sretan veliki-mali drugi rođendan :heart:
Printable View
Patrik :gumi:
Patrik, sretan rođendan! :love:
Stijena - čim te nije bilo odmah ujutro znala sam da si doma zbog rođendana. I mi ujutro bili po parkovima,vani je pravo ljeto,a Roko se znoji baš jako tako da mu sve curi niz čelo i vrat. A danas je neke ljude na klupi gađao sitnim kamenčićima iz parka,kad sam to vidjela odmah sam došla do njega ,uzela ga za ruku i stavila pred ljude i rekla da im mora reći oprosti,a on šuti ko zaliven,ma stajali smo bar 5 min. pred ljudima,a on i dalje šuti....Onda ljudi otišli,a on počeo kao navijen : opjosti ciko , opjosti teta....E , rekoh ,sad ti je malo prekasno za to,a za kaznu smo i mi otišli iz parka,samo se nadam da je shvatio što je radio i da se to ne smije raditi.
Nadam se da će Patrik sutra biti glavni na tulumu :*
Svima :bye:
Lovre bez problema kaže oprosti, nekad čak i bez moje intervencije... I onda opet bez problema udari... :roll:
(a ja opet mantram: i to je samo faza i to je samo faza.....)
ja ću se danas prvo ispraviti, pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: iz sve snage za Matea,
pa onda poslati dvije virtualne :* :* našem slavljeniku,
i na kraju pohvaliti se kako se Jakov nikada ne tuče :mrgreen: , ali svejedno ne zna reći oprosti :P
no, pokazuje napredak u govoru, počeo je napokon razgovjetno ponoviti riječ, tako da sve cure počinju dobivati imena i nisu više baš sve "mai"
A meni je moja Lea razbila najdraži sat....Uzela ga i dok sam došla do nje u tom trenu ga je ispustila na pločice. Ja sam reagirala vrlo zrelo.... :roll: ..rasplakala sam se kao beba da su me i ona i mm blijedo gledali. Strašno volim taj sat, draga mi je uspomena i eto, nisam ni vikala ni ljutila se, samo se rasplakala.
Lea je došla do mene i mazila se, ja sam se pribrala i objasnila joj da nije u redu bacati stvari itd.
Od tada stalno ponavlja "jazbija sam mamin tika taka, puko stako, bacija na pod i mama pjakaja pjakaja i bija tužna....
Btw, naravno da se može popraviti, čekat ću dva tjedna.
Hej svima! Evo mi konačno dobili internet :D pa smo opet s vama!
Yasmin, po potpisu bih rekla da ćemo postati mame drugi put u istom mjesecu :love:
baš sam te se sjetila neki dan i htjela pitati za tebe...Citiraj:
vitekova mamuška prvotno napisa
meni je termin 18. 10.
pridruži nam se na jesenskim..
kako ide trudnoća?
a ja baš htjela reći da su zpbići skoro gotovi s rođendanima ove godine, još su nam ostali Jeluška i Mamasita, ali eto nam i Vita
....i ima li tko još da je proljetni
Stijena a gdje su nestale Patrikove fotke??
Ili sam nešto propustila??
SRETAN RODJENDAN PATRIK :love: :D :D
moram komentirati da mi se jako svidja ime Patrik a i MM-u, to je bilo u kombinaciji kad smo "pregovarali" oko Kristijanovog imena
vitekova mamuska dobro nam dosla nazad :*
da se vratim na temu o spavanju
Kristijan spava oko 14 sati sve skupa nocno + popodnevno spavanje, nije lose :mrgreen:
uglavnom se najkasnije budi u 9, a ako porani to je oko 8, stavljam ga na spavanje oko 21:30, rijetko kad leze kasnije...
uvijek gledam da ga u isto vrijeme stavljam na spavanje i jako sam stroga sto se toga tice, kad god ne legne u "to svoje vrijeme" odmah protest i problemi :/
"nekima" je uvijek smetalo sto zurimo kuci da ga stavimo na vrijeme, al ja nisam popustala (mislim prvenstveno na sveki)
neki dan dala ja Kristijanu bombonu (Orbit, bez secera naravno :roll:, uvijek ih imam u torbi) kad evo ti sveki drugi put sa bombonama i kaze:"evo kupila sam mu bombone (100% secer), vidjela sam da mu
dajes" :evil: e sto to mrzim....
Patrikove fotke su na "obnavljanju" albuma rođendanskimaCitiraj:
traktorka prvotno napisa
tako da kad konačno budu sve na broju, uključujući i tulumske, ukazat ćemo se ponovno :love:
cure, hvala vam svima na čestitkama. U 21,21 h smo dočekali "pravi" rođendan, a sutra (i preksutra) nas tek čeka veselje.
Ali danas nam je bio dan iz snova, cijeli smo dan bili zajedno, nerazdvojni, po vani, parkovima, igrali se, poslije nam je došla Patrikova teta da nam pomogne oko sutrašnjeg tuluma, tako da stvarno mogu reći da smo ga proslavili na najljepši mogući način. Ono sve što uslijedi, kako god da bilo, bit će samo nastavak.
Još jednom :* svima
Vitekova, dobrodošla!
Super za internet, mi još uvijek čekamo ....... :(
Dobro, drugačije od prve, još uvijek mi je mučno na hranu pa mi se ništa ne jede. Osim toga, ovu trudnoću baš i ne osjetim jer me Vito okupira potpuno. Od dana kad sam zatrudnjela pa do sada Vito je STALNO bio na cici i noću se počeo buditi više od 10 puta :shock: Ne znam kako sam to uspjela izdržati... Da se pohvalimo, u zadnjih 5 dana skroz je smanjio podoje danju (mlijeko mi se skroz smanjilo), a noću se eventualno probudi jedanput ili dvaput (noćas se nijednom nije probudio :D ).Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Vitekova mamuška- :bye:
I ja sam rigorozna što se tiče spavanja,i nema šanse da nešto uvjetuje njegovo spavanje,gosti moraju kući,a i mi ako smo negdje vani najkasnije sat vremena prije spavanja dolazimo doma.
Ne znam kako drugi ali meni je važno da mi je dijete naspavano i sretno ( što znači i ja )
A gdje nam je Paulita,ali i ostali,stvarno neki štrajk na zpb-ićima ???
Danas nam je rođendan Jelenici :D
ko će otvorit čestitanja?
ajd idem onda ja
vidimo se na čestitkama....
I mene nerviraju (dobronamjerne) intervencije moje sveki i mame-npr. kad mi sva sretna kaze da mu je kupila sok sa "cak" 50% voca. Uzalud ja donosim i pricam o samo 100%tnim sokovima. :/Citiraj:
haribo prvotno napisa
Dobronamjeran komentar: orbit bez secera ti sadrzi aspartam (sladilo) za koje su u nizu istrazivanja nasli da je kancerogeno (tj nasli su neke korelacije s oboljevanjem od raka). Secer mu je sigurno manje skodljiv. Znam jer se pokusavam (relativno bezuspjesno) skinuti s cole light.
[quote="tanjads"]:shock: :shock:Citiraj:
haribo prvotno napisa
hvala na informaciji!
sad vidim da toga ima i u Wrigley´s "EXTRA" (juce kupila vecu kolicinu da imam za put... to ja papam, Kristijan je pojeo al doslovno pojeo do sada mozda 4 komada :oops: )
a sta je sa tic-tac bombonicama?
tanjads krivo sam citirala :oops: .... kuzis il?
ma ja sam ovisnik o bombonama, cokolada bi pored mene mogla stajati godinama....sto ne znaci da ju ne jedem :roll:
Ma sad sam pop....
Napisala post od 10 kilometara i poslala ga pa mi pokaže neku grešku i ne stavi mi ga tu!
Sad mi se na da sve ponovo pisat, samo ću reći da smo se cijeli vikend kupali na Baćama, Jure uživao, nije izlazio iz mora 3 sata.
Sezona je počela pa navalite!
Jučer popodne bili na selu, jahao magarca, natjeravao kokice po vrtu, spremao koze na spavanje.
Jedan iznimno ugodan vikend (čak se ni sa MM nisam porječkala/posvađala 8) )
A mi opet u ranama... Taman su mu kraste s glave prošle, kad evo novih. U petak ujutro je pao i razbio koljeno - granični slučaj za šivanje (moja slobodna procjena)! Tako da smo vikend proveli u njegovanju rane što znači da nismo išli ni na pijesak ni na more...
Svejedno, bili smo puno vani i lipo se proveli.
(a ja noćas spavala na kauču - cijeeeeelu noć! :mrgreen: )
I nastavno na temu 'razbijač': sinoć je uspio s Peristila potjerati obitelj Australaca. Samo čekam neku 'diplomatsku policiju'... :oops:
Maruška, i moj Ivan ponekad padne, ali ako ima kratke hlače koje prekrivaju koljena ona ostanu pošteđena...
puse izlječilice...
Tako u zadnje vrijeme i kod nas,stalno nekog maltretira u parku,ruši kule od pijeska,uzima tuđe stvari,uglavnom nije više baš mirotvorac i stalno se crvenim u zadnje vrijeme. A pogotovo što on izgleda kao da ima bar 3 godine pa se svi još više čude kad se tako ponaša....Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Joj cure kako vam zavidim na moru,nama je tu već koma, užasno vruće, beton pripekao,hlada nigdje.Dođe mi da ne izlazim do odlaska na more i već brojim koliko još do puta....
Nisam ni spomenula i pripadamo društvu "razbijač", svega i svačega,zatim "udarač"-svih i svakoga...da ne duljim...
Al nekako mi se čini (valjda nisam previše subjektivna) da se stanje popravlja.
