slicno je bilo s mojim misem. prvih mjesec dana 1700, drugi, 'samo' 800, treci 400, cetvrti 300... i dalje po 200-250 mjesecno. pedijatrica nijednom nije spomenula da nesto nije u redu.Citiraj:
CountdownToMiracle prvotno napisa
normalno je!
Printable View
slicno je bilo s mojim misem. prvih mjesec dana 1700, drugi, 'samo' 800, treci 400, cetvrti 300... i dalje po 200-250 mjesecno. pedijatrica nijednom nije spomenula da nesto nije u redu.Citiraj:
CountdownToMiracle prvotno napisa
normalno je!
Citiraj:
NatasaM... prvotno napisa
:shock: Kakve to veze ima? Gdje god sam čitala o dojenju lijepo piše da količina mlijeka nema veze s tim koliko mlijeka popijem.Citiraj:
NatasaM... prvotno napisa
Pitam zato što ja ne pijem mlijeko već sigurno mjesec dana a možda i više i baš u tih mjesec dana je dobila malo na kilaži.
Sad smo se vratili od pedijatrice. Ona veli da s kilazom sve ok, da je to sve prosjek. Al kad sam joj spomenula povremene zelene stolice, predlozila nam je testno dojenje - kao dojim ko i inace, i dok je Maša sita, probam joj dati čaja, da vidimo dal je još gladna... :?
Meni se, iskreno, ta ideja uopće ne sviđa - jer isključivo dojim.
A i malo sam čitala okolo i možda i našla rješenje - imam jak let down, pa se ponekad Maša znala na brzinu napapati puno vodenastog (onog prvog) mlijeka, i onda bila sita, kad je doslo masno. Pa sam sad u posljednjih par dana jako pazila da potpuno ispraznimo cike - tako da je definitvno pojela i sve masno mlijeko. I evo, zadnjih par dana nema ni traga zelenoj stolici. Jel moguće da je to bilo to? Il si ja umišljam da sam rješila problem, a zapravo bilo nešto drugo.. :lol:
Dal da uopće isprobavam sa čajem il ne? Ja najrađe ne bi...
nemoj isprobavati tu glupost s čajem, radi toga su mnoge prešle na formulu a u pitanju je bilo samo to da je beba jela dok ne bi puknula
ja mislim da si našla rješenje ;)
slušaj svoj instikt i prati bebača
a zelene stolice mogu biti i od nečleg što si ti popila ili pojela
Da, ja mislim da ću preskočiti taj čaj. Pogotovo jer su zelene stolice nestale, pa mislim da nema smisla.
Nek samo moja mala Maša fino papa svoju finu papicu u ciki :)
:lol:
tek sad sam ti pročitala potpis :lol:
:)
nema veze, mislim da je Natasa pitala jer mlijeko koje mama pije moze eventualno smetati bebi. ono je stara fora da "treba piti mlijeko da bi se stvaralo mlijeko". kakva glupost. relax ;)Citiraj:
tibica prvotno napisa
Uh, dobro, već sam mislila da sam ja kriva...
:*
da, zato sam pitala
drago mi je da je problem rijesen :heart:
Danas je mene i moju curicu posjetila patronažna da malo popričamo o
dohrani i ja joj naravno ispričala kako smo ovaj mjesec dobili samo 370g i da nam je pedica rekla da počememo s kašicama te kako ja nisam na to pristala jer nisam vidila nikakvog razloga za to jer mi je beba vesela, ne pokazuje znakove gladi itd.
Ona će meni, na moje iznenađenje, budući da sam očekivala da će me sad napasti, dobro ste to i napravili, nastavite vi samo dojiti još punih mjesec dana, a onda će te polagano s dohranom, vidim ja po bebi da je ona zadovoljna i sretna, bitno je da je beba napredovala da nije izgubila na kilaži i još mi je rekla da joj nisu nikako jasni ti pedijatri koji tako savjetuju jer da oni zajednički sudjeluju na tim nekakvim predavanjima, ali oni opet tjeraju po svoju.
Eto, mogu reći da sam sada u potpunosti mirna.
:D :D za patronažnu.