OT ,ali Moover imaš najbolji potpis na forumu :D
Printable View
OT ,ali Moover imaš najbolji potpis na forumu :D
Nakon što me je dragaaaa suseda noćas oko pola 1 probudila svojim jakim orgazmom i nemogućnošću susprezanja glasnica tijekom istog (koji je btw i ne tako čest :mrgreen: ), cijeli dan mi je bio u banani jer se nisam dovoljno naspavala!!!!
Ali Moover ovaj tvoj prvi sex me toliko nasmijao da mi još i sada suze cure, a gdje nađeš samo tako nešto... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi probali neki dan, proslo je 7 tjedana od poroda i boli za popizdit!!! Tako da nista od toga za sad. A bas imam zelju.
Nije mi jasno zakaj me tak boli??? Nekako pece cijela vagina. Nisam popucala i nemam savova, sve ok.
Jeste i vi tak osjecale? Kad ce bol proci?
nisam bila rezana ni sa jednom bebom tako da u vezi toga pitanja nisam imala problema
AJme, mene su šivali i šivali i šivali... (beba od 4,5 kg), tako da se grozim od pomisli na sex jos uvijek (2 mjeseca su prošla)! Imam osjećaj da ću se groziti još duuuugooooo... :/
i mene peče. rekao mi je dok da je to zbog suhoće vagine i propisao vaginalni gel. al mene peče i dalje i usko je do bola. a prošlo je već 4 i pol mjeseca :evil:Citiraj:
mmagnolija prvotno napisa
mi smo to obavili nekih 2,5 mj. nakon poroda, dugo sam zarastala i imala puno šavova.
mene je bolilo ka kuga, imala sam osjećaj kao da se neki uski prsten nalazi na pola puta i to mi je bio najbolniji dio ( valjda je to bio onaj prvi unutarnji šav), upotrijebili smo dvije šake lubrikanta i malko je pomoglo.
kasnije je bilo svaki put sve manje bolno, ali je bolilo sigurno još pola godine ( ja sam i svaki put lagano pukla jer mi je šavove jako zategnuo u lijevo, pa mi je desni kraj gospođe jako nategnut). :lol:
MM veli da je njemu isto, meni se još uvijek čini da je uže nego prije, sve u svemu meni je prije bilo bolje.
curke sad vidim da spominjete pečenje, mene je izluđivalo jakoooo dugo, bila sam kod tri različita ginekologa i svi su rekli da je sve ok ( brisevi, papa, itd ) , a mene je peklo na dodir kad bi se prala, o seksu da ne pričamo.
probala sam krema i kremica i nekih prirodnih jogurta, čaja od hrastove kore i svašta još.
ono što mi je pomoglo bilo je 2 mj. neprekidne terapije Lactoginom plus 2 ture Rojazol vaginaleta.
to mi nije dao doktor nego sam pukla na živac i kupila sama i pomoglo mi je od tada nisam imala takvih problema.
ono što me više izluđivalo od pečenja je što su me doktori gledali kao da sam luda, a kad bi rekla da mi sluznica puca pri odnosu valjda su mislili da visimo sa lustera.....a mi ka dva penzića :lol: bez naglih pokreta
mi nakon 14 dana..ja rodila na carski :love:
ja jedva čekam taj prvi sex. imam strašnu želju ali nažalost još ništa od toga. još uvijek krvarim i konac mi još nije otpao (imala sam samo jedan šav). više ne boli, sad samo još čekam da prestanem krvarit i da odem na prvi pregled.
:D :D :D :DCitiraj:
Nina20 prvotno napisa
evo, sinoć smo to obavili. nije me ni malo bolilo. bilo je super :mrgreen: . nisam ni dočekala prvi pregled, tek u petak idem. a i još malo kao krvarim.
dali sam možda ipak trebala čekati prvi pregled? mislim ja se osječam odlično i ništa me ne boli.
Ja sam rodila prije mjesec dana i nemam apsolutno zelju...nisam puno pukla i osjecam se sada super ali zelju nemam. Jesam li normalna? :?
ja bi, imam čak i želju al još uvijek krvarim a u srijedu je bilo 5 tj od poroda. tak da apstiniramo još :cry:
Kak znate da je šav stvarno zarasel?
ja imam strahovitu želju i brojim dane...još 10 dana do odlaska doktoru pa ćemo vidjeti.
:D Ali....taman kad pomislim da sam prestala krvariti , recimo ne krvarim nekih 3 dana, i već idući dan prokrvarim...i tako mi to već preko tjedan dana traje, malo krvarim, malo ne...čudno mi je to :/
meni :cry:Citiraj:
luce23 prvotno napisa
ja još jesam nešto osjećala no MM ništa i jako sam tužna i ne znam kaj da radim :cry:
a zanimljivo- ja se bojala da ću biti uska i da će me boljeti, koje li ironije :cry:
kristina_zg - ne tuguj - samo vježbaj kegelove, zaista pomognu - kažu da je dovoljno 50 takvih vježbi dnevno - a možeš ih raditi bilo gdje i u bilo kojem položaju - sjediš, stojiš, peglaš, gledaš TV - bilo što - i radiš kegelove. Ja ih radim i super je pomoglo - no moj je problem što nemam želje (6 mj prošlo od poroda), prije sam morala svaki dan i po par puta a sada - osjećam se ko stara babica koja samo gleda djetešce, sex mi je ono - totalno nepotreban i žao mi je to - voljela bih da mm i ja uživamo kao i prije. Možda je to zbog dojenja! Čula sam da postoji neka vaginalna krema za vlaženje koja ujedno potiče i sexualnu želju - nabavlja se u Sloveniji. Zna li netko nešto o tome? Za sve nas koje bi a nemamo želju.
Hvala DiLala
doktorove riječi su bile: a mogli su to još malo...bu se to stislo
....a valjda bude, radit ću kegelove vježbe iako mi to malo mrsko, ne znam hoće li me itko shvatit- te mi vježbe samo potiču želju za seksom pa mi još gore :oops:
Ne znam kaj da savjetujem vama koje nemate želju, nažalost ne spadam u tu skupinu, ali eto, želim vam da se stanje što prije popravi :love:
još me nešto zanima ako itko zna odgovor na to- da li je moguće ako to i dalje ne bi bilo dobro, da se dobi od doktora uputnica za popravak (eventualno još jedan šav)??? Da li je to uopće moguće?? (a da troškove pokriva zdravstveno)
Eto, mi baš jučer. NAPOKON!!
1,5 mj. nakon poroda jer sam ja dugo krvarila.
I bilo je super!
Ja sam krvarila mjesec i po,ali čim je prestalo nisam mogla dočekat,uh baš je bilo dobro!
ja ovo citam i ne mogu vjerovat...
mene je totalno strah prvog sexa. proslo je 7 tjedana od poroda, ali ne znam kad cu skupit hrabrosti :(
imam zelju, al pregled kod ginica me tak bolio da me sad definitivno strah sexa. a sve mislim da je to zbog epi, iako mi je gin rekao da is ja brijem nesta u glavi i da me zato strah :/
Ja evo već šesti tjedan krvarim :(
Da te utješim. Mene je isto bolilo od epi (i to užasno, čak i kad sam stajala) i isto me bilo jako strah tog prvog puta, ali za ne povjerovati sami rez i tu bol od rezanja nisam niti osjetila. :D I bilo je fakat ok.Citiraj:
morena24 prvotno napisa
Moj je problem što nemam želje. Valjda zato kaj lovim svaku sec. po noći za spavanje :lol:
Nama prvi put bilo 6 tjedana poslje poroda, bez problema, isto ko i prije(vjerovatno zato jer nemam niti jedan sav) jedino jos volja nedostaje. Ni sad, nakon 6 mjeseci nemam volje, svaka minuta mi je dragocjena za spavanje.
A joj, a ja se ponadala da će mi se volja s vremenom vratiti.Citiraj:
koksy prvotno napisa
Baš me zanima ima li dojenje veze s libidom :?
Neznam, ja ne dojim vec 2 mjeseca pa ipak nista... Ja sam si to protumacila kao nedostatak samopouzdanja zbog svih onih divnih "cari" trudnoce koje ostanu poslje poroda (velik trbuh, objesene sise i sl.) Sad sam krenula na dijetu, aerobik i teretanu pa cemo vidjet jel to to.
