:lol: :lol: Isti problem.Imamo još Manje od mjesec dana do kraja a miž me zeza da bi mi izjerio bokove al da nema tak velikog metra! :lol: :lol:Citiraj:
tibica prvotno napisa
Printable View
:lol: :lol: Isti problem.Imamo još Manje od mjesec dana do kraja a miž me zeza da bi mi izjerio bokove al da nema tak velikog metra! :lol: :lol:Citiraj:
tibica prvotno napisa
I ja imam ogroman trbuh, a ušla sam u 18. tjedan. Izluđivalo me što su se mnogi čudili veličini mog trbuhu od samog početka trudnoće i što sam morala objašnjavati da ja ipak nisam toliko trudna koliko oni misle. Sad sam se već navikla na veliki trbuh i baš me briga što drugi misle - važno da je bebica dobro i da dobro napreduje.
Ja kažem da moja beba voli konfor kao i njen tata pa si radi veliku kućicu u mojoj buši
Ja ću sutra 9 tjedana,a ujutro mi nije baš izražen;samo onako,malo-ja vidim,jer znam kakav je bio prije.A prema večeri lagano nešto naraste-onako počne se lagano zaobljavati već od ispod grudi,pa do 10 cm ispod pupka.Tako da navečer se već nešto i nazire,ali ujutro ništa.Ali,ne zabrinjavam se,mislim da je i to više od plinova(hm :oops: ),nego li od T.Vrijeme za rast do veličine kita je tek ispred mene :mrgreen: .Žalit ću za ovim danima... :roll:
Neka,sve za naše sunce
neces zaliti.Ja sam jedva cekala da mi stomak naraste, i docekala,sad sam 35 sedmica i stomak mi je ogroman :) ali stvarno,kad idem u trgovinu mogu ga komotno stavit u kolica i gurat ispred sebe,svi oko mene govore,to ce biti mozda dvojke,neki dan otisla da kupim kolica a zena me odvela do duplih :oops: kaze jel vam odgovaraju neka od ovih...ali ja uzivam sa svojim stomakom,i nema veze sto je ogroman,i nema veze sto sam dobila na kile celulita po nogama i strije po nogama,po stomaku ih jos nema ali bas me briga.Jos me mm zeza kaze da sam mu ko slonica :evil: ali i to me ne zanima,kad me bebica lupi ja se rastopim,i bas je lijepo imati trbuh.
ja sam 16+3, i nekako imam osjecaj kao da je malo stao s rastom... mada je situacija jos uvijek ista- ujutro nis, a navecer prava trudnica. :lol: jucer sam bila na kontroli- srceko uredno i 160 grama.
malo me ledja pocinju boljeti, narocito navecer. mislim, kako li ce biti kasnije, kad jos vise naraste:-?
Ja sam 30+2 i imam mali trbuščić :)
Kad dođem na pregled (obično je sve puno trudnica oje međusobno komuniciraju) ispada da ja imam puuuno manji trbuščić od onih koje su mjesec,dva i trri manje trudne! Pitam se kakva bude to mala bebica :?
I ja imam osjećaj da mi je tibica mala mada mi svi kažu da baš i nije mala ...
Možda mi se samo čini jer sam svako malo pred ogledalom :lol:
meni prva trudnoća, ušla sam u 20-u sedmicu a stomak mi povelik...dobila sam malo više od 5 kg ali je sve otišlo u stomak i grudi, tako da mislim da uzimajući to u obzir, nije toliko ni čudno..ali mi je kolegica na poslu juče rekla da je ona sa ovolikim stomakom otišla da rodi :roll: ma baš me briga...meni je super :mrgreen:
hm..ja sam u 27. tjednu,imam prilicno velik trbuh,ali ne cini mi se bas da beba ima dosta mjesta u njemu :/ ...toliko me jako buba da me boli..razvlaci me,peku me rebra..imam osjecaj da joj je tijesno..Citiraj:
ciciban prvotno napisa
u prosloj trudnoci mi je bio malo veci nego sada kada sam isla roditi.
evo i ja obznanjujem da sa 14 tjedana ne mogu ući više u svoje najšire hlače!!! :shock:
ja mislim da ipak prebrzo dobijam na težini +5 do sada! :oops:
tako mi je bilo i sa prvim! počela sam bujati u roku od odmah!
a stomak- može se ubrojati i pot trudnjački ali je i u skladu s mojom sve rastućom pozadinom tako da... :oops:
Ja i puno prije 14 tjedna nisam mogla više zakopčati nijedne svoje stare hlače iako nisam puno dobila na kilaži (do sad okok 2kg). Stomak mi je sada u 17. tjednu toliki da što god obukla svi odmah skuže da sam trudna, valjda mi na čelu piše :lol:
Cure nije to ništa - ja sam 18+3 a trbuh mi je ko da am u 6om mj trudnoće jer sam se udebljala čitavih 10 kg!! Kako - ne znam,jedem ko i prije,samo malo više voća i to je to,ali pijem dosta tekućine. Sve je otišlo u trbuh,ruke i noge su mi mršave kao i prije. Naravno da mi je sve malo,nabavila sam par komada trudničke odjeće
Citiraj:
ivana b prvotno napisa
mene sada ima posvuda! :oops:
ali u prvoj trudnoći sam ostala trudna s 54 kg na 170 cm i isto tako se ne sjećam da sam jela nešto puuuno puno više a na koncu sam dobila 30 kg!!! :shock:
najviše mi ide na živce kada mi kažu da se ja to izvlačim na trudnoću da bih mogla više jesti! :evil:
s druge strane čini mi se da i od ovih prenatal tableta dobijam pojačan apetit! možda da ih prestanem uzimati? :?
Ja sam sad u 26 tjednu i isto imam ogroman trbuh. U biti od samog početka mi je trbuh bio veliki tako da se s 8 tjedana već dobrano vidjelo da sam trudna.
Inače sam mršavica. Znam curu koja je trudna 3 mjeseca i doslovno ima RAVAN TRBUH. Ja nisam mogla vjerovat. A za mene misle da mi je termin za mjesec dana :mrgreen:
Ja sam neki dan srela curu i kaze da je trudna,ja pitam koliko vec,mislila sam par sednmica a ona kaze pa skoro 5 mjeseci,vec uveliko osjecam bebu!A stomak joj je ravan ko daska!U nekim uiskim hlacama i majici do pupka se sepuri po gradu a ja!!!!!U petom mjesecu sam bila u trudnickim hlacama i haljinama!
ja sam u 11. tjednu, ali mislim da se ništ baš ne vidi. Inače sam dosta mršava, pa bude se valjda kasnije vidjelo. Opće ne znam da li se maternica nalazi u razini pupka ili puno niže!??
dok se ne poveća maternica je puno niže,
ja poznajem curu koja je 5 mjeseci trudna i da mi nije rekla ne bih ni skužila, a ja imam trbuh koda ću sutra rodit a ne za 3,5 mjeseca
Ja sam 23+1, dobila sam 8 kila, žderem voće u nenormalnim količinama - svaki dan pola dinje, 2-3 kriške lubenice, grožđe, nektarine, marelice.... Katastrofa koja potreba za voćem! Ostalo jedem normalno - ujutro musle, međuobrok neko integralno pecivo, normalan ručak, a vrlo rijetko večeram - al zato navečer maznem hrpu voća. Trbuh mi je ogroman, malo sam dobla s unutarnje strane bedara, a ostalo je isto kao prije. Da, i pijem puno vode, pa se nadam da je od toga buša takva :lol: .