Pa to djete još ni ne sjedi :shock:
Printable View
Pa to djete još ni ne sjedi :shock:
Evo što piše u jednom katalogu za hodalice;
"Hodalice se upotrebljavaju za djecu koja mogu sama sjediti (oko 6 mj, starosti), a prestaje se upotrebljavati kad dijete može samo stajati ili je teže od 12 kg"
Mislim, :shock:
Od 6 mjeseci?!
Ja sam mislila da to ljudi počnu koristiti bar kad se dijete samo diže na nogice.
Također piše da vrijeme provedeno u hodalici ne smije biti duže od 30 min i ne duže od 1 sata ukupno u toku jednog dana.
Dakle, samo to što postoji takvo upozorenje, dovoljno govori da je takvo jedno "pomagalo" štetno. :/
Ako fizijatri kažu da je štetna, a slažu se i pedijatri, onda mi je svaka daljnja rasprava bespredmetna.
je.. a kako će mama onda oprati pod, opeglati robu, skuhati ručak ... :PCitiraj:
martinaP prvotno napisa
najbolje su mi obrane: i prvo je preživilo pa će i drugo :roll:
ili : a sad kažu da nije štetno, sad kažu da je štetno .. uvik nešto minjaju a mama zna najbolje .... :roll:
Slažem se s tobom, ali, nažalost, neki pedijatri i ne misle tako. Meni je jedna mama rekla da joj je njena pedijatrica rekla da se "dijete može stavljat u hodalicu od 9 mj".Citiraj:
martinaP prvotno napisa
I kako da je ja uvjerim u štetnost kad joj je to rekla pedijatrica?! :x
A joj :(
e da, pedijatri su mi malo nestabilna skupina: neki još preporučuju kašice s 4mj, i negoduju ako nećete .....
šta preporučuju, našu zimnicu su izvrijeđali jer nije s 3 mjeseca dala sokić a s 4 kašice! pedijatri su vrrrrrlo nestabilna skupina