-
i ja sam pekla ovaj kruh al nekako mi je...ne znam, nije mi nešto.
naravno da sam ja nešto i zaboravila stavit, sol :oops: al nekako iznutra mije ko gnjecast, kao da nije gotov a pekla sam ga malo više od pola sata i sad se sve mislim da je takav zbog sira :/
Kakav treba bit iznutra??
-
Danas ga pečem za večeru...za koliko osoba je ova količina smjese? Hm...možda da ipak poduplam, bude nas 10tak :-D
-
-
loginirala se prije 55min, pojedena već 1/3. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gnjecav je iznutra definitivno zbog sira, al čim se malo ohladi - to jo to!!!
-
ovo je fantasticno, upravo sam napravila....pojeden je vec skoro do kraja
hvala na receptu!!!
- zanima me jos kako bi ispalo da se naprave pogacice u kalupu od muffina?
- da li se moze peci sa ventilirajucim zrakom i na koliko temperture/min
:love:
-
mislim da bi bilo super u tom kalupu (baš ću probati), a ja sam jučer pekla na ventilirajućem i inače imam politiku - ako recept kaže 30 min na 200 obično ja stavim 30 min na 180-190 ventilirano.
-
Jucer sam ga pekla, ali s ribanom tvrdom mozzarellom umjesto parmezana. Odlicno je ispao.
-
namamile ste me da probam i ja...mmm...a speci kruh, za mene je pravi kunst. :)
-
Ja sam i zamjesila i ispekla u pekaču . Pošto nevolim gnjecavu sredinu , smanjila sam sir i povećala brašno.
Išla sam sa 300 g brašna mekog ( 3 čaše od jogurta)
150 g sira
1,5 čaša mlijeka
sol
1 p.p.
Pekla 1 h. na programu za pečenje. Kruh je dobar, jednostavno je za napraviti , dobro za promjenu, iako to meni više odgovara za peciva praviti.
-
Sorry al na kojem programu stavite da se ova mješavina peče? i dal sve sastojke samo promiješate i ulijete u pekač? zanima me kako znate kad je gotovo,tj.da se može isključiti?imam neki program za voćni kolač,i brzi kruh,za 1h20 min,ostalo je sve duže...pekač je Moulinexow5000