subotom kupanje (no, dobro, zimi tek svaku drugu) - pa zar cemo dvije tako vazne aktivnosti u isti dan?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znaš kako je, tko ne radi - priča... :roll:
tatek se strateški povukao da pomislimo znate kaj, a u biti je otišao skuhati ručak. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
TAK JE !
MM i ja samo teoretiziramo. ;)
Sad mi je malo lakše, ja sam misla da je tak samo kod nas :mrgreen:
E, bas sam si mislio da ce netko baciti kakav komentar ... ;)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Rado bih otisao direkt doma u kuhinju nesto skuhati, no prije toga me ceka Vedran u vrticu pa kupovina itd.
A MZ je vec davno pojela sto je bilo na repertoaru jer je znala da cemo mi doci kasno. :P
A za nevjerovati, navecer nas cak ceka drustveni zivot, cijela obitelj ide u klub! Wow! :D
(kad vec nema onoga o cemu se inace prica u ovoj temi ... :/ )
anchie76, šta uradiiiii ??! ;) :lol:
Vanja napisa:
Ili i nesto drugo ... ;)Citiraj:
Rado bih otisao direkt doma u kuhinju nesto skuhati ...
No, dosta je bilo zafrkancije, idem ja - ajde bok svima!
glasala...u onim manjim postotcima, ali ne u onima od nekoliko puta tjedno! :roll: ili boze moj DNEVNO!!! :shock: ali rado bi savjet od onih kojima to uspjeva? :lol: :lol:
Kad se hoće sve se može.Makar trajalo samo 5 min.
a ja sam jučer MM rekla da mi je trenutno više kao bratCitiraj:
andrea prvotno napisa
dolega, meni se samo oni od 5 minuta i sviđaju.
Tko imam vremena za maratone...... rađe spavam :oops: