sretno :heart:
Printable View
sretno :heart:
Dobro došla! I ja sam nova na ovom forumu i isto kao i svima puno mi znači svaka podrška. Čitam forum več punih tjedan dana i zarazila sam se optimizmom i veseljem. :D
Kao što vidiš u potpisu i ja sam na prvom Ivf-u idući mjesec. Doduše još nisam dobila nikakve stimulanse jer čekam tetu M.
Svakako će mi dobro doći tvoje iskustvo uzimanja lijekova.
Citat:
Život je poput luka: skidaš jednu ljusku za drugom i katkad moraš zaplakati!
Sretno :love:
Dobro došla! I ja sam nova na ovom forumu i isto kao i svima puno mi znači svaka podrška. Čitam forum več punih tjedan dana i zarazila sam se optimizmom i veseljem. :D
Kao što vidiš u potpisu i ja sam na prvom Ivf-u idući mjesec. Doduše još nisam dobila nikakve stimulanse jer čekam tetu M.
Svakako će mi dobro doći tvoje iskustvo uzimanja lijekova.
Citat:
Život je poput luka: skidaš jednu ljusku za drugom i katkad moraš zaplakati!
Sretno :love:
Bocka draga, želim ti dobrodošlicu!! I vibram da ti se želje što prije ostvare, da konačno uspiješ 'zaboraviti' svo zlo što te zadesilo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
bocka, samo da ti poželim dobrodošlicu i sreću na putu prema :saint:
Bocka, želim vam sreću. Da znam crtati ili pisati smješka to bih i učinila. Ovako ti samo šaljem puno dobrih vibracija. Svi za jednog, jedan za sve.
Za bebicu :heart: :heart:
Bocka ,sretno i samo hrabro ,mislim da nakon ovog što si prošla ,dolazi nešto lijepo, :love:
beba naravno :saint:
Bocka, sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nakonneizbježno mora doći nagrada u vidu mirišljavog malog zamotuljka!Citiraj:
godine nesreće, boli i tuge
Sretno :heart:
I ja ti želim dobrodošlicu na ovaj podforum. Nadam se da nećeš stići biti upoznata sa svim medicinskim terminima jer ćeš brzo odmagliti na podforum trudnica. Želim ti uspjeh iz prve. Sretno.
puno sreće u postupku! :heart:
:love2: za sve što si proošla.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije postaneš trbušasta. :*