Fatmama ja ne mogu da vjerujem da si u 33tj a dobila samo 1kg!!
Ja sam 15 tj i +3 kg i vece ma panika hvata nasta ce to liciti do kraja :oops: .
Printable View
Fatmama ja ne mogu da vjerujem da si u 33tj a dobila samo 1kg!!
Ja sam 15 tj i +3 kg i vece ma panika hvata nasta ce to liciti do kraja :oops: .
23 tjedan i + 8kg. Za 33 tjedna i 1 kilu ni ja nemogu vjerovati.
+ 9 kg na porodu, ali bila sam na strogo kontroliranoj prehrani radi gestacijskog dijabetesa. Toliko sam pojela zelenja da mi se celulit šokirao i nestao. :?
evo novosti s danasnje kontrole....
29+4 a ja na +15......milina...
poslao me na kraju na ogtt....zabranio:tjesteninu,kruh,voce i slatko.....i naravno dijeta od 1500 kaloija......
ovo je presmiješno... :lol: :lol:Citiraj:
Anemona prvotno napisa
da se bar moj šokira tako.. :lol:
ja ne znam sta je sa mnom, ali moja kiilaža je već skoro dvije sedmice ista. sad sam na + 13. iako, beba dobija normalno na težini- mali gladež, mami ne ostavlja ništa!!! :lol: :lol: :lol:
21 tj. +7 kg
u prvpj trudnoći +15, 11 otišlo pri porodu, ali u dojenju prešišala kilažu s poroda (toliko o mršavljenju dok se doji). kad sam prestala dojit, otišle i kile
idem za sat vremena na pregled pa me cisto strah stat na onu tamo vagu istine! Bas me zanima sta ce mi dr. rec. Javim vam, iako imam osjecaj da mi dijeta ne gine!!!Jos kad mi vidi nalaz ogtta, ludnica!!
Ja sam do sada dobila 19kg.I stim da sam prenijela 3 dana,a beba ima po njihovim procjenama preko 4,5kg.
Iskreno cure,malo ste mi smiješne s tim minimalnim kilicama :)
Bila sam na sv.Duhu i prije mene je na kontroli tj na vaganju bilo preko 10-ak trudnica koje su manje trudne od mene,i nikoja nije dobila manje od 8,9 kg,bilo ih je i preko 20kg da su dobile...
Budite malo realne :)
Evo mene! Dakle, 27+3 i 10 kila sam dobila. Dr rekao da je sve ok i da je to sasvim normalno dobivanje na tezini. I za ogtt rekao da je ok i ne moram na nikakvu dijetu. Ja sam zadovoljna!! E sad, koliko cu do kraja dobit, vidjet cemo!
ja sam sad u 20tjednu i dobila sam 8kg...i kile će rasti i dalje jer mama papa i papa :P
evo nas u 22 tj. nakon viroze prošli tjedan izgubila sam 1 kg pa smo sad na +5,5kg. :)
Nakon poroda imala sam +3, pet mjeseci kasnije sam na +7 :nope:
ma, mislim... tko je nakon poroda išao u tom smjeru :roll:
30 tjedana, 13 kila :mrgreen:
s Ianom sam dobila ukupno 16, a sad kako je krenulo :/ bumo vidli. još nisam ni blizu debelog
Jedva cekam kuknjavu nakon blagdana! Ja se nisam usudila vagat, necu da si kvarim dozivljaj! Al se zato tjesim kako uopce nisam puno jela :lol: Kako kod vas stoje stvari?
je je,a ja dobila dijetu 1500 kalorija taman prije bozica ,i da znate da je se nisam uopce pridrzavala......
jedino ak mi ogtt nece valjat drugi tjedan :evil: onda cu na dijetu.....
evo me :bye:Citiraj:
marta07 prvotno napisa
u prvoj T skupih preko 30 kila :shock:
na porodu izgubila 15 :shock: :shock:
u tjedan dana dobila jos 5 :x
hvala bogu pa skinula desetak.
sad u ovoj T sam dobila minimalac, evo me sa skoro 23 tjedna na +1 ili 2.
U prvoj trudnoci + 23kg, skinula sve prilicno brzo. Sada u 16-om tjednu + 0,5kg, vidit cemo do kraja!
ja se ne zivciram puno oko kila....u ovoj trudnoci nosim sve usko tak da izgledam slank,i svi mi vele da im uopce nisam debela,a pazi,imam 15 kila vise,sve isto kao i u prvoj trudnoci,samo kaj sam u prvoj nosila sve siroko tako da me je to jos vise povecalo.....
opticka varka cini cuda ha ha...
:lol:
blagdane sam počela na +6, evo nismo ni ušli u 2008, a ja na +7,5 a tek u 24 tj.
ajme :roll:
nema veze sin će mi biti velik i jak :D
Prva trudnoća, 32 tj. i +12 kg. Imam još dva mjeseca, samo što se bojim ovih blagdana.
Ja sam izgleda jedina hrabra prijaviti kilažu nakon blagdana :)
31 tjedan i 17 kg u plusu :shock:
34.tj.- 13 kg
Mislim da ja ipak nadmašujem sve vas
prije trudnoće 54, sada 74!!! ]+20 kg u punih 37 tjedana
e moja kristina, ja sam u prvoj T sa 37 tjedana imala vec +30 i kusur :/
jel sve otišlo? ja si ne mogu pomoći koliki apetit imam, imam i nesanicu i nema šanse da zaspim ako osjećam glad...ali kaj sad..sve bu to prošlo, ako ne trčanjem za djetetom onda vježbanjem :)
:lol: Ja isto :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
I nije baš sve otišlo, ostalo je nekih 5 viška pa sam tak i krenula u iduću trudnoću.
Evo novi prijavak 23 tjedna i +7 kg.
Sad nakon dva tjedna kolačića, delicija i francuske - opet se vraćamo laganoj i zdravoj hrani pa se nadam da će ići i kilogrami polako.
da da, Tiwi i ja se znamo s montinjaka :mrgreen:
meni je na montiju otislo 9 kila, a onda sam na pocetku trudnoce izgubila jos 3 jer sam imala mucnine, nisam mogla skoro 3 mjeseca jesti (cudno da je otislo tak malo. mozda zato jer nisam povracala?), tak da sam ostala na recimo +4 od kilaze prije ikakvih trudnoca (a i tu sam imala bar 4 viska :mrgreen: ).
sad sam na +2 od predtrudnicke, a +5 od post mucninske. voljela bi da se mogu kontrolirati pa da dobijem jos max. 5 kila. sad sam skoro puna 24 tjedna (Tiwi, meni je termin 29.04., tu smo negdje ;) ). vidjet cemo..
Ja sam se vagala sa točno 30 tjedana i u plusu sam 7 kg.Neznam koliko se dobije u zadnja 2 mjeseca,ali i da dobijem još toliko nebi paničarila.Svi kažu da to ode u prvih mjesec dana. ;)
tko to kaze, tko to laze.. :mrgreen:Citiraj:
iva9 prvotno napisa
ja sam dojila i nisam mogla prestati jesti. dobila jos 5 kila u prvih tjedan dana :shock:
skidala sam visak vise od godinu dana, i jos mi je ostalo, zato sad pazim i paranoiziram
Sutra idem na pregled kod gina, nemam vagu doma ali sigurno se skupila koja kilica za vrijeme blagdana. No ne opterećujem se za sad s tim...već znam sutra ujutro me nervoza hvata, samo boga molim da doc kaže da je sve ok-niš drugo! :)
Joj da, mislim - stvarno ovisi kako kod koga.
Meni je puno otišlo, ali nije ni čudo, kad sam rodila s 94 kg na bijednih 164 cm.
Ali zapelo je negdje na 75 pa je onda išlo tako jako teško da se fakat bojim to prolaziti ponovo.
I da - dojenje ni meni nije topilo kilograme. Iako, vele mi cure da bi tandem mogao čuda napraviti :mrgreen:
Mikka, ak ideš u VŽ, onda se možda i vidimo ;) Nego, kaj nosiš?
meni je zapelo na 71 :mrgreen:
ja sam isto isla roditi s oko 94 ali na 170 visine, fakat smo tu negdje. dosla doma sa 75 :shock: , pa za tjedan dana dosla do 80 :x . bas me zanima kako ce tandem funkcionirati.. mozda nije to, nego kaj nemas vremena jesti s dvoje male djece :/ .
Tiwi, ja si planiram ostat doma, zasada ;)
osim toga, poznajuci svoje tijelo, brijem da necu roditi prije 11.05. a mozda i kasnije. btw, izgleda da nosim curu.
Joj curka :heart: a i svaka čast za odluku. Ja s obzirom na prošli hitni carski nemam hrabrosti.. Ali to je druga tema..
Inače, ja sam zbog previše nakupljenih kilograma imala velikih problema s tlakom, koji je inače niski a tada, na porodu i nakon poroda nikako se nije dao spustiti sa 180 pa lagano danima, dok nismo došli u normalu. A naticanja su bila prestrašna. KAd je konačno voda počela odlaziti - u dva tjedna sam izgubila skoro 20 kg. Nakon poroda sam bila na jedva 6 kila manje.
Uspjela sam se proljetos na Montiju dovesti do 65 kg pa sam sad na nekih 72. Kad bih ostala u ovoj dekadi ... Ili eventualno do 80.
No, vidjet ćemo.
Stanje se drastično promijeniloCitiraj:
Šuška prvotno napisa
+8 kg
25 tjedana
Dakle, 4 kg za 4 tjedna :shock:
32+4, u plusu 14 kila
danas sam bila kod zamjenske doktorice koja mi je pripomenula dijetu. samo sam se nasmijala i rekla "nije baš to potrebno"
mislim tek sad imam 75,5 kila na 174 cm. nekima je to normalna kilaža pa im niko ne spominje dijete. kokoš 8)
36 tj. +13 kg
26. tjedan + 9
i u princimu sam uzasno zadovoljna jer sam u prvih 12 tjedana dobila 6 kila što samo dokazuje kako je sreća u zivotu relativna :)
E da dans bila na pregledu, preko blagdana došle još 3 kilice...
dakle dobila ukupno 11kg a u 23 tjednu sam i kao i tebi ninochka gin mi danas spomenuo dijetu! Isto kao ti visoka sam 174cm i sad imam 73kg, nije strašno ali on kaže da se ipak odreknem slatkiša, soka i suhomesnatog :(
Ma i on je kokoš :mrgreen:
mareta ja sam poslije njene opaske otišla na hot dog i poslije 15 minuta po još jedan :P
ja nisam debela, trudnoća je uredna, OGTT savršen, beba u najboljem redu
nek od..bu u skokovima :mrgreen: