-
Pridružujem se klubu, Tara je utrostručila svoju težinu, isključivo je dojila 6,5 mjeseci, onda smo počeli sa dohranom, sada smo na dva obroka, ali ona cica isto, ako ne i više nego prije. Ja se krcam vitaminima (i mineralima), nema šta ne pijem (Multi, kalcij, B vitamin, magnezij) i jedem i ne biram, a kile ošle u minus. Sada imam 5 manje nego prije trudnoće, a dobila sam "samo" 17 kila u trudnoći. Padala mi je na pamet štitnjača, ali puls mi je normalan i sve ostalo je ok što se tiče simptoma hiper štitnjače, čak mi se i energija vratila. Ne znam, možda i idem prekontrolirati, ali za sada ću biti sretna ako ne odem još dole, evo već dva tjedna držim istu kilažu.
-
evo sad je konacno nesto bolje kod nas... poceli smo sa "ozbiljnijom" dohranom, pa je to prije podne vocna kasica ( nakon toga cika ), a navecer rizine pahuljice. Malo mi se sve cini lezernije jer nekako imam osjecaj da ne ovisi vise samo o cici. Super je prihvatio zlicu i dohranu ( 2 tjedna prije nije nikako htio ) pa me i to jako veseli. Mozda mi je sve jednostavno postalo pre stresno, sada se vise ne opterecujem jer mislim da cu ga moci nadohraniti bananom, jabukom ili necim slicnim ako vidim da nije zadovoljan, pa mi je odmah lakse. Sto se kilaze tice, jos smo na istom. Uvela sam neke promjene u svoj jelovnik da ga malo podebljam kalorijama i cini mi se da vidim razliku...
Ma u biti sretna sam jer sam ga samo dojila 6 mjeseci i sada se konacno mirne duse mogu okrenuti i drugoj hrani ( iako mu naravno nakon svakog obroka opet dam ciku).
eto.. mali update ;)
-
drago mi je da si se smirila :)