marči prvotno napisa
u zgradi 90% penzića, mlađih od 25 (osim mojih cura) nema....kućepaziteljica i susjeda preko puta mi najviše nekako "smrde" na sve ovo, ali za prerezati onaj lanac im je trebala muška ruka....haustor se zaključava, ali neke bakice ne znaju odvrtiti ključ do kraja pa onako bravu "zaključanu" prislone na vrata :roll: ako ste me shvatili,.
ma uglavnom sad su kolica pred našim vratima, ali uskoro ću u rat jer sam jučer našla kućepaziteljicu kako vadi reklame iz svih kaslića. S reklamama (ništa važno) ali IKEA FAMILY LIVE našim imenom na omotu, uredno žena vadi i baca.....mislim ne volim ni ja reklame u kasliću, ali to je MOJ kaslić i moja pošta!
KAd se većjadam i kukam eto ta ista kućepaziteljica si prisvojila moj dio podruma, promijenila bravu kad je moja baka umrla, a stan je bio u najmu. Šutila tako žena i koristila moj podrum 5 godina dok MM nije pop...i sam promijenio bravu i zamolio ju da se iseli (sva jako fino i uljudno). Žena to nevoljko napravila, a sad opet nešto petlja s ključevima i bravama...da mi je dohvatiti nekako!
:evil: :x :evil: