[quote="laky"]i neka mi netko kaže da svijet nije mali,vidim da govorimo o istoj curi....strašna tragedija,malecka se zove Petra a Antonija je predivna osoba:)Citiraj:
ewa prvotno napisa
Printable View
[quote="laky"]i neka mi netko kaže da svijet nije mali,vidim da govorimo o istoj curi....strašna tragedija,malecka se zove Petra a Antonija je predivna osoba:)Citiraj:
ewa prvotno napisa
moj djed mamin tata je davno umro već "davne" 89 i sad kadmi je teško sjetim se njega i zamolimga da mi da snage,kod beke i njega sam živjela dugo i on se ponašao prema meni kao da sam jedina na svijetu...nemože se mjeriti s gubitkom brata ili roditelja ali često kad "padnem" pogledam u nebu i zamolim ga da mi da snagu...možda ludo zvuči ali meni pomaže ta snaga koju dobijem od njega za dalje.....
moja mama je umrla prije skoro 5 godina, dva mjeseca nakon što se rodila Diana. nenadano, prebrzo da bismo se od nje uopće mogli i oprostiti.
vrijeme nije ništa izliječilo. čak štoviše, dodalo je neke nove boli uz one postojeće. intenzitet je isti, samo se promijenio ritam.
neopisiva je bol objašnjavati svome djetetu gdje je sad baka. ali još više od toga, malčice sebično, jest biti ona koja nema mamu. i to je nepromjenjivo. zauvijek.
[quote="laky"]Da, Antonija je krasna osoba i uopće mi nije bilo jasno kako je išla na porod dan poslije pokopa ali :naklon: svaka častCitiraj:
laky prvotno napisa
Žao mi je što se to dogodilo.Misli na to da si potrebna svojoj curici i da brat sve vidi i pazi na vas.
I mi imamo anđela na nebu koji nas je napustio nekoliko dana nakon poroda.Bol i praznina u srcu još i danas. :saint: