~~~~~~~~~~~~~ za bebu :heart:
~~~~~~~~~~~~~ za mamu :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~ za bebu :heart:
~~~~~~~~~~~~~ za mamu :heart:
Baš sam mislila na tebe i računala da se bliži sretan dan.
Potpuno razumijem te tvoje osjećaje, ali vidjet ćeš - slijedi nešto neopisivo lijepo.
Želim vam prekrasan prvi susret i radujem se s vama. :*
P.S. Naša se cura također trebala zvati Ema, ali smo u zadnji čas odustali i sad imamo malu Maris. Divno mi je ime Ema, kratko, a nekako veliko. Tako lijepo ime za vašu malu princezu.
sretnoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno budućoj predivnoj mami, i Emi na putu izlaska :love: ... i velika dobrodošlica :zaljubljen:
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
veselimo se skupa s vama :love:
Draga sarajevo, kako je to brzo prošlo..... Sretno !!!!!
Za Emu :zaljubljen: :zaljubljen:
sarjevo, ne mogu vjerovati da je došao taj dan. Sretno tebi i Emi, bravo za tateka i javite se kad stignete kući. :heart: :heart:
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno, i dobrodošlicu novoj sugrađanki želim od :heart: .
Mami želim oporavak kao što je bio moj (totalno zaboravila na ranu), a bebici odlično zdravlje i puno maminog mlijeka :love: .
Čekamo lijepe vjesti!
Sretno ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno :love:
Sretno mami i Emi :heart:
sretno , sretno mamici i bebi , da sve bude ok .
Sretno :love:
Draga sarjevo, kao da smo se jučer vidjeli u ZG. Tako mi je brzo proletila tvoja trudnoća. Želim ti najbolji porod, a Ema mora biti savršena (sve moje Eme su takve :love: ).
Sretno.
sretno mami i bebi :love: ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga moja,
svvvva sam se najezila od silne radosti, bas doslo vrijeme da nam purgerica dode na svijet... a kao jucer da smo se pripremale za zg. ljubim te, samo hrabro, bit ce to sve uredu mamice.
bas sam se ovih dana pitala da nije vec bilo, al rekoh valjda bi se culo :mrgreen:
pusa ko trebević za mamu i emu!!! :love:
:love: Sretno
sretno :love:
Cure, a da dogovorimo kafu u cast male Eme?
Joj, a kada vas se sjetim kada ste počinjali.....a vidi di ste sada dogurali!!! sada ste trojac s kormilarom, koji više nitko neće zaustaviti, uživajte u svojoj maloj purgerici Emi i budite i dalje uz nas, ljubim vas :heart:
Za mamu i Emu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve protekne u najboljem redu :heart: :love:
za mamu i Emu
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: Sretno!
Evo, još jednom, pred samo Grand Finale, da uz Božiju pomoć sve prođe kako treba :*
draga sarjevo,
sretno sutra i uzivajte jedna u drugoj. i naravno s tatom :lol:
Puno srece, nek sve prodje u najboljem redu :heart:
:love:, bit ce sve super. I javi nam se sto prije.
Evo izvjestaj od Sarjevo....
Malo je nervozna, svasta joj prolazi kroz glavu, svasta se i desava u onoj nasoj bolnici pa sve to vidi, ukratko - jedva ceka da se porodi i bjezi odatle ;). Rekli su joj da ce ona vjerovatno oko 9 ujutro doci na red, tako da samo jos treba pregurati veceras. A nas je zamolila ujutro za vibre da sve prodje kako treba....
evo ja vibre šaljem odmah sad, i neka ne brine, sve će biti dobro :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Budući ujutro uglavnom nemam vremena, našoj dragoj sarajevo vibram večeras iz sve snage i iz petnih žila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga sarjevo, šaljem ti vibrice od srca ~~~~~~~!
SRETNO~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
vibram od srca.
sretno sutra. :heart:
sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sretno :heart: