Evo već pol sata razmišljam kak da suknjice rastegnemo do ramena radi čvaraka, al nisam ništa pametno smislila :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Printable View
Evo već pol sata razmišljam kak da suknjice rastegnemo do ramena radi čvaraka, al nisam ništa pametno smislila :lol: :lol: :lol:Citiraj:
E pa na ovo sam odvalila :lol: još gledam o čemu to Wana priča o "obješenim ramenima" :lol:Citiraj:
Ja onda hodam uspravno ko Kip slobode :lol:
Pa valjda buju naše dalmošice smislile nekakvu komplet uniformu koja ide uz suknjicu
a viš ti kako ovaj topic živne čim se Modesty pojavi (jedanput mjesečno) :lol: :lol: :lol:
Osim ak ne nosiš svoje dijete na rukama :lol: :P tak velki dečko na tak mršavu mamu (ne slušaj me iz mene zbori čista ljubomora - mršava dijeca i debela mama :oops: :roll: :mrgreen: )Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:* Stijena još trebamo na onaj kofi
koji onaj od prošlog tjedna ili onaj od jučer? :lol:Citiraj:
:coffee: :cekam: ;) :klap: :yes: :mljac:
:yes: da nastavimo u istom duhu...Citiraj:
crvenu maramu nosit ću ja............... :sing:
(crveno i sivo se slaže, jel da?! :mrgreen:
Ajde, prestanimo čatat, da se u ponedjeljak ne vratim i vidim da smo zaključane.
Zato pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Citiraj:
wana prvotno napisa
Vi ste prve počele, vi ste prve počele.... :P
Naravno da ga ne nosim,već odavno,mislim i da hoću ga ne mogu nositi :mrgreen:
A ni on ne traži,srećom....
A kod nas obratno-mršava mama i debelo dijete ( šala,nije debel ni malo) (a bome ni ja mršava po stoti put)
Cure koje se ne javljaju vikendom- :* i odmorite se!
Znaći tjerate me....
Ajd onda ugodan vikend :love: :*
Da, uopće ne kužim što to trak misli, kao ugodan vikend, a još nije ni 2, pa ne radim baš toliko skraćeno :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ajd onda ugodan vam ostatak dana i vikend :P
Sako mi je jaaako loše stajao, pa ništa od uniforme. :PCitiraj:
A za skužit ovo sa stričekom Milom... trebalo mi je pola sata! Lude ste... :love:
napisala dugacak post i nema ga :x
:* svima!
Jeluska :* curama, Petri~~~~~~~~~~~~~~da sto prije prodje!
oruzam se za soping iduci tjedan
idem naci tu suknjicu iz H&M :lol:
tko ju zeli jos :P :lol:
Ma ne možeš ju falit. Samo pitaj - najljepšu! :mrgreen:Citiraj:
haribo prvotno napisa
Ne znam, meni su te Dalmošice jaaaaakoooo sumnjive, ja bila nedugo u h&m pa se ne sjećam te najljepše suknjice.....očito ovi u dojčlandu nisu tako profinjeni ko austrijanci i slovenci :lol: :lol: :lol:
Haribo-molim i meni jednu :trep:
Kako napredujete s pelenama? Odnosno bez pelena?
ili je stigla nova kolekcija 8)
Stijena moras bolje pratiti....nazad u Dojcland po nove stvari :P
pelene imamo samo za spavanje :D (i jos kaka u njih na spavanju :roll: )
stavljam mu jos pelenu kad idemo do grada ili u kupovinu, do sada je svaki put bila suha, piski tek kad dodjemo kuci i to vec sa vrata vice "weeeceee!"...isti mama :mrgreen:
ako ovako nastavi necemo ih vise oblaciti osim za spavanje :)
Definitivno mu makni za van pelenu,spreman je on,veliki dečko :*
nismo puno skitali od kako smo na odvikavanju
svaki put sam zurila u grad obaviti sto moram i stavljala mu pelenu jer jednostavno mi lakse tako kad sam knap sa vremenom, nego da mi se upiski pa da moram mislit jos i o presvlacenju :mrgreen: , a i zima vani
a jesam nasla razloge :oops:
kuzis jel? 8)
Kužim,ali mislim da ga time zbunjuješ,tako sam i ja 2-3 dana i kad sam vidjela da konta radnju,obukla mu samo gaćice i sve 5.
Ja i danas,a prošlo je već 3,4 mjeseca,imam u torbi jedan donji dio trenerke i gaćice,za ne daj Bože. Nikada se nije upiškio nigdje,ali nikada ni ne znaš,a vani hladno...zato sam si kupila veeeeliku torbu da stanu i autići i klopa i cuga,kao super sak od Sport Billya :mrgreen:
definitivno ga zbunjuješ. kad krenete van prvi par puta samo ga češće pitaj za wc.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
a ja nosim 3 kompleta za presvuć, 1,5 l vode+ flašica i naravno klopa, a kad je toplo pa smo duže vani i voće, paket mokrih maramica i kune za sladić
Da zaboravila sam...obavezno i uvijek vlažne maramice,voće obavezno ako idemo na kavu,štapiće,kinder jaje i hrpa drangulija od kojih mi otpadne rame!
onda smo u istom sosu :lol: :lol: :lol:
Vidim ja Tra pozdravi, mi odemo a ona ostane. :P
Trak ti je ovdje dano-nocni dezurni :P ,a i ja nisam puno dalje :mrgreen:
Ja danas bila vrijedna,generalku radila,da mi kuca bude pospremljena kad odem radit :mrgreen: ...
Kod nas nista novo,jos uvijek poneka nezgoda se desi,ja sutim i mucim,ne reagujem,ali sam gotov pukla,ponekad imam osjecaj da trpi ,nece na wc,pa kad vec krene piskit onda me zove :x,jutros cak pocela kakit u gacice :x
~~~~~~~~~~za Petru da sve brzo prodje
**mial** i vama~~~~~~~~~
Haribo :klap: za Kristijana :*
MB,Dora prava smekerica,a sta da kazem ja,kad moja "ima" decka :oops:
Pa ja sam uvijek tu :mrgreen: ;)Citiraj:
Yas-kako ste? Kad stigneš daj još koju fotku od Lucije :heart: :*
Ah,što ne volim vikend,nigdje nikoga :nope: kod nas vrijeme živi očaj, sad smo ustali,doručak i vozimo Rokića kod bake,a mi sve četiri u zrak :mrgreen:
Kaže meni mm jučer da bi volio još jedno dijete :shock: (do sad je bila malo drugačija priča tipa ne još) a ja ga pitam S kim :lol: :lol: ?
Ne znam da li sam ja spremna za tu veliku avanturu,mislim da ne...... :/ :oops:
Bokić!
ooooooooooooooo pa i ja sam noćas dežurala do 5, al nisam mogla pisati.
dakle sinek me iznevjerio definitivno :(
čak nam se i seka pridružila u neko gluho doba noći jer će ona pomoći mami šuvati bracu. mislila sam da će spavati do podne, al probudila se u pol 9 cendrajući pimi, pimi, pa se onda i mali razgalamio i velim ja MM vodi ju mami "da nebi imala traume iz djetinjstva" jer sam sad fakat na debeloj rezervi. ona se odma smirila čim je čula da ide baki a ja sam uspjela odspavati pol sata. evo jedva pišem, al si je malac tu našo uživanciju lupajući po stolu.
Trak jel ga još uvijek želiš? :mrgreen:
kao što već rekoh 8) mogla bi ti prva :aparatic: :bouncing:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Hvala draga,nekako ipak ne bih :lol: :lol: još imam traume od nespavanja :mrgreen: tako da si to uopće ne mogu zamisliti....
A što se trudnoće tiče,mislim da će Dalmatinke ipak prve (mislim kad se već guraju,neka im :mrgreen: :lol: )
Ja ću ipak još pričekati,neodređeno vrijeme-ipak sam ja nepokolebljiva :trep:
e sad ga volim najviše na cvijetu :zaljubljen: :lol: :lol: - zaspao je
a ja sad odoh ispeglati podočnjake :lol: :lol:
uh imala sam i ja burnih noći s Kalom al nikad ovako cijelu noć. ona je više bila tip ranoranilac oko 4, pol 5 i tako skroz do 1 i 3 mj - ubi me nježno, al me zato ispraksirala svaka sekunda mira i ja spavamko top. dok MM nema šanse , kad ga se probudi gotovo je s njegovim spavanjem.
Trak vidiš počela sam te kopirati pa se počastim subotom ujutro bez Kale. bio mi je bed u početku, al sam stigla okrenuti kuću, a ne samo počistiti, a danas se častim neradom i spavanjem.
Tako i treba draga,malo odmora nikome ne škodi,dapače...evo sveki zvala,odosmo proslijediti naš "paket" :mrgreen: pa se čujemo popodne! :*
A ostalim nejavljačima :P
:*Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:P
Da mi Trak ne bi :P ¸,evo mene :P
Joj mial mogu mislit kako ti je :( ,valjda ce se vratit na staro uskoro,ja pos.podne odoh kod sveki,A je nesto cendrava cijelo jutro,ma ne znam ni sto bih vec smo bile u jednoj setnji a ona ista :/ ,polako ludim :x
Ako me ne bude ovaj viken,na psihijatriji sam :mrgreen:
Bobčice- :* isto tako i Roko jutros,samo nešto negoduje,neće ništa,sve ga živcira,srećom pa je subota :) i sad odmor do sutra. MM će uskoro ići fotkati u Baranju a ja na relaxaciju :DCitiraj:
Bobčica prvotno napisa
Kaže meni Roko jutros:"Mama,lijepa si kao pijanac :shock: :mrgreen: :lol: :lol: " ......a ja njemu znam reći da hoda kao pijanac jer uopće ne gleda kuda hoda i redovno se zabije u nešto :roll: na svog tatu je :mrgreen:
evo mene ispeglanih podočnjaka. Kala kod bake čak i spavala. bile su maloprije i sad njih dve odoše u goste kod ujaka. veli mama da je predobra. ajde neka je valjda neću sutra ispaštati zbog toga :/ . pitala me mama jel može spavati kod nje, a ja se odma sjetila drage moje Traktorke - :* :love: , pa ko iz topa može, a mama :shock: .:shock: i veli Kali ajmo mi brzo dok se nije predomislila :lol: :lol: :lol:
uspjeli smo malac i ja jutros 3 sata u komadu ubiti oko i on sad spava već 2 sata ( majčicu mu poljubim) pa mi je malo lakše i dolazim sebi još da me ludara prestane bolit milina.
našo MM neki program , pa smo skidali i sad možemo gledati crtiće 24 sata i to "tomiđerija"
Vidiš Mial kako smo nas dvije privatizirale ovu stranicu :mrgreen: :lol:
Super što si dozvolila da Kala ostane spavati kod mame,nadam se da sutra neće biti neki cirkus tipa baka je dala,a mama ne da :x to se nama nekada zna dogoditi!
Blago tebi što možeš spavati kad god,ja nažalost nisam taj tip,i jako teško zaspem ako me se po noći budi,a kamoli da bi zaspala ujutro,bez obzira i da nisam po noći spavala. Zato mi je Rokovo buđenje tako teško padalo :( .
Roko je postao ljubitelj Toma & Jerrya ali još nemamo ni jedan crtić već dižemo u videoklubu...
MM i ja bili sad na čevapima,i sad mi je naravno muka jer ja ne smijem ništa ostaviti na tanjuru :roll: već sve moram slistiti :mrgreen:
Naravno da nisam ništa napravila,samo lapimo,a vrijeme vani je kao u Londonu pa smo odlučili ostati doma.