evo sina razmetnoga :oops:
moram ponovo krenuti...
Printable View
evo sina razmetnoga :oops:
moram ponovo krenuti...
napiši UN dijeta i vidjećeš čuda o tome :)
evo i kćeri razmetne....Citiraj:
apricot prvotno napisa
I ja sam na mukama,volim cevape,kolace :( .
Ako me primite u ekipu mozda lakse odolim sladoledima(vrebaju na svakom koraku :evil: )
Primate li me?
naravno da te primamo.
zašto su ćevapi problem? pa na proteinski dan udri, a kolači na 3. dan za večeru.
ja smršavila pa se obradovala... jučer mi sestra govori da sam se povećala i nogicama :x :(
Meni sutra isto ponovo prvi dan. :mrgreen:
Naravno mesine sa rostilja. A onda dalje kako bog da!
Divne ste sto me primate :love: .
Ja ovo sa djetom shvatam ozbiljno(ovo sama sebi prijetim)
Odricem se cevapa,zato sto bi bilo nehumano odvojiti lepinu od cevapa.Nju obozavam :heart:
Sutra planiram doruckovati jabuku,a za rucak kuhanu teletinu,supu od povrca,koje necu jesti i salata.Vecera kao i rucak ,samo pola porcije.
Pa,i ne izgleda tako lose. Sta vi planirate?
Ja sutra grah na salatu a poslije nek se spašava kako ko zna i umije :lol:
Ah,praznik rada,svi po mesini a ja po grahu.U subotu idem na rođendan,i razmišljem da u petak odradim(probam) vodeni dan pa da se u subotu fino najedam.Razmisilit ću još.
oooo grah to će biti raspašoj :lol:
imam pitanje: na uenki sam 22 dana. smije li se popodne jesti jedno a navecer drugo. npr. popodne meso, a vecera sir??? :?
Citiraj:
mery_200 prvotno napisa
ja sam čula da se može.
kako se zove knjiga o un dijeti i gdje se moze nabaviti? Hvala na odgovorima!
Citiraj:
mery_200 prvotno napisa
zove se 90dnevna dijeta,Hrobat i Polansek(autorice)
imaju dvije knjige za prvi dio dijete i drugi dio,svaka zasebno košta 90kn
ne smiješ,ono što ručaš imaš i za večeru,samo je količina manja.Citiraj:
mery_200 prvotno napisa
Evo prijavljujem prvi dan dijete! Sve mi je :(
bebelina,i meni je.
Pojela sam jednu jabuku,popila kafu i sve me nervira.Jedva cekam rucak :mrgreen:
Svaki pocetak je tezak,poslije ce nam biti lakse,bar se nadam :taps:
Citiraj:
irenas prvotno napisa
a ja sam negdje pročitala kad je mesni dan oda se može...nešto sam krivo skužila ;) ,sory
Pojela rucak , ali je bi joooos. Sin me mami cokoladom, nastavi li pojest cu i njega :x
VECERA: Jedite istu hranu koju ste pripremili za rucak , ali bez juhe. Ako ste za rucak jeli meso, morate ga jesti i za veceru.Isto vazi i za druge vrste odabranih namirnica. Za veceru pojedite upola manju kolicinu koju ste pojeli za rucak. Vecerajte bez kruha!
To pise u knjizi pod proteinski dan. Mislim da je sve jasno.
bebelina i ja sam :( još najgore je što sambila 15 dana i odustala ali jutros kad sam pošla na posao i nisam stala u odoru :cry: :cry: --ma što da kažem ovaj put moram uspjeti a spremam se i na IVF pa dodatni postrek:)
Ako nekome trebaknjiga ja je imam na mail-u pa mogu poslati samo javite na koju adresu i neka bude s dosta memorije :)
Laky znam da je tesko , ali zar ti je bas potrebna dijeta prije IVF. Mislim da je to samo po sebi dovoljno stresno, uotalom moras biti u punoj snazi za bebicu. Pokusaj se posavjetovati s curama na potpomognutoj i doktorima. I zelim ti jednu prekarasnu bebu! :love:
grrr...
imala sam potpuno krive informacije sto se tice dijete... Ne znam da li da krenem od početka ili da nastavim malo stroze?! Laky, molim knjigu na mail. mery_200@yahoo.com
hvala!
Evo mene neuke opet - znam da se ne smije secer. E sad, pitanje je - smije li se natreen??
Izdrzala sam do vecere,a onda :evil: ...
Bez obzira na sve ja sutra nastavljam sa povrcem.
Pitam se samo s kojim?
Sta cete vi sutra?
Mery-200 pa naravno da mozes!
Ciciban ja cu sutra jednu juhu od povrca. Znaci kupus, krompir, bizi, kaul i mrkvica.
Smiješ ali kako je vrlo štetan koristi ga što manje,ja sam dovoljno blesava da ga i nakon sveg pročitanog stavljam u kavu.Citiraj:
mery_200 prvotno napisa
Za riješiti puno nedoumica pogledajte ovdje
http://mojforum.org/phpBB2/undijeta/
ja sam čula da je bolje smeđi šećer u tom slučaju korisiti...ispravite me ako sam opet bacila neku padobransku :lol: ,
zbog čega je štetan?zbog ciklamata?Citiraj:
irenas prvotno napisa
bebelina, tvoj sutrasnji rucak zvuci ukusno,i ja cu isto to sutra rucati :heart: .
Sta su bizi i kaul?
Oprosti, bas sam blesava , ali zanesem se :lol: Dakle Bizi su grasak , a kaul je cvjetaca! Naravno jos malo soli , rajcice i ulja.
a aspartama... i još 100 čudesa, al ja ga koristim usprkos :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
meni vaga pokazuje istu kilažu, al sam očajna za vidit :shock:
moram na dijetu čim kupim malo mesa
E da upravo zbog aspartama,bio je topic na tu temuCitiraj:
a aspartama... i još 100 čudesa, al ja ga koristim usprkos
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=aspartam
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=aspartam
Netko je spomenuo da ga nema u natrenu ali nisam siguran ima li ga u jeftinijim inačicama istoga ali svi se slažu da ga je bolje ne koristiti ako se ne mora.
rekli bi Hvarani :"ma, ća mi je stalo!"
ja ga koristim :mrgreen:
nego..... kupit ću si anticelulitnu kremicu, mislim Afroditinu. za 3 tjedna idem na 5 dana u Francusku i Monaco... ne mogu promovirat Hrvatsku sa guzama ko dvije šunke. vrijeme je da se opet pokrenem sa mrtve točke. :raspa:
bebelina,jesil rucala?
Ideja za rucak ti je bila odlicna,bas sam se najela i bilo je ukusno!
Sta cemo sutra? :love:
U drustvu je lakse.
Naravno da sam se najela! Pokusavam kombinirati svoju djetu i prehranu djece pa je ovo bio pun pogodak. Sutra planiram tjesteninu sa rajcicama. Uzmes pasirane rajcica , dodas malo maslinova ulja, cesnjaka, bosiljka,soli i secera , malo prokuhas i rucak za 5! A to i djeca vole pa ne moram kuhati dva rucka.
Naravno da sam se najela! Pokusavam kombinirati svoju djetu i prehranu djece pa je ovo bio pun pogodak. Sutra planiram tjesteninu sa rajcicama. Uzmes pasirane rajcica , dodas malo maslinova ulja, cesnjaka, bosiljka,soli i secera , malo prokuhas i rucak za 5! A to i djeca vole pa ne moram kuhati dva rucka.
Nakon 4 grešna i pregrešna mjeseca, vraćam se UN-ovki :oops: . Jel me primate? Prijavljujem 1. dan dijete s 166/59 (v/t), barem 4 to go.
Samo ako promjenis avatar! :x Zeno gladana sam! Obozavam frituleee :cry: