Potpisujem.Osim što mi sveki nije žena diplomate,sve drugo je jako slično.Citiraj:
mikka prvotno napisa
Mm radi milion stvari za koje prije braka nije znao ni da postoje!
Printable View
Potpisujem.Osim što mi sveki nije žena diplomate,sve drugo je jako slično.Citiraj:
mikka prvotno napisa
Mm radi milion stvari za koje prije braka nije znao ni da postoje!
I moj! I to samo zato jer sam mu jasno dala do znanja da ja NISAM njegova mama, da ja nemam pomno isplaniran cijeli tjedan vec u ponedjeljak, da ako mi se u tom trenutku neda oprat sude, da cu ga oprat pola sata kasnije a ako mu smeta neka ga opere sam itd. Mi zivimo s njima u istoj kuci, doduse, mi imamo svoj kat. Njegova mama stalno brine jel gladan, zedan, umoran i sl. a ja se s tim ne zamaram. Ako to nju veseli...
On se meni zakleo na pocetku braka da nikad nece peglat. Ja ga nikad nisam ni trazila. Rekla sam mu samo da bi htjela da nauci peglat, sasit si gumb i skuhat si nesto samo zbog njega samog tj. zbog njegove neovisnosti. Da ne mora, ako mene nema, trcat mamici. I on je to tako prihvatio, i zadovoljan je sam sa sobom kad nesto uspije sam. I tako namjeravam odgajati i svog sina.
Mi se nikad ne svadamo zbog njegove mame, tu i tamo se ja nasalim ako mu se ona obraca ko malom djetetu kao npr.; "jel te jos uvijek boli glavica?" ali to je to. Ona ga je odgajala do sad, a sad sam ja na redu!
osnovni razlog zasto sam se ja udala za svog muza je zato jer super kuha :lol: :lol:
ne kuzim bas odnose da samo zena kuha, a on jos ima obraza prigovarati. Da meni to napravi docekala bi ga cetkica za zube i gace okacene s vanjske strane ulaznih vrata, pa neka nekoj drugoj zanovjeta ako moze :P svojoj mami naprimjer :evil:
Gleda svoga tatu kako radi isto kolko i šta i ja.Potičem ga da mi "pomaže" i uživa u tome.
Primjer je najvažniji.
Jedini loš primjer može vidit kad dodje kod mojih/mm-ovih.Al to je ionako zanemarivo malo vremena.
Eh,da.Mazim ga i razmažavam :P
Jednako kolko bi i curicu.
žele ih uvijek imati za sebe, a nadaju se da ih takve nijedna žena neće htjet. :DCitiraj:
abonjeko prvotno napisa
odgajaju ih u skladu sa svojim uvjerenjima - a ako vjeruju da je ženi mjesto u kuhinji i da je loša žena ona čiji muž sam pegla košulje i pere suđe, normalno da u skladu s tim odgajaju djecu.
ti bi to trebala znati. :)Citiraj:
moja sveki je mog dečka (svojeg sina, naravno) odgojila kao potpunog fizičkog i emocionalnog invalida?
nakon toliko situacija se pitam misli li njegova mama što je stvorila od svojega sina za svojeg života i kome je on uopće tako sebičan upotrebljiv??????
čim ti misliš da je tvoje da kuhaš, a njegovo da se žali mami i da uzme gotov ručak iz frižidera ako se smiluje konzumirati te splačine koje kuhaš.. koliko drugačije ćeš ti odgajati svoju djecu?
ako mu ne odgovara tvoje kuhanje, nek si kuha sam ili nek ide k mami jest. il nek si oženi mamu, to bi možda bilo idealno, pošto nijedna nikad neće biti ko mama. :D
nisam sigurna da je svekrva kriva za sve.
mene je mama odgajala na sličan način. dok se nisam odselila od staraca, nisam nikad imala peglu u ruci, nisam znala ništa skuhati, ....
sada radim sve kućanske poslove. i sada, kad posjetim mamu, ona i dalje stalno viče: pusti ja ću.
Ima dosta primjera nevezanih za spol. Dva sina-totalno drukčija, jedan zna sve, pomagao je mami i pomaže ženi, drugi-ništa. Nemam pojma kako, valjda ima nešto i u karakteru, prirodnoj osjetljivosti prema drugima.
A znam i primjera da je npr. najmlađa curica princeza i da nikad ne mora ništa raditi nego samo učiti, jer su u kući npr. mama i baka koje sve rade. Onda već nauči kad joj treba.
Sina mazim , pazim , ali i on kupi igracke za sekom! Moze se dijete razmaziti bez da se od njega napravi invalida.
MM odgojen u kuci u kojoj su dvije zene ( mama i nona) uvik bile doma , ali kad je trebalo taj je kuhao , prao pod , prao pjate...
Moj brat mazen , pazen i razmazen takoder kuci nikad ni prstom nije maknuo , kad se ozenio naucio je raditi sve , a kad je tata umro preuzeo je i njegovu ulogu.
Problem je u vama cure koje ih i dalje mazite i pazite .
Nina xy tvoj je ipak jedan od rijetkih :naklon:
MM-a je mama odgojila vojnički,tako da on kuha,krpa,pegla...a tako odgaja i8 našeg sina.Blago onoj koja ga dobije :lol: