Nama su crtići tipa Fifi i Jagodice bobice dobri, ali definitivno prerano ujutro. Ne pada mi na pamet čim se ustanem hvatati daljinski da bi dijete već od 7 sati buljilo u TV.
Fifi stoga pogledamo na DVD-u, a Jagodicu sam joj snimila par epizoda pa gleda tu i tamo.
Potpisujem sve one koji nisu zadovoljni dječjim programom. RTL i Novu neću ni komentirati - ono što valja je prerano, a onda krene pucačina. Bljak.
Na HTV-u je Lei OK Žutokljunac, a meni baš smeta ono što je, čini mi se litala napisala - izvedba im je prepuna jadikovanja i prenemaganja, a i crtići im ove sezone nisu dobri. Užasno me živcira i to što uopće ne slušaju one koji ih gledaju, jer svako, ALI BAŠ SVAKO pismo koje čitaju završava rečenicom: "Najdraži crtići su mi Zvonko, Bob Graditelj...". Niti jednom nisu rekli da im je baš žao što više nema tih crtića (koje i Lea, bajdvej, baš voli) ili nagovijestili da bi ih opet moglo biti, a kamoli da su ih uveli, a sva djeca koja ih gledaju i pišu im vole upravo te crtiće i to im još i kažu :evil:
Mi također, ako gledamo TV, najviše gledamo Baby TV, ali ne preko MaxTV-a jer to nemamo, već preko obične satelitske.
Eh, da, i glasala sam da nisam zadovoljna :mrgreen: