Moj Leo Lunu obožava, a i ona njega :love: Nismo planirali toliko veliku razliku u godinama ali tako je ispalo i nije mi žao! :)
Printable View
Moj Leo Lunu obožava, a i ona njega :love: Nismo planirali toliko veliku razliku u godinama ali tako je ispalo i nije mi žao! :)
Ovo sam i ja cula... Da tijelu treba 9 mjeseci da iznese trudnocu i bar 9 mjeseci da se vrati na staro :heart:Citiraj:
snorki prvotno napisa
prvi porod s jakim intenzivnim bolovima mi je trajao 13 sati....bilo je pakleno....
drugi porod je trajao niti 2 sata tocnije sat i pedeset minuta al sam se nakon sat vremena jakih bolova onesvjestila....
koji mi je bilo lakši.....prvi...bolove sam izgurala i nisam se srušila...a drugi put me je uništilo...
oporavak i prvi i drugi put je bio jako brz...u 7 dana sam bila ko nova....da nije bilo krvarenja ne bi ni znala da sam rodila...ne pretjerujem...istinu govorim....
treće ne mislim imati, zaleti se..ok...al nemamo plan ići na treće...dva moja sunca su bila u planu i to sam ostvarila...ne znam kako bih izdržala treći porod....a trudnoću pogotovu...
prvo sam rodila 2 tjedna ranije a drugo 5 tjedana ranije...
Isto kao i kod Brane.
Prvi porod mi je trajao 15 sati i bilo mi je stvarno teško, dobila sam sve što se može dobiti i drip i epiduralnu. Imala sam dosta šavova, bila sam malo i na infuziji i oporavak mi je trajao skoro mjesec dana.
Ali drugi porod je bio pjesma. Trajao je samo 4 sata i bolovi nisu bili ni upola tako jaki kao kod prvog poroda. Imam osjećaj da sam zapravo preskočila one najteže i najbolnije trudove, odnosno da sam sa onih prvih trudova koji se mogu podnijeti odmah došla na završne trudove za izgon, tako da sam se stvarno iznenadila. U drugom porodu sam se jako brzo otvarala i zaista je sve išlo puno lakše. Naravno i oporavak mi je bio kraći, imala sam svega par šavova i za par dana sam bila kao nova.
Obje trudnoće su mi bile savršene; nisam imala nikakav, ni najmanji problem 8) . Ja bi najrađe cijeli život bila trudna. :mrgreen: . U prvoj trudnoći sam cijelo vrijeme bila doma, a u drugoj sam radila doslovno do zadnjeg dana. Ten mi je bio super, nisam se jako udebljala, dobro rapoloženje...
Prvi porod je trajao 5 sati, od prvih trudova koje sam osjetila do poroda, a drugi samo sat vremena. Došla sam u bolnicu 10 cm otvorena :lol: . Oporavak je poslije drugog poroda ipak išao brže, odmah sam mogla sjediti i uopće, sve mi se činilo kao da se ništa nije dogodilo, osim prekrasnog malog drečavca i malo više umora koji su me ipak podsjećali da sam rodila 8) .
Uzasno me bole kosti izmedju nogu. :cry: Bolilo me je i u prvoj trudnoci, ali ne ovoliko. :cry: Najgore je ujutro kada se tek probudim. Hodam ko Limenko.
Inace se osjecam solidno ;) Sta je sa ostalim duplim (troduplim..) mamicam?