traze ti briseve na na vv
-klamidiju
-mikroplazme
-aerobne,anaerobne gljivice
Printable View
traze ti briseve na na vv
-klamidiju
-mikroplazme
-aerobne,anaerobne gljivice
ponedjeljak se blizi ja sam luda ne mogu ga iscekati, bas me je strah da se ne razocaram ( da mi ne kaze dodite za nekih par mjeseci) jer sam se nekako skroz nabrijala da to bude ovaj ciklus. a nece valjda kad mi je rekao da dodem par dana prije m, a vec u 6 mjesecu sam mu odnila sve nalaze i sve je uredno, sto vi mislite?
Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Jel traže ili ne traže briseve?Citiraj:
d13 prvotno napisa
Ako ne traže,da li smatraju da brisevi nisu toliko bitan faktor u postupku?
Ja sam mislila otići i uraditi nalaze koje traže prije postupka.Ako ne traže briseve...hm....
Znam sigurno da nemamo ni klamidiju ni ureaplasmu ni mikoplasmu,a
ove druge...Nekoliko puta mi se desilo da se ti brisevi kontaminiraju,pa mi je ginić objasnila ovako:ako iznad bakterije ne piše broj (ono 10 na x),to znači da broj ne raste i nema opasnosti.A sve te bakterije se nalaze u prirodnoj ženskoj flori(samo u normalnom broju),pa se lako kontaminira uzorak.Meni se to njeno objašnjenje učinilo o.k.Šta mislite?
meni je dr.A trazio da napravim briseve, da imam uredan papa test, i da mm i ja napravimo sljedece pretrage:
-HBsAg
-anti HBs
-anti HBc
-anti HCV-EIA
-antitreponemski test
-anti HIV 1 i 2
-krva gruga i Rh faktor
ako govorimo o ostoj stvari to je meni doktor dao da napravimo prije postupka
Ovo smo i ja i MM uradili,još sam uradila i HSG...tada sam radila briseve,ali na moj zahtjev :/ ....ali mi dr.L nije rekao,kada dođem sa tim nalazima,da donesem i briseve.Šta sad?Postoji li mogućnost da mi sada traži?Citiraj:
d13 prvotno napisa
sad ćeš dogovoriti vjerojatno kada u postupak ,mene je pitao za to ili laparo i ja sam odlučila prvo laparo....a iste nalaze sam donijela osim briseva:)
kada smo vec kod toga dali netko zna koliko nalazi briseva vrijede zapravo ja sam ih napravila u treci mjesec zadnji put i sve ostale koje je dr.L trazio. postoji li mogucnost da mi trazi ponovo da ih radim jer bih trebala u ponovno u postupak.
I ja isto radila u trećem mjesecu,prije HSG-a i baš sam to isto htjela pitati :P !
Ali sam pomislila da mi ni neće tražiti briseve...ili....
ja sam ih napravila u petom mjesecu, u šestom sam bila kod dr.A i on je pregledo sve je o.k. i rekao mi da dodem u devetom (dem sutra), pa da cemo se dogovoriti za postupak. tako da ja mislim da ne treba.
d13 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
thanks.. ina33.....ko anđeo čuvar si uvijek među curama na netu..hvala jos jednom na svim savjetima..
:love: :*
evo cure krenuli smo u 1. ivf, odnosno, krecemo kad mi dode m, koliko je mrzim sad nekako jedva cekam da se pojavi. zapravo da budem iskrena ne znam kako se osjecam, cudno u svakom slucaju. kako nisam iz zg morat cu biti u zg nekoliko dana tako da mi je to malo sve cudno., nekako je brzo doslo.
d13 hvala i puno srece od :heart:
:heart:
evo nakon prospavane noci malo sam dosla sebi. moram uzeti uputnice i cekati da krenem za zg. meni je danas 27. dc, sto znaci da bi gore trebala u petak, ja mislim. oce li biti gore koja cura?
d13 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
:heart:
U ovom postu vidim sebe. U utorak bila u Petrovoj, dobila 18 komada Gonala i Ovidrel. A po sprej moram u Zg, jer ga u mojoj ljekarni nema.Citiraj:
evo cure krenuli smo u 1. ivf, odnosno, krecemo kad mi dode m, koliko je mrzim sad nekako jedva cekam da se pojavi. zapravo da budem iskrena ne znam kako se osjecam, cudno u svakom slucaju. kako nisam iz zg morat cu biti u zg nekoliko dana tako da mi je to malo sve cudno., nekako je brzo doslo.
Sreca pa MM zna davati injekcije, tako da cu bockanje obaviti u tisini doma svoga ;) U uputama koje mi je dao dr. Šime pise da sprej koristim od 1dc, a Gonal od 2 dc. 8 dc se moram javiti u Petrovu radi daljnjih uputa. Sva sam zbunjena, smusena... M ocekujem oko 20.10.
Sad mi molim Vas recite da li trebam jos nesto u medjuvremenu napraviti, tj. taj period od 1 dc do javljanja u Petrovu 8 dc. ?
sretno cure :heart:
evo i ja ću vjerojatno nakon što obavim sve pretrage na vv, pa me sad interesira puno toga
- koliko star može biti papa
- treba li i koje sve hormone treba izvaditi (uz ove sve briseve što ste navele, pretrage što ste pobrojale i hsg)
kako se pojaviti gore- jeli prvo treba se telefonski naručiti ili doći pa se naručiti osobno (ima li to već negdje napisano? :oops: )
cure, sretno :D