Mi smo kad je Le puzala prekrili cijeli stan onim mekanim trakama za kupaonicu koje se prodaju na metre.
Printable View
Mi smo kad je Le puzala prekrili cijeli stan onim mekanim trakama za kupaonicu koje se prodaju na metre.
Ma ja sam ustvari zaboravila na taj period kad tek propuzavaju/ prosjedavaju pa mi zato nije bilo jasno čemu strunjače. Onda sam se sjetila da je D. znao iz puzanja past na lice.Citiraj:
ssss prvotno napisa
Mi smo u tom početnom periodu pokušavali ostat na tapetu+neki prekrivač. A kad su stvarno propuzali, pustili smo ih da se snalaze spodom kakav jest - parket, tapet, pločice.
Mi smo to isto napravili radi padanja na lice, što se dogodilo samo jednom - ali kasnije je mekana podloga divno poslužila NAŠIM koljenima i zaštitila ih, jer smo dosta puzali za Leom radi ispravljanja stopala.
:? kako to treba ispravljat stopala tj. kako nesmiju biti da bi ih trebalo ispravljat (samo da obratim pažnju)Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ma ne treba, Lea je vježbala i jedno stopalo joj je išlo na van kod puzanja.
mi smo kupili hrpu puzzli sa slovima, brojevima i prijevoznim sredstvima, iako su mi najzgodnije one koje je dobio lani od djeda mraza, oliti božićnjaka, u vrtiću, jer su u pitanju brojevi, koji nemaju onoliko sitnih dijelova za rastavljanje. mi smo uvijek u blizini pa nije bilo nikada nikakvih problema. ima ih svakakvih za kupiti.
Mi imamo isto takvu prostirku. Kupili smo onu najveće širine, uzeli cca 5 m duljine i presavinuli, ali tako da šarena strana bude iznutra pa je izvana bijela strana (maleni se teško mogu skoncentrirati na neki predmet kad je podloga jako šarena, a mi smo vježbači). Sad kad je propuzao raširili smo kompletnu prostirku pa on lijepo ima pistu od 5 m.Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ja stalno mozgam šta stavit bebaču na pod kao podlogu za igru :roll:..
Inače on je puzač i pomalo prohodava, a kad puže puže po cijelom stanu. Al voljela bi da ima nekakvu podlogicu toplu i lijepu za igru na sredini sobe, s koje ne može pasti (kao sa kreveta) i gdje se možemo i skupa valjati. Ništa od kojekavih gotovih proizvoda za tu namjenu mi se ne sviđa, i nakon puno razmišljanja pala mi na pamet sljedeća ideja: običan jorgan (ne znam da je to baš standardna riječ, ali ne mogu se sjetit sad druge :-)) obući u meku pamučnu tkaninu koju bi sama sašila, i na nju prišila koji cvjetić u kut recimo, čisto radi estetike), staviti na pod i eto za mene savršene podloge za igranje :-D! Još ako se i bebaču svidi :klap:! Kak vam se sviđa ideja?