Kvrga je jos tu. Sada je imam vec skoro mjesec dana. Ne boli ali je tu. Sutra idem na UZV da vidim u cemu je stvar. S dojenjem sve ide ok, iako ona non stop ili cica ili place. Spavanje 0 bodova. :/
Printable View
Kvrga je jos tu. Sada je imam vec skoro mjesec dana. Ne boli ali je tu. Sutra idem na UZV da vidim u cemu je stvar. S dojenjem sve ide ok, iako ona non stop ili cica ili place. Spavanje 0 bodova. :/
bila na uzv... punktirali mi kvrgu. uglavnom, imam mastitis, limfni cvor je poceo reagirati. dobila antibiotik. iako je punktirano, kvrga jos tu, ali manja, uz jos nekoliko drugih.
:love:
Drš´se Lucija Ellen, sad će krenuti na bolje!
Pripazi sad jako na prehranu, izbaci slatko, pij puno jogurta (uz antibiotike imunitet zna malo pasti pa gljivice znaju napasti)
Kako je bebica, jel prolazi upala uha?
Pisala sam na drugom topicu... upala jednog uha prosla, ali na drugom ne, pa smo dobili nove kapi. :cry: Usporili i dobitak na tezini: u 11 dana samo 60 grama, ali necu ovdje o tome, jer sam otvorila posebnu temu o dobivanju na tezini.
Kaj se mastitisa tice, kontrola je u ponedjeljak i nadam se da ce zaista ici na bolje i da se nece ponavljat. Ne bih htjela izgubiti dojenje...
:cry: Jel moguce da nastavim dojiti samo na jednoj dojci a da u drugoj presusi mlijeko ako se mastistis bude ponavljao? (za slucaj da je suzen kanalic i sl.)?
Moguće je, naravno. Ali ne zabrinjavaj se sada s tim, puno nas je prošlo mastitis i dojilo na obje još mjesecima pa i godinama ;)
Odgovorila sam ti i na onom topicu o težini, vidiš da ti je i pedijatar rekao neka ne brineš. Ne dobiva se težina istim tempom iz dana u dana, linearno. Baš zato nije dobro bebe vagati često jer se majke nepotrebno zabrinu.
Prati pelene, one su ti odličan znak, a i sama si došla do tog zaključka. Vidjet ćeš da će biti sve bolje i bolje!
:love:
ma ženo glavu gore
što bi izgubila dojenje rad jednog mastitisa???
pa ja sam ih imala čak 2 :lol: + jednom upalu pluća
+ još 2zastoja :mrgreen:
i evo dojimo
iskreno, svaki zastoj, svaka upala e još više učvrstila u odluci da dojim taman da s nogu padala 8)
a bome sam padala temp cca 39; oni ja sami....fijuuuu