Bokić!
prvo: :naklon: za vas cure, baš ste si dale truda s pisanjem :*
drugo: izvješće iz vrtića - katastrofa, danas je još jače plakal i tete ju uopće nisu mogle smiriti. a što je najgore soba do naše su mlađa jaslička grupa i mama je jednu bebu od godine ostavila odma samog ( kao na pol sata, mi smo bili 1,5 i nje još nije bilo ) jadničak mali, pa ja nisam mola čuti Kalu, al je teta došla po mene. jedva sam ju smirila, a pustila me je da odem, nisam joj pobjegla iako me je jedna teta savjetovala možda bi tako bilo bolje, a ja sam ju samo pogledala i rekla da tako nešto ne dolazi u obzir :x . uh moglo bi to kod nas potrjati.
stijena i ja vam svima želim od srca ovakvog dobricu, ljubi ga majka :lol: - podsjetilo me ovo na neku davnu seriju
drvene bojice izbjegavamo jer ih Kala grize, a najdraže su joj kemijske i iam jedan debeli naranđasti flomaster pa nekad i s njim voli crtati ali po staklenom stolu, al dobro pa to ide s vlažnim maramicama.
odlučila sam joj kupiti ploču pa da šara s kredama, a s druge strane su brojevi i slova na magnete i nemrem naći. prije sam to viđala non stop i još velim MM kao to ćemo joj kad malo poraste i sad nigde naći.