ja sam gumu kupila u Kiki
Printable View
ja sam gumu kupila u Kiki
Hahahahaha, može. Al nisi u pravu za cijenu, ovaj koji meni treba je oko 200kn. Trebam 26cm. I pošalji broj od kioska.
Koliko si platila?
Planiram kupiti ekspres lonac ili set 2 lonca + ekspres poklopac.
Posto kike vise nema, u kojim ducanima je fissler jos u ponudi, i gdje je najjeftinije? znam za namu samo. sto je s lesninom, merkurom, emmezetta, bella forma, tamo svugdje ima, jel?
Ima li negdje neka akcija u tijeku?
bilo je u metrou.
i dodatna pitanja :D
jel linija vitavit bas puno bolja od one s plavim gumbicima? mogu li fulat ako kupim tu s plavim?
jel koristite i manji i veci lonac, vi koji ste kupili set? nekak mi se cini da manji necu uopce koristit, ne znam.
ne znam za fissler, ali mogu ti reći za svoj expres od 6l.
imam ga već dugo i krivo mi je ko psu što nisam kupila komplet mali lonac+ veliki lonac + poklopac.
taj mali mi baš često fali kad bi nabrzaka izdinstala neki saft i sl. za što mi ne paše lonac od 6 l.
moj lonac od 6 l ima oznake min i max, a taj min je na oko 3,5 l. nemam 3,5 litre safta, ne hranim vojsku.
ja imam fissler s plavim gumbićem. Ne mogu uspoređivati s ovim drugim jer nisam koristila. Imam lonac na kojem piše 4,5l negdje visok oko 12 cm i imam tavu ne piše zapremina ali visoka nekih 7 cm i jedna poklopac. Često koristim i jedno i durgo. Trenutno razmišljam o još većem loncu ali na webu više ne nalazim da imaju u prodaju taj s plavim gumbićem, pa ne znam hoće li mi pasati postojeći poklopac.
ima i u prečkom http://www.saturo.hr/ekspres-lonci/2...es-lonaca.html
hvala, sutra cu do bella forme.
nekak me vuce vitaquick jer je jeftiniji.