A može se i puding skuhati doma na kompotu, a u njega umiješati sjeckano voće :)
Printable View
A može se i puding skuhati doma na kompotu, a u njega umiješati sjeckano voće :)
Džaba.Quote:
Originally Posted by MalaSirena
Ispada da ti je bazni dio gori od Jupola.
i dolje biskvit, gore šlag...Quote:
Originally Posted by MalaSirena
i eto ti najljetnijeg kolača.
mljac!
s obzirom da je stari dr. oetker moja najbolji frend, ja cu jos malo braniti doma kuhane pudinge :mrgreen:
u mojoj klasifikaciji hrane, to mi spada u nesto izmedju prihvatljivog slatkisa i energetskog medjuobroka.
U istoj kategoriji su mi mlijecni sladoledi, palacinke, muffini (oni cokoladni), zloglasni cokolino, kupovni vocni jogurti, kruh s putrom i pekmezom, kolaci...
Dakle, to je nesto sto je njima fino (a i meni), pojedu brzo i bez prigovaranja, ima nekakvu energetsku vrijednost, a mozda i jos neku sitnu, i skroz mi je prihvatljivo da povremeno tako nesto pojedu.
I dodala bih jos, da ovdje ipak govorim o malo starijoj djeci, dakle ne bih puding svrstavala u dohranu.
a ne. muffini spadaju u vrhunskivrijedni obrok. 8)
nazalost, kod mene doma prolaze samo mammasanickini i slani sa sunkom i sirom.Quote:
Originally Posted by ms. ivy
par puta sam probala svercati unutra suho voce i pahuljice, pa sam ih sama morala pojesti.
Za pudinge koji se rade doma, isto ovako. Mlijeko u pudingu smatram zdravim, a ostalo je bezveze, ali čovjeka veseli. Sastav pudinga iz kesice je prilično benigan. Energija je poželjna, jer je troše na megakalorije, a ne kilokalorije.Quote:
Originally Posted by a zakaj
Nije mi ideal zdrave prehrane, ali nikako ni nešto odvratno. Uostalom, sve je u mjeri.
Slažem se.
Dina je pojela malo doma kuhanog pudinga od čokolade na proslavi svog 1. rođendana, da i ona pojede malo nečeg slatkog dok smo se mi prejedali junk-keks torte :P
Ne dajem joj redovito niti bih (od onda nije jela) ali povremeno ne mislim da je to nešto loše (a i sastav je, kako reče vertex, benigan).