Zaboravih, poljupci svima slavljenicima i Lovri izgrebanom! :*
I kod nas ugrijalo.....
Mi se jučer popodne spustili sa našeg brda do mora jer je Lea htjela bacati kamenčiće, i sve onako u dugim hlačama i tenisicama došli do plaže a ono šok, krcato kupača, kao u 8.mj...... :shock:
I što ćemo, sjeli ko Česi, bacili par kamenčića i pobrali se na kavu....
Moje tijelo još nije (a bojim se i neće biti) spremno na badić pa mi se baš i ne da još na kupanje (osim na kakvu pustu plažicu).
Moje također. :/Citiraj:
Točkica prvotno napisa
Cure pa čime se vi opterećujete?!
Ja uvijek idem s tim da ima boljih i gorih od mene, al znate šta, da čovjek bolje izgleda kad pocrni, stvarno izgleda!
Zato, malo solarija (ili sunčanja na balkonu) i već sve skupa bolje izgleda.
I uvijek u društvu...zajedno smo jači :mrgreen:
'Ajte neka netko pita wanu koliko je visoka i koliko kila ima... (ja ne smijem :mrgreen: )
Ajde wana -koliko si visoka ( ja 175 ) ,a teška ( ja 55 ) ??
I baš me briga za tuđe komentare 8)
Pa normalno da te briga za tuđe komentare...Citiraj:
traktorka prvotno napisa
A sad kad sam pročitala tvoje 'dimenzije', ne usudim se napisati svoje. :P
Zapravo, više od samih brojki mene deprimira činjenica da sam bolje izgledala npr. 6 mjeseci nakon poroda nego sad.
Evo ja ću staviti svoje dimenzije ak ništa drugo da se mogu sramiti i možda nekaj poduzmem - 164 i 68
Ja sam oduvijek takva,čak me ni 24 kg što sam nakupila u trudnoći nije omelo da se vratim na svoje. Jedem stalno ali i stalno trčim za Rokom , nikada ne sjedim ( osim sada ) i po prirodi sam živac,a nikako flegma i uvijek kad se naživciram imam filing da izgubim bar kilu.
A ovim tempom ću pasti ispod 50...
Meni često znaju reći ljudi : Isuse,pa jel ti jedeš, grozno si mršava, sama kost i koža ( glupost ) ,što smatram totalno nekulturnim jer mi u životu nije palo na pamet nekoga pitati da li se i zašto udebljao.
Moja najbolja prijateljica je malo jača i jako joj to smeta,krenula je na vježbanje i dijetu i ja sam joj ,naravno podrška.
Ali općenito mi je tako svejedno kako tko izgleda i koliko kg ima , iako priznajem, ja se ovako dobro osjećam...
halooooo, koje komentare, da si premršava :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
a wana, ko wana, sve 8) ko i uvijek - no frks, no sikiriki
e, ja se ovaj put neću dati uvući u ovakvu raspravu (ko npr. prošli put s godinama) jer sam i ja dok sam bila na porodiljskom (a već puunih godinu dana već nisam :shock: ) imala više vremena za paženje na obžderavanjepa, čak i za jogu (iz čisto psiholoških razloga :lol: ), pa je moja slika i prilika prije godinu dana bila puuuuno bolja nego sada kad preko dana nemam vremena za ništa onda se prežderem oko 7 navečer
smiju i trudnice izreći svoje mjere?
18 tjedana, 165 cm i 58 kila (oduvijek mršavica), startala sa 55, najbolje se osjeća sa 54
u 1. trudnoći sam dobila 13 kg, u 5 mjeseci sve je otišlo...ali to je genetika
a ne moja zasluga
prema onoj slici jednoj jedinoj u potpisu i ovim mjerama čini mi se da je gđa. traktorka pravi komad...
daj nabaci još koju sliku da se uvjerimoa i vi cure s mora ste nekako sramežljive...
moju imate i to u bikiniju sa ivanom koji vješto prekriva "weak spots" :P
S guštom ću reći svoje trudničke dimenzije: startala s 57 (blaženo bilo to vrime!), dobila 13, s Lovrina tri i po mjeseca bila natrag na 57!Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Već odavno nemam doma računalo :mrgreen: a na poslu imam zabranu stavljanja/gledanja slikica, tako da i vas i vaše mališane znam samo po avataru... :love:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Obećavam foto album čim skrpam neko računalo (ali fotke u bikiniju :nono: ).
Evo obećavam da ću staviti čim mi se mm smiluje jer ja to ne znam,ja sam sve osim sramežljiva....Citiraj:
yasmin prvotno napisa
A da ove morske ribe su malo stidljive ;)
Ah da yasmin,nekad sam se osjećala kao komad,a sad kao stara baba,samo grintam i mislim kako je meni najteže.... :oops:
Uprkos brojkama... odoh ja kući peći kolače (sutra mi je tati rođendan)!
:mljac: