-
dakle, ja sutra na kontrolicu.
boja na palcu (podsjećam da je u jednom trenu nijansa naginjala čak ka ljubičastoj) je sve zdravija :sing:
hodam kao curičak, ništa me ne boli :P
ipak, vidjet ću što sutra kažu u medi ped-u.
rozi
kakva je situacija?šta kažu palčići? :)
-
meni su u medipedu ugurali te neke sterilne vatice, čini mi se da je rekla da se to zove kapolete ( možda sam i pobrkala :lol: ) kod nokta.
polijevam noktiće hidrogen peroksidom i mažem cinkom, pa ćemo vidjeti.
meni nisu bili drastično crveni (tu upalu sam već prošla prije par tjedana), pa su sada ok i nadam se da će tako ostati 8)
-
bila sam jučer na kontroli, ponovo su mi očistili prst i namazali ga cinkom prethodno uguravši te papiriće (kako rozi kaže, kapolete - i ja mislim da se tako nekako to zove).
uglavnom, palac puno bolje, opet kontrola za 7 dana.
sretna sam kao malo dijete što mogu opet u cipeliše :mrgreen:
da li mi netko može reći koliko često se, nakon ove prve faze sanacija, ide na te kontrole? svakih nekoliko tjedana?
-
moji nokti u redu, sad samo radimo na pravilnom rastu!:)
(bila ovaj tjedan na kontroli)
-
Eto i mene sa problemom uraslih noktiju. Skoro svi nokti na nogama su mi se ugnojili nakon trudnoce (osim palca) i sve je proslo sa ciscenjem sa hidrogenom i betadinom da izvlaci gnoj. I kad sam pomislila da je sve gotovo, eto ugnojio se palac, i to katastrofalno. Bila sam na med. pedikuri i kaze da mi se malo ugojila zanoktica, no medjutim nakon njenog tretmana mi se uz nokat pojavio nabubreni jastucic pun gnoja i krvi (malo bijelo i ljubicaste boje) a boli za poludit!!!
Doktorica opce prakse mi je rekla da ce mi dati antibiotike da mi se upala smiri....
Zanima me da li moze doci do gadnijeg problema od tog gnojenja?
Takodjer u Medipedu koliko kosta medicinska pedikura i da li naplacuju kontrole i eventualno ponovno cackanje po tom jednom noktu....
Unaprijed hvala!!
-
e i jos jedno kratko pitanje. Ukoliko se ipak odluci da moram kod kirurga da li netko zna dobrog privatnog kirurga? Kod koga se to ide kod ortopeda??
Koliko kosta privatno vadjenje nokta??
thx