Bravo za tetu!!!Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Ima krasnih ljudi kaj rade s djecom, svaka čast!
Printable View
Bravo za tetu!!!Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Ima krasnih ljudi kaj rade s djecom, svaka čast!
evo spremam 7 malih paketica, za svaki dan po jedan - poruka sa sitnicom, pecatom, naljepnicom, kemijskom, zvakom ili bombonom.
ajme ocu li ja ovo prezivjeti?
jos me ceka printanje papira sa svim njegovim i mojim podacima koji ce mu biti u svim dzepovima
imate li jos neki savjet za neuroticarke?
A ja mislila da sam ja neurotičar...Citiraj:
ivarica prvotno napisa
:mrgreen:
Ne, nemam nikakav pametni savjet (osim čišćenja cjevi po stanu)
probaj se ne nervirati cijelo vrijeme :love:
ma bit ce sve super :love:
sretan put i uzivajte!!!! :D
Ivka,
da ne ideš možda sa Fabijanovom mamom. Ako ideš, to je naš razredni prijatelj i moja dobra novonađena frendica (mislim otkad nam klinci idu u školu).
Držte se obje i nemoj se toliko bojati. Bit će Ivar super!
A i kuća će vjerojatno zablistati (kao i moja ;) ).
danas mi dolazi placuci u opremi: ne mogu naci svoju odjecu, nema je, netko je ukrao
pogledam ja ispod ribane (odijelo u jednom komadu koje se nosi ispod opreme), a tamo majica od jucer, majica od danas, a i hlace su bile na njemu (to se odijelo inace oblaci na golo tijelo)
djizs, da sam ga pogledala sedmi dan, imao bi valjda sedam majica jednu preko druge.
eto, jos uvijek sa suzama, ali tjesi me da nema suza zbog razdvajanja, samo su suze zbog toga sto se sam treba oblaciti, a to stvarno ne moze u ovoj dobi sam :( :evil:
jedini od sve djece se ne zeli tusirati :oops: nadam se da cu sutra uspjeti smisliti dobru ucjenu jer nista drugo nije upalilo.
zakaj se s 8 godina ne može oblačiti sam? :?
sorci, ti ne bi mogla obuci sama golmansku opremu za hokejasa na ledu
ah, kak znaš da me zaštekalo? :lol: danas sam jedva i obične hlače obukla...Citiraj:
ivarica prvotno napisa
pa zar nema trenera koji pomažu oko te opreme? :/
imaju, ali od tri treninga na ledu dnevno, eto, nekad u guzvi ga previde. a on radije place nego da slovacima nesto objasnjava jer misli da ga nista ne kuze.
iako tebi (najvjerojatnije) puca srce kad ga tak gledaš - njemu će to biti dobra "škola". drugi put će se bolje snalaziti, možda voditi više računa o svojim stvarima...
naša upozorenja klinci shvaćaju kao bezvezna, ali u određenom trenutku im "proradi" kliker.
tako je kikica skakala u more - dok se nije razderala na kamenje. nosila je više novca u novčaniku - dok ga nije izgubila. itd...
bit će ivar dobro, samo nemoj svoju paniku prenositi na njega ;) (znam da je to najteži dio :mrgreen: ).