Saki79 šta vele nalazi i dr? Jeste li dobro oboje?
Printable View
Saki79 šta vele nalazi i dr? Jeste li dobro oboje?
Mame Molim Pomoć
Moj mali Filip ima točno 2 mjeseca i do sada se nismo susretali s grčevima ali ima problema s vjetrovima. Simptomi su slični kao kod grčeva, crveni se u licu, povlači nogice k trbuhu. Ne vrišti i ne plače nego jednostavno ne može prdnuti! Muči se i stišće ali ništa i onda opet i opet i opet i opet dok jednostavno ne prducne i onda mu je lakše. I onda je neko vrijeme ok ali to se ponavlja 0-24. Stolicu nema svaki dan ali kad je ima onda je zlatno smeđa bez krvi, ni zelenog niti ništa.
Ima li pomoći da se lakše olakša??? :?
Mago, mi nemamo problema sa vjetrovima (pušta ih bez problema), ali znam da pomažu vježbice kao i kod zatvora: nogice savijene u koljenu pritišćeš na trbuščić i držiš nekoliko sekundi te ih nakon toga izravnaš. Ako slučajno imaš knjigu dr. Jovančevića Godine prve zašto su važne u prilogu su vježbe za bebe i između ostalih i ova vježbica.
Nadam se da će tam pomoći :bye:
mago daj molim te ako dojite otvori topik na Problemi i poteškoće kod dojenja ili odi na Zdravlje djece :)Citiraj:
mago prvotno napisa
ja se izvinjavam ako vec ima ista tema, ali nisam stigla sve da prelistam...naime radi se o tome da sam u 23. nedjelji trudnoce, pojavili su mi se hemoroidi koji hvala Bogu prolaze ali mi je stolica zuta vec par dana...nepriajtno mi je da stalno zivkam doc. i da mu dosadjujem, pa bi mi bilo drago ako mi ovdje neko moze dati savjet ili da razmijeni isto ili slicno iskuistvo:cry::cry::cry:
Može li mi neko reći koliko dana je normalno ( prihvatljivo da dojena bebe od 12 dana nema stolicu.
Situacija slijedeća beba samo dojena do 6-og dana, a ja sam onda završila u bolnici na 3 dana i beba je prehranjivana adaptiranim. Ja sam nastavila samo sa dojenjem po povratku kući, ali beba je od tada (10-i dan) imala samo jednu stolicu čvrstu, zlatno žutu, kakve su joj bile na adaptiranom, već dva dana ništa.
Ne znam ima li veze jer uzimam tothemu ( željezo) 2x dnevno.
Naša zekana će za 10 dana imati 2 mjeseca. papa na flašicu pola mog mlijeka, a pola dohrane. Prije je (uz isto hranjenje) imala redovitu stolicu, a sada ju nema po 2-3 dana. Onda se ukaka preko ramena. Davali smo joj (kad nije bilo kakice) linex baby po pola dva pua u jednom danu i onda je idući dan dobila kakicu. Ali ne želim da joj se organizam navikava na ikakve liijekove. >Davali smo joj ga jer se baš patila i savijala i tiskala jako, a ni prdac van!
Je li možda ovakvo neredovito kakanje norrmalno kod ove ishrane?