Sanjica prvotno napisa
Ako ne želim biti prokleta i zlobna (a ne želim) i ako je sve to istina, onda u cijeloj priči postoje tri osobe (ne računajući djevojčicu) na koje treba pogledati sa žaljenjem.
Goran - sad znamo sigurno da on MOŽE imati dijete, a eto, nema ga sa svojom zakonitom ženom i definitivno može biti i ljut i jadan i žalostan jer njegova krv ne odrasta s njim na način na koji bi on to želio.
Ivana - sad nam je svima jasno da ona NE MOŽE imati djece što je apsolutno poražavajuće za njenu psihu, uz to mora progutati njegovu nevjeru i još k tome saznanje da negdje postoji dijete koje je njegova krv, sve mu je mogla pružiti ali to nije... Uz sve što ona izjavljuje ili ne izjavljuje nitko od nas ne može sa sigurnošću znati kako se ona stvarno osjeća i kako funkcionira.
Mirela - razljutila se pa sad radi poteze koji su diskutabilni s aspekta dobrobiti djeteta. U cijeloj priči ona mi je najintrigantnija kao osoba. Nisam bila u takvoj situaciji pa ne mogu suditi šta bi ja napravila u takvoj situaciji.
Uz cijelu tu tešku situaciju, razvlače ih po novinama što mi je bljek za poželjeti.
Kako god bilo, Goran je najviše pogriješio. Prvo - što je varao ženu. Drugo - što uz svu lovu i svjetsku slavu nije apsolvirao što je kontracepcija i siguran sex. I treće - kad je već napravio što je napravio, trebao je dostojanstveno priznati svoj čin, grešku pretvoriti u dobit i svakog čuda za tri dana.
Ovako si je sam kriv za sve. Osobno sam njega najviše simpatizirala od ove trojke, ali najmanje mi ga žao. Ustvario je dobio jako puno, a ne zna to iskoristiti u svoju korist.
Ivana mi nikada nije bila simpatična, ali sada mi je nekako nje najviše žao, mislim da mora progutati najviše, šta god netko mislio o njoj.
A Mirela...kaj ja znam? Ako Goran zaista je otac tog djeteta, želim joj da dokaže to očinstvo. O lovi ne mogu raspravljati, teško je sam prehranjivati dijete, ali ako bih to mogla da mi djetetu ništa ne fali - nek se gone ti škrti Giričeki i ostali seronje. Rekla bi da mi njihov novac ne treba, ponosno digla nos pa nek odluče oni sami.