a vidim još je tema porođajnih muka :mrgreen:
Kala danas preskočila popodnevno tj bili smo vani pa je malo zaspala u kolicima i onda kad smo došli doma se probudila i nema šanse više. zato sam se požurila s večernjim spavanjem jer što je umornija to je aktivnija i glasnija. od onog silnog vrištanja jučer mišica danas promukla. sveki mi se pohvalila kako ju je jučer probudila sa svojim vrištanjem :evil: i da moram ići kod doktora s njom jer to ponašanje nije normalno citiram: može dobiti fraz ! a i to njeno griženje noktiju nešto govori. a ja :? :? :? i još puno toga našto sam se samo okrenula i otišla.
e pa sad ja vas pitam jel moguće da mi djete oboli od nečeg zbog takvog ponašanja ( tipa fraz - što god to značilo, neki napadaj...) malo mi je dala mislit iako mislim da je to reakcija na vrtić i što smo bile nerazdvojne svo vrijeme. a i kad sam se vratila s malim iz bolnice prvo je bila zbunjena e onda je počela pokazivati neke čudne znakove, al mislim meni je to sve normalne njene reakcije ipak je ona djete i ne kuži baš sve a vidi i osjeti toliko promjena pa mora nekako reagirati.
uh opet ja kak veli MM romane, a to da mi Trak ujutro uz kavicu ima kaj čitati :*