Istina,samo što sad točno zna što hoće i može :roll:Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
Ali,definitivno je lakše!
Printable View
Istina,samo što sad točno zna što hoće i može :roll:Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
Ali,definitivno je lakše!
i ono dolazimo u 4 po nju, a ona nama pričekaje da se još malo poigram, kasnije kad je bila veća, pričekajte nisam završila igru, pa onda još pola sata na toboganu (tete im nisu dale na veliki, i s prednje je strane vrtića, pa ih je valjda frka da im neko dijete ne zbrisne).
Suuuper,ja sam uvjerena da će tako biti i kod nas jer obožava djecu :)Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
e ovome se nadam i ja.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
dok je bila u trbuhu to se lupalo na sve strane nekad sam imala osjećaj da nosim stonogu, nikad mira, stalno ju lovim. sa 7 mj kupili joj krevet jer joj kimbi premali. sad joj je krevet do našeg a po noći je osjetimo kao se okreće i po nama, al se navikli pa više i nereagiramo.
a drugo djete totalna suprotnost. ponekad i zaboravim na njega, stalno je u kimbiju budan ili spava, sam se uspavljuje - bar je do sad tako bilo
isto :mrgreen:Citiraj:
braziljanka prvotno napisa
I da standardne igračke je ne zanimaju,ili vrlo kratko. U zadnje vrijeme uglavnom se igra plastičnom bocom malom ili velikom (moja stara je rekla:rano si počela :aparatic:) "Fan" je sljedećih predmeta: daljinski, digitalni aparat, laptop, knjige, kesa,kutija od maramica. :roll: :bouncing: :saint: Ne dajem joj ih naravno, ali kad ih se slučajno dočepa... A svoje igračke ekstra brzo izgustira. I da danas joj davala moja jedna prija lažni daljinski koji više ne služi i ništa, provarila ga 2min i to je to 8)
je, je ovako je bilo i kod nasCitiraj:
joj davala moja jedna prija lažni daljinski koji više ne služi i ništa, provarila ga 2min i to je to
astralis, ista stvar i kod nas. Moj sinek nema ni sekundu mira....umjetnost je nešto napraviti pored njega, npr. skuhati ručak. u 1minutu mi pobjegne na kat, a do tamo je 18 stepenica :shock: (ogradica bude svaki čas gotova).
A kaj je najgore, takav je i po noći i to je ubitačno. zbog toga budem isto otvorila novi topic o tome da vidim kaj druge mame kažu.
I kod nas samo akcija, akcija cijeli dan. Nosi, pleši, pjevaj, krevelji se, čim stanem ona protestira. Moram priznati da me već sad bole leđa od nošenja, a o tome da ništa ne stignem vam ne moram ni pričati. I dnevno spavanje je naravno svedeno na minimalac.
ja ne kuzim odakle joj toliko snage...preko dana skoro nista ne spava..nocu se budimo svakih sat vremena...izmedju il mlatari nogicama il se coska po glavi ,nesto malo i odspava :P ...a tako je odmorna i vedra...a ja padam s nogu od umora ...