Mi smo 2 mj nakon poroda i bilo nam je superiškica,nije niš bolilo,dosta sam radila kegelove vježbice tako da je sad čak i uže nego prije.Imala sam 5 vanjskih šavića i moram priznat da mi je sex bolji nego prije!!! :D
Ima nešto i u tome :(Citiraj:
koksy prvotno napisa
ja bih htjela samo upitati da li te Kegelove vježbe pale i dvije godine nakon poroda ? Znam da sam ih radila odmah nakon prvog poroda, ali ovaj put nisam. Zašto ? Nemam pojma. Valjda se nisam sjetila.
da li se to može još malo zategnuti i nakon toliko vremena?
Ovo i mene zanima. Ljena sam vježbati, MM kaže da je sve ok, al ipak imam neki osjećaj da bi moglo biti uže :mrgreen: .Citiraj:
Dada prvotno napisa
Nije da se bunim :lol:
Mislim da za to nikad nije kasno i da su jako djelotvorne. Imam osjećaj da jako brzo daju rezultate.
Jeste li vidjele ovaj topic, za krepati je!
Pitanje: dal je normalno da se nakon (pokušaja) sexa pojavi sukrvica? Bilo je bolno i puuuuno uže nego prije. :/
prošlo je 3 tjedna od poroda.20 šavova konci jučer ispali.ja imam želju ali se bojim jel sve zaraslo.i imam pitanje pošto sam na dosta alergična a nisam na ono ulje za masiranje međice jel mogu to za početak koristiti za podmazivanje?
kod mene želje ima ali ako moram čekati još 3 t mislim da ću izluditi
eto kod nas vrijeme ide a od sexa jos nista. sad ima vec 3 mjeseca, a jos me strah!!!
sa 3 tjedna sam imala zelju (kao sto ju imam i sad) ali me straaaaah...
ali ja samo imala i dosta problema s epi pa je to od tog.
vlatka5, ja bih ipak pricekala barem do prve kontrole...
Proslo je 7 tjedana od poroda. No, ne znam dali mi je ostao neki sav..nego da probam objasnit. U vagini, oanko na ulazu imam zadebljanje i onako je tvrdo. Nije tvrdo tvrdo nego nekako drukcije. E sad budci da mi je to prvi porod i prva epiziotmija nemam pojma kako to treba tj moze izgledati. Konci su mi poispadali ima vec 3 tjedna pa ne vjerujem da je sav. Mozda je nesto lose zaraslo. Uzasno se bojim tog prvog famoznog seksa. Nista me ne boli. Dali je to normalno? Dali jos netko ima takvo nesto? Ne znam koliko sam savova dobila znam samo da me dugo sivao!!
Molim vas javite se!!
A sto se zelje tice vise je nemam nego imam. Mislim da ju ubija bas taj strah kako ce sve to ispasti.
....ok, ovak.... :mrgreen: da vas utješim ....
Ja sam rodila prije 6 mjeseci i MM i ja
se još uvijek ne družimo :shock:
Do poroda sam bila totalno ugrožena ,
muž me je već izbjegavao kad je bilo vrijeme za spavanje jer
je znao da eto mene full raspoložene.. . :D
a bilo mu je bed da nam dijete nebu imalo traume :lol:
Zato mi sada keks nit ne pada na pamet, mazimo se i grlimo al
konkretno ništa.... Kao da me od struka na niže NEMA :?
MM-u je to ok, reko je da još nekak preživljava od 'sjećanja' i da mu je
nezamislivo ić forsat nešto što bi samo njemu bilo gušt...micek moj :heart: fakat ima beeeeeeeeeskrajno razumijevanja :heart:
A problem broj 2 je što se panično bojim da ću odmah
opet ostat trudna..... eh......
evo da se pohvalim.jutros pao prvi sex.ja napala muža,sinoć se sredim ja obrijala se i dođem u sobu a on zaspao s malim.
ja sam ulje za masiranje međice umasirala u rez.tako da ga nisam ni osijetila jedino me desna strana bolila malo ,ali kao dao je ona rezana skroz do unutra.ali sve u svemu je ok,bojala sam se da će biti strašno.
Evo ja nakon 4 i pol mjeseca i užas! nisam izdržala do kraja, boli za poludit kao da su me prejako zašili, ima li tu pomoći?
Sad od same pomisli na sex zadrhtim, reći ću mužu da si nađe priležnicu i da mene pusti na miru ;)