nama nema do musteline stelatopie
Printable View
nama nema do musteline stelatopie
Citiraj:
anne prvotno napisa
Hvala :heart:
Bepanten krema, kad je nadraženo lice ili suha koža, i brzo se popravi,
a za predio pelena ako je malo jače crvenilo pomogla je Bepanten mast.
I mi imamo istih problema. Od rođenja ima suhu kožu. Po tijelu još nekako i prošlo, u kosi i dalje tjemenica, a lice je koma. Pedijatar nam je dao Maxidex mast. U toj masti ima kortikosteroida, ali je jako blaga jer je to ustvari mast za oči. Problem je u tome što se ta krema smije koristiti samo kratko vrijeme. Mi smo prema uputi mazali 3 dana. Nakon terapije lice se izlječilo, ali čim smo prestali mazati lice se opet pogoršalo. U međuvremenu mažem sa Aveneovom Cold kremom i to mu fino namasti i nahrani kožu, ali opet je prisutno to crvenilo i suhoća.
Unazad par dana primjetila sam dermatitis i na bedrima i listovima i sve se bojim da je sve to ustvari od alergije. Još ću probat s nekom kremom, a onda ću izbaciti iz prehrane sve potencijalne alergene. Sumnjam na mlijeko i mliječne proizvode jer mi je i starija kćerkica alergična na kr. proteine.
provajte sa Linola fett kremom, ublažit će odmah sve crvenilo, suhoću kože, prištiće...mogu koristiti i male bebe, ima je za kupiti u ljekarni, ulica pokornog, to je specijalizirana ljekarna. Meni je tu kremu preporučio privatni dermatolog za moje dijete, neutralna je i bez problema se može koristiti
ja sam koristila i ad i od nivea intenzivnu kremu, ali mi nije ništa pomoglo. a mama mi je rekla da su one koristile kremu za guzu, glavno da je masna. pokušala sam s pavlovićevom masti i uspjelo je. crvenilo je prošlo u roku dva dana.
Baš tako, a imamo još i hidratantnu kremicu za ljeto.Citiraj:
lavica27 prvotno napisa
Inače, kad preračunate koliko traju Mustelini proizvodi uopće nisu skupi. Mi smo npr. kupku koristili ravno 8 mjeseci.